Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Los restaurantes de barbacoa más populares en London

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

35 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Blacklock Soho
4.7
Excepcional(5871)
Precio: Moderado
• Barbecue • Soho
Reservado 77 veces hoy
El restaurante Blacklock es una versión moderna de la gran parrillada británica. Establecido en lo que anteriormente solía ser un burdel, este restaurante utiliza la mejor carne del país, la cual es obtenida del galardonado carnicero y productor de Cornwall, Philip Warren. Las chuletas son cocinadas de manera simple sobre una verdadera parrilla de carbón y con la ayuda de utensilios antiguos de hierro Blacklock, y son servidas junto con cocteles de 5 GBP y vino de barril en la atmósfera subterránea de esta Meca de las chuletas. Los domingos se sirve Sunday Roast (platillo típico de la cocina británica relacionado con la celebración de los domingos), casi tan bueno como el de mamá. Reservaciones: De lunes a viernes Las reservaciones para el almuerzo y comidas preteatro se pueden hacer de 12:00 a 15:00 y de 17:00 a 18:00 Reservaciones para más de 6 personas, a partir de las 18:00 Sábado de 12:00 a 23:00 Las reservaciones para el almuerzo y las comidas preteatro se pueden hacer de 12:00 a 18:00 Reservaciones para más de 6 personas, a partir de las 18:00 Domingo de 12:00 a 17:30 Es posible hacer reservaciones durante todo el día y para cualquier número de personas.
Una foto del restaurante Hachi Japanese BBQ Restaurant
4.7
Excepcional(687)
Precio: Muy caro
• Barbecue • Soho
Reservado 22 veces hoy
Casual Japanese BBQ where you can order a selection of meat/seafood/Vegetables and grill it yourself!We use smokeless table grills with smoke extractor which keeps the strong smell of the BBQ off your clothes! Also, the air is circulated by the extractor, it helps to have clean air.We are welcoming all kinds of parties from single customers to group up to 25. As well as our BBQ menu, we have prepared a variety of starters to start off your experience. Visa and Master Card is available.*Please be advised that tables are available for 90min (60min for 1 person) for Lunch time and for Dinner, a maximum of 1 hour for 1 person, 1.5 hours for 2 persons and 2 hours for 3 to 6 persons. If you book for more than 7 people, please contact us directly for your table reservation and tell us how long you would like to enjoy our wonderful meals!***Safety precautions***Cleaning & SanitisingCommon areas deep cleaned dailyContactless payment availableSick staff prohibited in the workplace
Una foto del restaurante Goldies
4.4
Increíble(76)
Precio: Moderado
• Barbecue • Soho
Reservado 23 veces hoy
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Una foto del restaurante Suvlaki Soho
4.6
Excepcional(1162)
Precio: Moderado
• Barbecue • Soho
Reservado 9 veces hoy
Este lugar ofrece brochetas griegas de carne y pitas rellenas, además de bebidas importadas, en un ambiente casual y con un frente decorado con graffitis.
Una foto del restaurante Red Dog Saloon Soho
4.4
Increíble(1184)
Precio: Moderado
• Barbecue • Soho
Reservado 32 veces hoy
Barbeque grew up in the South of the USA where cooks learned to slow roast cuts of meat over fire pits to make them tender. Exposure to the smoke of the smouldering wood added a distinctive smoky taste to the meat. The process could take many hours, leaving the meat tender and juicy.Our award-winning smokers have been imported from the USA and are built to recreate the cooking process of those original fire pits. We smoke for up to 16 hours using the traditional American woods of hickory and mesquite to give a full smoke flavour.
Una foto del restaurante Blacklock Shoreditch
4.8
Excepcional(4121)
Precio: Moderado
• Barbecue • Shoreditch
Reservado 100 veces hoy
Blacklock Shoreditch is set an old furniture factory in the heart of London’s East End. Expect the usual highest quality meat from Phillip Warren in Cornwall for unbeatable value and always lots of fun.On Sundays it's our award winning Sunday Roasts, almost as good as Mum’s.Monday - FridayBookings and Walk-ins for lunch from 12pm - 3pm Bookings and Walk-ins for dinner from 5pm - 11pmSaturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:30pmSome Walk-ins available
Una foto del restaurante Big Easy Covent Garden
4.0
Excelente(9453)
Precio: Moderado
• Barbecue • Covent Garden
Reservado 103 veces hoy
BBQ & Lobstershack. Somos una institución local con seguidores internacionales. Barbacoa ahumada, langosta fresca, filetes, margaritas y música.
Una foto del restaurante Korean Grill Kensington
4.5
Increíble(70)
Precio: Caro
• Barbecue • South Kensington
Reservado 10 veces hoy
A unique butcher driven Korean Steakhouse in the heart of Kensington. Come to KGK and immerse yourself into K-BBQ while we take you on a wild journey through Hwayo cocktails, marinated kalbi, and squid game inspired desserts. At KGK, all of our cuts of steak are dry aged for a minimum of 30 days inhouse. We pair our cuts with homemade sauces and traditional Korean side dishes to create a harmonious balance.
Una foto del restaurante Blacklock City
4.8
Excepcional(4415)
Precio: Moderado
• Barbecue • Bank
Reservado 134 veces hoy
Blacklock is a modern version of the Great British chophouse. Set in an old electricity substation on the site of London"s oldest meat market. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric subterranean chop mecca. On Sundays we serve a Roast almost as good as Mum's.We have limited spaces for Walk-ins, so we encourage booking in advance to avoid disappointment during busy times.Monday - FridayBookings & Walk-ins for lunch - 12pm - 3pmBookings & Walk-ins for dinner - 5pm - 10pmSaturday Bookings & Walk-ins all day - 12 - 10.30pmSundayBookings & Walk-ins - 12pm - 5:45pm
Una foto del restaurante Kintan High Holborn
4.7
Excepcional(1804)
Precio: Muy caro
• Barbecue • Chancery Lane
Reservado 71 veces hoy
Kintan es el primer restaurante de estilo yakiniku en Londres. Yakiniku, que significa literalmente "carne a la parrilla" es la versión japonesa de la barbacoa coreana y uno de los estilos gastronómicos más populares en Japón. Al ser japoneses, los restaurantes yakiniku emplean un poco de creatividad ingeniera para hacer que las parrillas no emitan humo gracias a un sistema de extracción de humos subterráneo, de manera que el sabor de la comida se queda en el platillo y no en las prendas.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable