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Los restaurantes de costillas más populares en Howard Beach

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21 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante The Quimby Restaurant
4.7
Excepcional(19)
Precio: Caro
• Prime rib • South Jamaica
Reservado 2 veces hoy
A passionately bold yet classically American Bar & Eatery, The Quimby celebrates the life and pioneering efforts of Harriet Quimby - the first licensed female pilot in the United States. BRAVE . DARING . SPUNKY . CHARMING . DYNAMIC . INNOVATIVE. BLAZE THE TRAIL, BE THE FIRST.
Una foto del restaurante Austin's Ale House
4.6
Excepcional(143)
Precio: Moderado
• Prime rib • Kew Gardens
Reservado 1 vez hoy
Austin's Ale House is a Bar and Restaurant in the Kew Gardens area of Queens, New York. It has an expansive dining area with a large mahogany bar, a comfortable lounge with a fireplace and a casual dining room. An outdoor patio is available in the warmer months. The bar features multiple HD televisions along the walls, so guests can watch any popular sports games while enjoying a drink and a meal. The menu at Austin's Ale House is full of delicious American cuisine, ranging from sliders and sandwiches to seafood and specialty salads. Popular options include the Shepherd's Pie, Austin's Chicken Sandwich and the Short Rib Sliders. Vegetarian and gluten-free options are offered on the lunch, dinner and patio menus. Austin's Ale House has more than 40 bottled beers and 20 craft beers on tap, as well as cocktails and wine available at the bar.
Una foto del restaurante Smith & Wollensky - New York
4.6
Excepcional(9815)
Precio: Caro
• Prime rib • Midtown East
Reservado 159 veces hoy
Esta parrilla es uno de los restaurantes más exitosos de Estados Unidos, abrió sus puertas en 1977 en Nueva York y ha sido un éxito desde entonces. Es uno de los restaurantes más visitados en la ciudad de Nueva York y uno de los restaurantes de cortes finos más famosos del mundo. El Smith & Wollensky se especializa en los mariscos frescos y diversos cortes de filete y chuletas, y es conocido por sus buenas porciones, el excelente servicio y el ambiente característico. El exterior es de madera color verde oscuro, elementos blancos y un toque de celosía. El elegante interior tiene el atractivo del cambio de siglo, y cuenta con elementos de bronce bruñido, detalles en madera oscura y laminados de madera pulida. Junto a Smith & Wollensky se encuentra el Wollensky Grill, cuya entrada está por la 49th St, y está abierto desde las 11:30 AM hasta las 2:00 AM, pero no acepta reservas.
Una foto del restaurante Benjamin Steakhouse Prime
4.6
Excepcional(2263)
Precio: Muy caro
• Prime rib • Midtown East
Reservado 50 veces hoy
After ten years of continued success in the New York metro area, Benjamin Restaurant Group is proud to open its newest space, Benjamin Steakhouse Prime. Here, modern elegance is combined with traditional steakhouse classics, while also showcasing signature standouts from highly regarded sister property Benjamin Steakhouse. After perfecting both steakhouse and seafood concepts in their arsenal, Benjamin Restaurant Group is highlighting the grill at Prime, serving up USDA prime dry aged steaks and succulent seafood in unique ways. The 10,000 square foot space houses an expansive main dining room featuring wall mounted fireplaces. A temperature-controlled wine wall is exposed throughout the upper level which also offers five customizable private dining spaces for seating of up to 100+ guests.
Una foto del restaurante David Burke Tavern
4.5
Increíble(986)
Precio: Caro
• Prime rib • Upper East Side
Reservado 16 veces hoy
David Burke Tavern is a modern American restaurant by award-winning Celebrity Chef David Burke. Situated on the first two stories of a stately townhouse on New York City’s Upper East Side, the restaurant showcases Burke’s creative and contemporary approach to classic fare – often with showstopping presentations. Signature dishes highlight seafood, steakhouse staples and beyond, including Lobster Dumplings with spicy tomato, Crab Cake Pretzel Raft, Tavern Cheeseburger, and Burke’s famous “Clothesline” Maple & Black Pepper Candied Bacon, plus a full SUSHI MENU. David Burke Tavern offers dinner, bar and lounge menus, as well as multiple private dining spaces including the intimate Himalayan Salt Room lined with pink sea salt bricks. Private dining spaces can accommodate anywhere from 10-100 guests, with options to reserve floors and the full restaurant.
Una foto del restaurante Wollensky’s Grill
4.5
Increíble(1168)
Precio: Caro
• Prime rib • Midtown East
Reservado 28 veces hoy
Wollensky's Grill se encuentra junto al Smith & Wollensky, la churrasquería por excelencia de Nueva York. Zagat lo expresa de la mejor manera: este restaurante informal del este de Midtown, menos pomposo y algo más barato que su hermano mayor de al lado, el Smith & Wollensky, sirve carne y hamburguesas explosivas en un entorno con mucha energía. Es especialmente aplaudido por su horario tardío (abre todas las noches hasta las 02:00).
Una foto del restaurante Delmonico's
4.7
Excepcional(180)
Precio: Muy caro
• Prime rib • Distrito financiero
Reservado 6 veces hoy
Established in 1837, Delmonico's remains the oldest restaurant in New York City and returns for the fall of 2023. Living in its original building at the intersection of Beaver & William Street in the financial district, Delmonico's holds to be the first dining establishment in America to be called by its French name "Restaurant”. From our early days as a gathering place for visionaries and cultural icons to our continuous pursuit of culinary excellence, Delmonico's has shaped the very fabric of the American dining experience. With a storied past filled with pioneering techniques, iconic dishes, and a commitment to hospitality, we honor our history by reinventing tradition and inviting you to be part of our culinary journey.
Una foto del restaurante Knickerbocker Bar and Grill
4.8
Excepcional(2449)
Precio: Caro
• Prime rib • Greenwich Village
Reservado 13 veces hoy
"El lugar donde comen los neoyorkinos" Knickerbocker es conocido por su grandioso jazz y sus filetes t-bone de 28 oz., además de ser el favorito de muchas celebridades como F. Murray Abraham, Chris Noth y Alec Baldwin. Racheal Ray lo considera uno de sus "favoritos de la ciudad de Nueva York" y ha reconocido su coctel de camarones, espinaca con crema y, por supuesto, los filetes t-bone. Decir la palabra "Knickerbocker" es como si se estuviera diciendo "Nueva York". En cuanto el comensal entra al establecimiento es fácil adivinar que se encuentra en la zona de The Village. Sus muros con paneles de madera están cubiertos por carteles poco comunes de final de siglo así como por caricaturas originales de Al Hirschfield. Junto a los muros se encuentran los amplios asientos tipo booth hechos de piel y los pasamanos de latón, los cuales enfatizan el aspecto de la centenaria barra de mármol en la que Charles Lindbergh firmó su contrato trasatlántico. El establecimiento ha superado la prueba del tiempo al utilizar los ingredientes más frescos de los mercados locales y ofrecer excelente valor y calidad. Cuenta con servicio hasta tarde por la noche (los fines de semana hasta la 01:00) y ofrece un menú de bistro con platillos más ligeros. El comensal también podrá visitarlo cualquier día festivo así como disfrutar del brunch de fin de semana.
Una foto del restaurante La Marchande
4.4
Increíble(55)
Precio: Caro
• Prime rib • Distrito financiero
Reservado 12 veces hoy
At La Marchande, Chef John Fraser revitalizes the French chophouse, spotlighting seasonal ingredients and a fresh approach to steakhouse dining. The café-inspired dining room and casual bar setting provide unique environments for both formal meals and relaxed drinks.Chef John presents innovative dishes like "French Onion Dumplings" and seared "Bone Marrow," served in a freshly baked baguette. The menu features a variety of simply prepared proteins, including "Aged Long Island Duck" and "Broiled Prawns" with bouillabaisse maître d butter. Vegetarian options like "Hen of The Woods Steak" and "Cauliflower Tarte Tatin" showcase Chef John's creative flair.Led by Beverage Director Amy Racine, La Marchande's French-focused wine list and selection of vermouths complement the steakhouse fare. The bar offers a chic setting for enjoying cocktails, shellfish towers, and bar bites.
Una foto del restaurante Club A Steakhouse
4.7
Excepcional(7232)
Precio: Caro
• Prime rib • Midtown East
Reservado 34 veces hoy
El restaurante Club A Steakhouse ofrece una experiencia gastronómica verdaderamente única. Este establecimiento es de propiedad y gestión familiar. Su propietario, Bruno Selimaj, acoge a los comensales cada noche. Club A incluye características de una parrillada tradicional y del modernismo del Nuevo Mundo, que se hacen evidentes en el menú y en la decoración. Su calidez, combinada con su menú distintivo y su amplia carta de vinos, lo convierten en el lugar perfecto para cualquier ocasión. El Club A Steakhouse acepta reservaciones Groupon, sin embargo, no se entregarán puntos OpenTable. Para eventos privados, favor de ponerse en contacto con el establecimiento escribiendo a rodna@clubasteakhouse.com.
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