Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

bares de ostras más populares en Western Springs

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

3 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Devon Seafood + Steak - Oakbrook Terrace
4.6
Excepcional(6434)
Precio: Caro
• Oyster bar • Oak Brook
Reservado 20 veces hoy
El Devon Seafood + Steak ofrece un menú generoso a base de marisco de calidad superior, elabora platillos según los estándares más exigentes y mima a sus clientes en un ambiente acogedor. El Devon cuenta con una generosa selección de bodega, barra de ostras y cocina creativa y proporciona excelencia culinaria a un precio sorprendente. Está abierto para el almuerzo y la cena.
Una foto del restaurante Eddie V's - Oak Brook
4.8
Excepcional(195)
Precio: Muy caro
• Oyster bar • Oakbrook Terrace
Reservado 62 veces hoy
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Una foto del restaurante Hemmingway's Bistro
4.6
Excepcional(1273)
Precio: Moderado
• Oyster bar • Oak Park
Reservado 7 veces hoy
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable