Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los restaurantes marroquíes más populares en Venice

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

3 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Massilia
4.7
Excepcional(820)
Precio: Caro
• Moroccan • Santa Mónica
Reservado 18 veces hoy
Massilia is a Marseille-inspired brasserie with culinary influences from the South of France, Italy, Spain & North Africa. SUN – THURS Bar open til 11pm / Kitchen open til 10pm | FRI + SAT Bar open til 12am / Kitchen open til 11pm | MON – FRI Enjoy 50% off all craft cocktails & wines by the glass from 11am – 6pm
Una foto del restaurante Tagine Beverly Hills
5.0
Excepcional(664)
Precio: Moderado
• Moroccan • Beverly Hills
Reservado 2 veces hoy
Tagine es un romántico escondite que ofrece cocina marroquí moderna en el centro de Beverly Hills. Este paraíso elegante y escondido es el lugar perfecto para escapar del ajetreo de Hollywood y fue diseñado por los socios Ryan Gosling y Chris Angulo. Aquí se ofrece comida casera única presentada por el chef Ben, quien nació en la ciudad marroquí de Kenitra.
Una foto del restaurante Casablanca Moroccan Kitchens
5.0
Excepcional(139)
Precio: Caro
• Moroccan • Hollywood
Reservado 2 veces hoy
WELCOME TO CASABLANCA MOROCCAN KITCHENSThe Amazigh (Berber) cuisine is a traditional cuisine with a varied history and influence of numerous flavours from distinct regions across North Africa. The traditional cuisine draws influences from Morocco's Atlas mountains and heavily populated Berber cities and regions. Moroccan cuisine differs from one area to another within North Africa. For this reason, every dish has a distinct and unique identity according to the specific region it originates from in North Africa, with some dishes estimated to be more than a thousand years old. Zayanes of the region of Khénifra around the Middle Atlas have a cuisine of a remarkable simplicity. It is based primarily on corn, barley, ewe's milk, goat cheese, butter, honey, meat, and game. Popular authentic Moroccan preparations of Tunisian, Moroccan, Algerian, and Libyan cuisine include tajine, couscous, shakshouka, pastilla, msemen, merguez, asida, lablabi, harissa, makroudh, harira, sfenj, and ahriche.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable