Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los restaurantes japoneses más populares en Santa Rosa

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

3 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Paradise Sushi and Hibachi
4.4
Increíble(83)
Precio: Caro
• Japanese • Santa Rosa
Reservado 9 veces hoy
Paradise Sushi strives to offer customers a family-friendly service and the best ingredients ranging from our homemade sauces to the freshest fish.Always looking for a way to innovate its sushi, and the atmosphere to give customers an experience to remember.Here at Paradise Sushi, our goal os ti provide good food, good service and a place where family and friends can come together to have a great time.Thank you for choosing Paradise Sushi
Una foto del restaurante Hana Japanese Restaurant
4.9
Excepcional(1338)
Precio: Muy caro
• Japanese • Rohnert Park
Reservado 10 veces hoy
En Hana Japanese Restaurant se ofrece el auténtico sushi de estilo tradicional, cocina japonesa, y alimentos amigables con el vino. En Hana Japanese Restaurant se utiliza únicamente pescado de importación fresco y de temporada, verduras locales y carne fresca. La carta de vinos cuenta vino la zona del Valle de Napa, de los campos de Sonoma, y sake frío o caliente seleccionado desde Japón.
Una foto del restaurante Sushi Kosho
4.8
Excepcional(362)
Precio: Caro
• Japanese • Sebastopol
Reservado 7 veces hoy
Koshō Restaurant at The Barlow is a modern Japanese and sushi restaurant in Sebastopol with a progressive focus on food, local ingredients, and sustainability. We utilize local purveyors for fresh produce and meats as well as national and international providers for fresh seafood and sushi grade fish. Koshō derives its moniker from the condiment of the same name, Yuzu Koshō. Known for its spicy, acidic and balanced nature, it appears throughout the menu in various forms; including Meyer lemon, grapefruit, and satsuma orange koshō. Our chef, Jake Rand, has traveled to many of the famous markets in Japan and has a vast knowledge of selecting top ingredients and the freshest fish and has over 20 years of experience preparing them.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable