Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. New Jersey

Los restaurantes de elaboración con productos de proximidad más populares en Whitehouse

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

21 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Farm Table
4.8
Excepcional(515)
Precio: Moderado
• Farm to table • Wake Forest
Reservado 18 veces hoy
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Una foto del restaurante The Ryland Inn
4.5
Increíble(1108)
Precio: Caro
• Farm to table • Branchburg
Reservado 9 veces hoy
We are thrilled to announce the long-anticipated reopening of our restaurant! Step into the newly reimagined Landmark Tavern at The Ryland Inn, where the charm of a classic tavern meets the sophistication of modern dining. At the heart of our kitchen is Executive Chef Daniel Brunina, whose passion for local, fresh ingredients shines through in every dish. While the Tavern menu takes center stage, our culinary creativity extends far beyond. From cult wines and rare spirits to classic cocktails, the details are crafted to create an unforgettable dining experience. Set against a backdrop of unpretentious charm, with equestrian décor that reflects our rich history and playful spirit, The Ryland Inn is more than just a place to eat—it's again a destination for those who seek the joys of exceptional food, great company, and an atmosphere that feels like home. Welcome back to the Ryland, welcome home.
Una foto del restaurante Ninety Acres
4.5
Increíble(4921)
Precio: Muy caro
• Farm to table • Bedminster
Reservado 31 veces hoy
Por favor llame al restaurante si está interesado en la experiencia del menú BMF (menú de degustación). The Natirar Estate, un sitio de más de 200 hectáreas sobre de las montañas de Peapack, es el hogar de Ninety Acres Culinary Center, que se compone de un restaurante estilo "de la granja a su mesa", bar y salón, escuela de cocina y eventos del restaurante. Ninety Acres ofrece menús únicos y emocionantes con productos de granja y ganado criado en la propiedad. El restaurante, junto con las instalaciones para fiestas privadas, redefinen lo que puede y debe ser una cena de calidad. Se ofrece un menú a la carta en las areas de comedor, un menú de aperitivos en la zona de bar y salón y la experiencia "Bring Me Food", una interpretación personal del concepto de menú de degustación, exclusivamente en el comedor de la cocina.
Una foto del restaurante The Marshal
4.7
Excepcional(680)
Precio: Caro
• Farm to table • Hell's Kitchen
Reservado 35 veces hoy
The Marshal is an intimate neighborhood gem. Sustainability is paramount to us. Chef Charlie focuses on wood fired cuisine featuring seasonal ingredients from local farmers, wineries & distilleries. The Marshal serves brunch on the weekends, dinner every day of the week & lunch on all weekdays, featuring both indoor & outdoor seating.The menus change frequently, depending on seasonal items that are available. Come enjoy our goat cheese & herb stuffed chicken breast, wood-oven braised local short ribs, sustainably caught cod in a lemongrass coulis, or our variety of seasonal wood fired pizzas baked in our 800 degree wood fired oven.The Marshal features a full bar with an extensive cocktail, liquor and wine list.The Marshal is only blocks from Times Square, within walking distance of all major Broadway theaters, the Intrepid, Manhattan Cruise Terminal, and all major Times Square hotels. You'll find us written up in the NY Times, Wall Street Journal, and many others.
Una foto del restaurante Market Table
4.7
Excepcional(2181)
Precio: Caro
• Farm to table • West Village
Reservado 12 veces hoy
El chef Mike Price y su socio, Joey Campanaro, abrieron el Market Table en otoño de 2007. El restaurante está ubicado en la esquina de las calles Carmine y Bedford del West Village y cuenta con un amplio salón comedor con paredes de obra vista y grandes ventanas con vistas a la vida del barrio. El menú del Market Table es estadounidense de temporada con influencias de la granja familiar de Maryland en la que Mike pasó su infancia y de sus años de trabajo al lado de grandes chefs. Todas las noches ofrece especiales que reflejan su amor por la creación de platillos sencillos con grandes sabores.
Una foto del restaurante Semolina Restaurant
4.8
Excepcional(3165)
Precio: Caro
• Farm to table • Red Bank
Reservado 27 veces hoy
Semolina Restaurant is a farm to table, BYO dining establishment serving simple, casual cuisine. Semolina's menu highlights the seasonality of fresh, local ingredients with a focus on fresh, made in-house pastas.
Una foto del restaurante Terrain Cafe - Doylestown
4.7
Excepcional(1579)
Precio: Moderado
• Farm to table • Doylestown
Reservado 126 veces hoy
Terrain’s greenhouse cafe offers seasonally inspired brunch and dinner menus, alongside a thoughtfully curated beverage program. Our dedicated culinary team works closely with purveyors to ethically source fresh, high-quality ingredients that lay the foundation for our nourishing dishes. Each cafe's unique and deliberately designed environment blurs the line between indoor and outdoor spaces, providing an inspiring dining experience every time. Our Doylestown cafe is our most recent addition, situated on the campus of Delaware Valley University. Terrain's culinary team works directly with the farmers, agricultural teams, and students of DelVal to deliver their produce straight to cafe tables. This location includes a private dining room and a centrally-located bar area featuring small bites, seasonal cocktails, and a robust yet approachable wine list.
Una foto del restaurante The Farmer's Daughter
4.5
Increíble(1823)
Precio: Moderado
• Farm to table • Blue Bell
Reservado 15 veces hoy
The Farmer's Daughter, influenciado por su ubicación en el elegante Normandy Farm Hotel, es uno de los pilares culinarios de esta propiedad histórica, ofreciendo una experiencia gastronómica inolvidable gracias al menú excepcional de estilo "Modern Farm Cooking" (comida de finca contemporánea) del chef Mtele "Abu" Abubakar. En The Farmer's Daughter se esfuerzan por combinar la tradición con ingredientes de origen local, reflejándose en los innovadores platillos con sabores puros inspirados en la estación y las cosechas de la región. En este establecimiento aspiran brindarle a los comensales una sensación de conexión personal con los agricultores, queseros, vinicultores y artesanos de charcutería quienes, de manera colectiva, ayudan a crear esta excepcional experiencia culinaria. El gran bar y lounge con chimenea funcionan bajo un principio de frescura, ya que todas las creaciones de los mixólogos y los licores de infusión casera contienen solo frutas y verduras de producción local, creando así una larga lista de creativos cocteles. Fue ganador del premio a mejor brunch suburbano de la revista Best Philly® de Filadelfia.
Una foto del restaurante 390 Prime
2.8
(96)
Precio: Muy caro
• Farm to table • Cranbury
Reservado 3 veces hoy
390 Prime Steak & Seafood Restaurant offers a true farm-to-table experience with fresh, locally sourced ingredients, hand-selected daily by our Chef. Our Angus-verified steaks, raised humanely on a vegetarian diet, are aged 28+ days for peak flavor and include USDA Choice and Prime cuts.Enjoy house-made pastas, chef-crafted soups, creative appetizers, shareable sides, expertly mixed cocktails, and a Sommelier-curated wine list—all served in our warm, farmhouse-chic setting.
Una foto del restaurante Finnbar
4.8
Excepcional(214)
Precio: Caro
• Farm to table • Frenchtown
Reservado 17 veces hoy
A lively bar & restaurant with seasonal, produce- driven food, well-made cocktails & and the best local beers & natural wines. Our Chef, Cal Peternell, is an acclaimed cookbook author and was the head chef for many years at Alice Waters' influential Chez Panisse in Berkeley, CA. Join us for celebrations, a casual beer and a snack, or just to say hello.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable