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Los restaurantes de barbacoa más populares en Mill Basin

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9 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Antoya (fka Samwon Garden)
4.6
Excepcional(800)
Precio: Caro
• Barbecue • NoMad
Reservado 50 veces hoy
Antoya is one of the oldest Korean BBQ restaurants in South Korea. We have been established as a barbecue house since 1976 and have kept our traditions for over 42 years.Our barbecue & Korean Food recipes have been passed down from one generation to another to bring a traditional & quality Korean dining experience. We only use the highest quality of ingredients & authentic Antoya recipes.Experience one of South Korea’s best traditional Korean BBQ’s at Antoya.
Una foto del restaurante Hill Country Barbecue Market – Flatiron
3.6
Muy bueno(1996)
Precio: Moderado
• Barbecue • Chelsea
Reservado 8 veces hoy
El restaurante Hill Country está inspirado en el Kreuz Market, el legendario barbecue de Texas y su famoso estilo de marinado en seco, ha sido nombrado "Best Barbecue in NY" por el New York Magazine y Time Out New York, "Top 10 Barbecue in the U.S." por el Wall Street Journal y "Best New Restaurants of the Year" por el New York Magazine. El brisket (falda de res), embutidos, costillas y otros cortes de carne del restaurante Hill Country han sido ahumados lentamente sobre madera de roble de Texas. El barbecue se sirve en papel de estraza, por libra, como si estuviera detrás del mostrador, acompañado de guarniciones tradicionales. Hill Country cuenta con dos bares completos con un menú extenso de cervezas en botella, tequila y bourbon, así como con un equipo de sonido de primera y un escenario para celebrar con música en vivo la floreciente escena musical de Austin. Algunas de las especialidades de los platillos sureños clásicos y postres incluyen la Longhorn Cheddar Mac & Cheese, Campfire Baked Beans with Burnt Ends (frijoles de olla con tocino y cebolla) y el Cupcake original PB&J. El menú cuenta con una gran variedad de los platillos favoritos de Texas, incluyendo Big Red Soda, embutidos de Kreuz Market y más.
Una foto del restaurante KYU NYC
4.8
Excepcional(37)
Precio: Muy caro
• Barbecue • NoHo
Reservado 8 veces hoy
Inspired by the global travels of our team of chefs and the discipline of Japanese wood-fired grilling known as yakiniku, KYU offers a rich exploration of interpretive Asian cooking. From our open kitchens, you will discover a world of expertly grilled umami-rich meats, smoke-roasted short ribs, innovative fish and beguiling vegetable preparations, hamachi Crudo, and pork belly baos, and Thai “stone pot” fried rice, along with fabulous hand-crafted cocktails and stunning signature desserts. With award-winning restaurants in Miami, New York, Las Vegas and Mexico City, KYU’s unique brand will be expanding to Los Angeles in 2025. We welcome you with open arms.
Una foto del restaurante Gyu-Kaku Japanese BBQ - New York, NY | East Village Manhattan
4.7
Excepcional(1918)
Precio: Caro
• Barbecue • East Village
Reservado 42 veces hoy
Gyu-Kaku es un restaurante barbecue japonés en el East Village y es el lugar ideal para una experiencia increíble en Nueva York. Conocido tradicionalmente como Yakiniku, este lugar de barbacoa japonesa es conocido por sus carnes deliciosas y frescas (nunca congeladas) de alta calidad. Aquí podrá disfrutar de una cerveza helada mientras asa su propia carne. La happy hour ofrece las mejores opciones de alimentos y bebidas, relájese y prepárese para pasar la noche de la mejor manera.
Una foto del restaurante GAONNURI
4.7
Excepcional(4560)
Precio: Muy caro
• Barbecue • Midtown West
Reservado 31 veces hoy
GAONNURI RESTAURANT/BAR&LOUNGE - SKY ROOM GAONNURI [gah-ohn-nu-ri]: El centro del mundo El nombre GAONNURI representa nuestra ubicación en lo que a nuestro entender es el centro del mundo, tanto física como metafóricamente. Situado en pleno centro de Nueva York, una ciudad que representa el cruce de las mejores cocinas y las culturas más eclécticas, el GAONNURI sirve cocina coreana tradicional para todo tipo de clientes. Deseamos que la autenticidad de nuestra cocina y la experiencia gastronómica siga atrayendo clientes de generaciones venideras y agradecemos que nos permitan invitarles y atenderles en nuestro centro culinario.
Una foto del restaurante HYUN
4.4
Increíble(240)
Precio: Muy caro
• Barbecue • Midtown East
Reservado 7 veces hoy
HYUN offers the first wagyu omakase using whole cattle in the states. Beyond the beef grading system focused on marbling, We serve the best wagyu that meets the HYUN's standards over 30 different cuts based on each's specific taste and shape. We are not just serving good food, you are going to have a new experience of dining and another level of Korean Culture.If you are late for a reservation more than a 15 minute grace period, We will try our best to accommodate your party but may need to expedite your dining experience due to the table time limits. Please email reservation@hyun-nyc.com for all other reservation inquiries.
Una foto del restaurante YAKINIKU TORAJI
4.8
Excepcional(200)
Precio: Muy caro
• Barbecue • Midtown East
Reservado 13 veces hoy
Toraji is a “yakiniku” style BBQ restaurant.Since our first shop has been established in 1995 in Tokyo, Ebisu area, we came a long way.Starting with “namuru” and “kimchi” Korean style steamed and pickeled vegetables, continuing with tongue, ribs and/or outside skirt, finishing with cold noodles or “pibimpab”korean style mixed rice .bowl. We are comited to provide you the “yakiniku” you want for the days you feel like having a “yakiniku”.We as pro won`t do any compromise in terms of ingredients, taste or service, Toraji will continue to promote the right way the yakiniku culture, bringing taste, happiness and health to our customers.
Una foto del restaurante Mista Oh
4.6
Excepcional(114)
Precio: Moderado
• Barbecue • NoMad
Reservado 12 veces hoy
Mista Oh is a trendy Korean BBQ and contemporary Korean restaurant in the Flatiron district located at 41 West 24th Street. From Korean braised short ribs (galbi-jjim) to bibimbap (hot stone rice bowl with assorted vegetables) and sun-dobu (soft tofu stew), we hope every customer we serve enjoys the food and dining experience as much as we do.
Una foto del restaurante Nangman BBQ
4.4
Increíble(155)
Precio: Moderado
• Barbecue • Chelsea
Reservado 1 vez hoy
Find me in the Nangman BBQWelcome to Nangman BBQ, a restaurant created to celebrate the spirit of glamping, and to provide a lovely, stress-free escape from life in the big city! The Nangman BBQ experience is s’more than a feeling…it’s a place for city glampers to relax, unwind, and enjoy a delicious meal that puts a gourmet twist on camping-inspired barbeque.Our space puts the ‘glam’ in glamping right here in the heart of New York City. Open daily from 10am, with late-night hours on the weekend…we’ll meet you at the glamp-fire!
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