Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Tampa/Oeste de Florida Central

Los restaurantes de costillas más populares en Dunedin

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

5 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Island Way Grill
4.4
Increíble(4322)
Precio: Moderado
• Prime rib • Clearwater Beach
Reservado 48 veces hoy
At the Island Way Grill, we're all about fresh fish. Our own boats make daily trips to the middle grounds to bring back fresh tuna, mahi, snapper and other local varieties. No long-line fish here-just hook, rod, and reel. If it's any fresher, it is still in the gulf. Most of our cooking revolves around our oak and citrus fired open pit, which sears at an extremely high temperature and adds a delicious smokiness to everything grilled. You'll find an abundance of fresh herbs and only the best quality seasonings. Fresh vegetables are used throughout our menu, and all soups and sauces are hand-prepared. We are also proud to provide an excellent selection of the worlds best oysters flown in fresh for your enjoyment. In addition to our menu, our chefs prepare a varied assortment of daily specials that always add an element of interest to our every-day offerings.
Una foto del restaurante Watercolour Grillhouse
4.7
Excepcional(1155)
Precio: Caro
• Prime rib • Clearwater Beach
Reservado 1 vez hoy
“Take a waterfront view, a sophisticated, yet comfortable space along the bay and USDA certified Angus Beef and you begin to see what Watercolour Grillhouse is all about. We focus on sourcing the highest quality ingredients and providing guests with exceptional service for a dining experience unlike any other. This requires a unique menu, an unmatched wine list, and a modern twist on the traditional steakhouse setting.”
Una foto del restaurante E&E Stakeout Grill
4.8
Excepcional(7344)
Precio: Moderado
• Prime rib • Bellair Bluffs
Reservado 52 veces hoy
Desde 1985, el restaurante E&E Stakeout Grill sirve algunas de las mejores carnes, Prime Rib, la especialidad del día de marisco y otros platillos en un entorno informal, decorado en tonos cálidos y con una cascada que da la bienvenida a los huéspedes. El personal sirve platillos de primera categoría. El Chef Erwin prepara con maestría los platillos principales, utilizando cortes tiernos y sin grasa de reses alimentadas con grano. También se sirve la especialidad del día de marisco, pescado fresco y gambas. Cuenta con una gran carta de vinos y un completo bar donde se preparan cócteles. Los postres caseros no decepcionan y lo mejor para acabar la comida es tomar un espresso o cappuccino. Si visita la playa, visite su restaurante asociado Guppy's. Si está en el interior, acérquese a Mystic Fish.
Una foto del restaurante FlameStone American Grill - Oldsmar
4.7
Excepcional(2791)
Precio: Moderado
• Prime rib • Tampa
Reservado 33 veces hoy
FlameStone American Grill is a casually sophisticated American Grill that places an emphasis on cooking with nature’s most basic elements: Fire & Stone. Our passion is to serve highly flavored food with the highest quality service possible. We use natural cooking techniques such as grilling over an open fire or preparing our guacamole using lava stone, to give our food exceptional flavor and taste.Starters such as Tableside Guacamole or Stone Oven Flat Breads make your first choice a tough one. FlameStone’s Tableside Guacamole is an experience that is unlike any guacamole you have ever tasted. Made tableside using a traditional Molcajete, we only use Haas Avocados and the freshest ingredients possible. It is truly amazing.If a great steak is your weakness, you’ll love our steaks. At FlameStone we grill our steaks over an open flame and only use Stock Yards Chicago Angus Beef that is 28 day aged and that are hand cut on premises.
Una foto del restaurante Packard's Steakhouse
4.8
Excepcional(713)
Precio: Muy caro
• Prime rib • Palm Harbor
Reservado 8 veces hoy
El Packard’s Steakhouse sirve la mejor carne añejada de res de primera calidad. El equipo culinario selecciona con esmero los filetes y los corta a mano todos los días para conseguir los mejores cortes de carne de res, siempre sin hormonas ni ingredientes artificiales. El Packard’s ofrece gastronomía estadounidense tradicional y especialidades únicas elaboradas todos los días por el equipo culinario, junto con cocteles Manhattan únicos del Packard's y una carta de vinos imprescindible.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable