Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Houston

Los restaurantes de especialidad japonesa más populares en Central Southwest

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

4 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante MF Sushi
4.9
Excepcional(1662)
Precio: Muy caro
• Japanese speciality • Museum District
Reservado 43 veces hoy
Quienes estén interesados en que se les asigne sitio en la barra de Omakase o Sushi deberán ponerse en contacto directamente con el establecimiento. En el caso de grupos grandes de 5 personas o más, también es necesario llamar al establecimiento para ver si hay disponibilidad.
Una foto del restaurante Soto - Houston
4.8
Excepcional(556)
Precio: Muy caro
• Japanese speciality • Montrose
Reservado 19 veces hoy
Soto offers sushi dressed to taste giving you a unique experience you won't forget. Chef Andy and team curated an award winning menu that also features two different Omakase'. Our bar carries an extensive Japanese whiskey and sake menu guaranteed to have something you will love. Stop in today for an upscale Japanese dining experience!
Una foto del restaurante Teppay
4.8
Excepcional(29)
Precio: Caro
• Japanese speciality • West Side
Reservado 6 veces hoy
Serene Japanese restaurant with both traditional decor & dishes, plus an extensive sushi bar.
Una foto del restaurante Sasaki
4.2
Increíble(6)
Precio: Caro
• Japanese speciality • Mid West
We opened an authentic Japanese restaurant in 1982 and called it Sasaki. Our promise was “To serve the best Japanese food, give the best service, and offer the best value.”Sushi - Traditional Japanese dish of prepared vinegared rice, usually with some sugar and salt, accompanied by various ingredients, such as seafood, often raw, and vegetables.Sashimi - Sashimi is a Japanese delicacy consisting of fresh raw fish or meat sliced into thin pieces and often eaten with soy sauce.Omakase - Omakase (Japanese: お任せ, Hepburn: o-makase) is a Japanese phrase, used when ordering food in restaurants, that means ‘I’ll leave it up to you’ (from Japanese ‘to entrust’ (任せる, makaseru)).
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable