Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los restaurantes de elaboración con productos de proximidad más populares en Jamaica

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

14 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Farm Table
4.8
Excepcional(517)
Precio: Moderado
• Farm to table • Wake Forest
Reservado 33 veces hoy
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Una foto del restaurante White Radish
4.4
Increíble(218)
Precio: Moderado
• Farm to table • Forest Hill
Reservado 4 veces hoy
White Radish is an American Kitchen, bringing farm-to-table for your dining pleasure. We are rooted in Forest Hills, New York, dedicated to giving locals a way to enjoy home-style meals from our menu selection. Inspired by fresh, farm-to-table ingredients, White Radish brings comfort to your neighborhood in an honest way. Whether seafood or meat, pasta or salad, our food is reflective of high quality, care, and love in every bite. Enjoy the fresh flavors of our American Kitchen with your loved ones, family, and friends.
Una foto del restaurante Bloom Botanical Bistro
4.6
Excepcional(179)
Precio: Caro
• Farm to table • Forest Hill
Reservado 10 veces hoy
Vegan • Vegetarian • Meat • Seafood. We are a space that honors and respects all people and food preferences. Our goal is to allow everyone to not only sit and enjoy their meal, but to encourage openness, acceptance and being present; because only when we are truly present, is our soul in BLOOM.
Una foto del restaurante The East Pole - Kitchen and Bar
4.7
Excepcional(1574)
Precio: Caro
• Farm to table • Upper East Side
Reservado 26 veces hoy
The East Pole, ubicado en el Upper East Side, ocupa una casa de piedra rojiza histórica localizada en un tranquila cuadra de la calle 65th. El comedor principal y el bar son atemporales y sofisticados y cuentan con una estética limpia y sencilla con materiales de alta calidad, además de mapas viejos y detalles náuticos sutiles. El menú ofrece una cocina casera sencilla a la vez que refinada, centrada en productos ecológicos locales de temporada y en proteínas de origen sostenible. Además, el establecimiento dispone de un exclusivo menú de cocteles y un bar de servicio completo, que cuenta con pequeñas lotes de destilerías, cervecerías y bodegas.
Una foto del restaurante JoJo
4.6
Excepcional(1247)
Precio: Caro
• Farm to table • Upper East Side
Reservado 15 veces hoy
JoJo ofrece una experiencia gastronómica relajada y elegante en los dos pisos de una pintoresca casa de piedra rojiza de finales del siglo pasado en Upper East Side. Esta joya local, que ha recibido una crítica muy favorable desde que abrió sus puertas en 1991, es el primero de los restaurantes de Jean-Georges en la ciudad de Nueva York. JoJo fue elegido como el mejor nuevo restaurante del año por la revista Esquire y ha conservado su estatus de tres estrellas del New York Times durante 21 años. En cuanto al nombre, JoJo era el apodo del chef Jean-Georges cuando era un niño. JoJo es un lugar acogedor perfecto para una cena informal, una ocasión especial o una fiesta privada. Los comensales pueden sentirse cómodos en jeans o en un atuendo más elegante. El menú francés contemporáneo sigue ofreciendo algunos de los platillos originales que se han convertido en favoritos, entre ellos el pastel tibio de chocolate Valrhona.
Una foto del restaurante L'Antagoniste
4.8
Excepcional(432)
Precio: Caro
• Farm to table • Bedford/Stuyvesant
Reservado 5 veces hoy
Cocina francesa clásica en el corazón de Bed-Stuy
Una foto del restaurante COPPERHILL
4.7
Excepcional(2602)
Precio: Caro
• Farm to table • Williston Park
Reservado 41 veces hoy
El Copperhill es un moderno restaurante estadounidense que ofrece una experiencia culinaria exclusiva en una atmósfera casual y contemporánea. El restaurante se encuentra en una granja de estilo victoriano de 125 años que el chef Gregory Kearns remodeló rindiendo homenaje a sus raíces, pero con una decoración sofisticada y moderna. El ambiente es animado y agradable tanto en la terraza como en la Tap Room. El Copperhill está disponible para eventos especiales y grandes celebraciones.
Una foto del restaurante Cecily
4.7
Excepcional(104)
Precio: Caro
• Farm to table • Greenpoint
Reservado 16 veces hoy
We are three New York hospitality industry veterans, and Cecily is our Greenpoint home. Originally conceived during the pandemic as a mission-driven neighborhood restaurant with a deep and thoughtful wine list, where we could provide our employees meaningful profit sharing and ownership, and our guests incredible service. Cecily values a sense of place and neighborhood, delicious sustainable food, and responsible stewardship in our community.
Una foto del restaurante TATI Farm to Table
4.5
Increíble(723)
Precio: Caro
• Farm to table • Budapest
Reservado 49 veces hoy
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Una foto del restaurante Zaab Zaab - Queens
4.6
Excepcional(4)
Precio: Moderado
• Farm to table • Elmhurst
Reservado 2 veces hoy
Zaab Zaab is proud natives of Queens, opened their restaurant in the heart of Elmhurst’s Little Thailand in April of 2022 just before Songrkan, or Thai New Year. The destination for authentic Isaan cuisine from Northeastern Thailand has received numerous accolades, including a 3-star review from Pete Wells of The New York Times, and being listed two years in a row on the NYT’s 100 Best Restaurants in NYC as well as being nominated as a semifinalist in the outstanding Restaurateur category for the 2024 James Beard Foundation Awards. Zaab Zaab is also recognized as a Michelin Bib Gourmand restaurant.

“My original thinking when we opened the restaurant was to serve the local Thai community in Elmhurst,” says Chunton. “Clearly I underestimated New York City’s appetite for Northeastern Thai food. We now have five locations across Queens, Brooklyn, and Manhattan and are so proud to represent Thai food and culture in New York City.”   
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable