Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Los restaurantes europeos contemporáneos más populares en Colliers Wood

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

65 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante The Fox and Grapes
4.5
Increíble(1315)
Precio: Moderado
• Contemporary european • Wimbledon
Reservado 15 veces hoy
Para los propietarios del Fox and Grapes, la comida y el vino que sirven tienen una importancia esencial, por lo que han sido galardonados con los premios Catey Menu of the Year y Bib Gourmand. El establecimiento también figura en las guías Harden's, Zagat's, Michelin Guide, Time Out Eating & Drinking Guide y Good Pub Guide, entre otras. Además de los platillos de temporada del chef, se ofrece una selección de comida clásica de pub inglés, como pescado con papas fritas y la eterna favorita, la hamburguesa. El establecimiento recomienda probar uno de sus suculentos filetes, cocinados a la perfección en un horno Josper.
Una foto del restaurante Myrtle Restaurant
4.9
Excepcional(1157)
Precio: Muy caro
• Contemporary european • Chelsea
Reservado 5 veces hoy
We are a modern European restaurant with an Irish influence. You can find us Just off the King's Road on Langton Street.Our tasting menus focus on the best seasonal Irish produce celebrating traditional & contemporary recipes. We’re more than happy to accommodate dietary requirements, please do let us know when you book as well as any other notes that will help us create a memorial experience
Una foto del restaurante Tokova Restaurant
4.5
Increíble(203)
Precio: Caro
• Contemporary european • Tooting
Tokova, located in London’s trendy Tooting Broadway Market, brings casual dining in its finest form. Serving a Taste of the Basque Country, Tokova offers guests a wide selection of small plates, all of which are designed to share, encouraging guests to experience the different flavours of Spain’s Basque region with unique and contemporary twist. This are tapas, but not as you know it!
Una foto del restaurante Quaglino's
4.3
Increíble(2548)
Precio: Muy caro
• Contemporary european • Green Park
Reservado 42 veces hoy
El Quaglino ha sido la estrella de St James desde su apertura en 1929. A él ha acudido la realeza, la nobleza e incluso ha aparecido en la película Absolutely Fabulous. Pero en este establecimiento no prima el estilo sobre la comida, se trata de un acto de clase. Nada más bajar su emblemática escalera, podrá disfrutar de platillos excepcionales, vinos maravillosos y un interior de los más decadentes de la capital.
Una foto del restaurante CORE by Clare Smyth
4.9
Excepcional(3489)
Precio: Muy caro
• Contemporary european • Notting Hill
Reservado 11 veces hoy
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Una foto del restaurante Cornus
4.8
Excepcional(94)
Precio: Muy caro
• Contemporary european • Victoria
Reservado 6 veces hoy
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Una foto del restaurante The Lore of the Land
4.7
Excepcional(823)
Precio: Muy caro
• Contemporary european • Fitzrovia
Reservado 18 veces hoy
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Una foto del restaurante Fitz's Brasserie
4.5
Increíble(549)
Precio: Caro
• Contemporary european • Bloomsbury
Reservado 16 veces hoy
A contemporary brasserie for modern London. Located in Bloomsbury, Fitz's Brasserie at the iconic Kimpton Fitzroy London weaves old and new, serving traditional British plates seen through a modern lens. Our chefs let the ingredients speak for themselves by marrying seasonal British produce with contemporary cooking techniques and global flair. The wine list is sure to tempt you for a top-up. Rooted in beloved old-world classics, our wine cellar also houses noteworthy bottles that venture off the beaten track. Whether you're keen to explore innovative winemaking techniques or stick to tried-and-true favourites from familiar regions, rest assured, there's a tipple to tickle your fancy.Fitz's Brasserie stands as a charming testament to the cherished heritage of its beloved neighbourhood. Here, local foodies and intrepid travellers alike gather to create memorable tales. Comfortable, elegant, and above all, fun – it's a place that entices you back, time and time again.
Una foto del restaurante Margaux
4.7
Excepcional(970)
Precio: Caro
• Contemporary european • South Kensington
Reservado 5 veces hoy
Margaux es un moderno restaurante y bar de vino europeo. El menú inspirado en la gastronomía italiana y francesa incluye aperitivos como foie gras sellado, paté de cerdo casero y risotto con champiñones y platillos principales como ostiones sellados, costilla de ternera asada y carne de res estofada en vino barolo. La carta de vinos con más de 100 botellas diferentes cubre una amplia gama de productores y de uvas, con un énfasis en los vinos del Viejo Mundo. Si no desea optar por una botella, el restaurante también ofrece 25 tipos de vino por copa y en decantador. La carta de postres incluye un plato de chocolate negro con cacao en 7 texturas, crème brûlée de maracuyá, pastel esponjoso de amaretto y una selección de helados hechos en casa. El menú del brunch ofrece clásicos como huevos benedictinos y huevos reales, salmón ahumado y pan francés con helado de canela.
Una foto del restaurante The Northall at Corinthia London
4.8
Excepcional(2737)
Precio: Caro
• Contemporary european • Covent Garden
Reservado 3 veces hoy
Este moderno restaurante británico exhibe las fortalezas culinarias del país y ofrece alimentos excepcionales de temporada durante todo el día.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable