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Los restaurantes provenzales más populares en Parsons Green

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12 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Pierre Victoire
4.5
Increíble(5883)
Precio: Caro
• Provencal • Soho
Reservado 33 veces hoy
El Pierre Victoire es una de las mejores instituciones gastronómicas del Soho y se oculta en Dean Street, entre el bullicio y los hipsters. Este pequeño refugio lleva más de una década sirviendo cocina francesa rústica a su fieles clientes y sigue siendo uno de los destinos favoritos de Londres para salir a cenar o para disfrutar de una acogedora comida antes del teatro. El comedor del Pierre Victoire, en parte provenzal y en parte Art Nouveau, está decorado con paredes encaladas, encerados con el menú, un piano de época, obras de arte eclécticas, suelos de madera sin tratar y botellas de vino con velas derramando cera. Su saludable cocina casera y sus exquisitos vinos constituyen una delicia al alcance de todos. El menú del Pierre Victoire está centrado en los filetes, pero también incluye sabrosas omelettes, ensaladas creativas y abundante marisco.
Una foto del restaurante La Palombe
4.9
Excepcional(92)
Precio: Caro
• Provencal • Kensington
La Palombe is a new neighbourhood bistro from restaurateur James Chiavarini (also of Il Portico) & chef patron Jake Leach (previously head chef at the three Michelin starred The Ledbury).A large wood burning grill takes center stage where the majority of the dishes are cooked over live embers. James & Jake work together every shift to serve dishes with a real sense of terroir and provenance, including our speciality of wild foods foraged ourselves. Expect wild noisette venison, Wiltshire truffles (thanks to our house truffle dog Alba!), rare woodland mushrooms, and much wonderful produce from our small organic farm in Kent.The wine list is sourced entirely from independent producers, and regularly updated with a specialised focus on low intervention, natural and biodynamic wines.We are across the road to the Design Museum & Holland Park, a 10 minute walk from Kensington Olympia and a short distance to the Royal Albert Hall.
Una foto del restaurante Kettner’s
4.6
Excepcional(943)
Precio: Caro
• Provencal • Leicester Square
Reservado 44 veces hoy
Kettner’s Townhouse is a restaurant and Champagne Bar with 33 bedrooms, in a historic Georgian building in London’s Soho. Established in 1867 by Auguste Kettner, Kettner’s was one of the first restaurants in London to serve French food. The French restaurant at Kettner’s Townhouse has a menu inspired by the history of the building, serving breakfast, lunch, dinner, using locally sourced ingredients from the UK.
Una foto del restaurante Socca
4.6
Excepcional(115)
Precio: Muy caro
• Provencal • Mayfair
Welcome to Socca! A celebration of food, flavour, family and friendship.A slice of the Côte d’Azur nestled in the heart of Mayfair, our South Audley Street bistro is a place of nostalgic French-Mediterranean culinary traditions, where memories are made amidst playful murals in the relaxed embrace of our salons.Socca is a modern French bistro that celebrates the distinctive taste of the French Riviera. Tucked away in Mayfair’s South Audley Street, the restaurant pays homage to the coastal towns of Cannes, Marseille and Nice. Founders Samyukta Nair and Claude Bosi place emphasis on simplicity and seasonality, introducing a menu that honours fond childhood memories spent in the South of France and creating a marriage of comforting dishes elevated with refined skill and rooted in Provençal traditions.
Una foto del restaurante Orrery
4.6
Excepcional(3949)
Precio: Muy caro
• Provencal • Marylebone
Reservado 14 veces hoy
El Orrery es un restaurante clásico en la zona verde de Marylebone y cuenta con una azotea elegante en la última planta. Su recién premio "Tatler Restaurant Award" significa que puede pasar la prueba del tiempo, cumpliendo las expectativas del ámbito gastronómico. Hay cosas que nunca pasan de moda y la cocina exquisita del chef y propietario Igor Tymchyshyn es un buen ejemplo. La azotea del Orrery es uno de los espacios exteriores más hermosos de Londres. Tanto el bar como la terraza soleada son lugares ideales para relajarse y alejarse del bullicio de la zona West End.
Una foto del restaurante Margaux
4.7
Excepcional(969)
Precio: Caro
• Provencal • South Kensington
Reservado 7 veces hoy
Margaux es un moderno restaurante y bar de vino europeo. El menú inspirado en la gastronomía italiana y francesa incluye aperitivos como foie gras sellado, paté de cerdo casero y risotto con champiñones y platillos principales como ostiones sellados, costilla de ternera asada y carne de res estofada en vino barolo. La carta de vinos con más de 100 botellas diferentes cubre una amplia gama de productores y de uvas, con un énfasis en los vinos del Viejo Mundo. Si no desea optar por una botella, el restaurante también ofrece 25 tipos de vino por copa y en decantador. La carta de postres incluye un plato de chocolate negro con cacao en 7 texturas, crème brûlée de maracuyá, pastel esponjoso de amaretto y una selección de helados hechos en casa. El menú del brunch ofrece clásicos como huevos benedictinos y huevos reales, salmón ahumado y pan francés con helado de canela.
Una foto del restaurante Cigalon
4.3
Increíble(291)
Precio: Caro
• Provencal • Chancery Lane
Chancery Lane’s Cigalon brings the finest Provencal cuisine to London. Set up by Pascal Aussignac of Club Gascon fame in 2011 the restaurant received glowing reviews for its well priced and varied Provencal menu set within the chic surroundings of a former auction house.Diners enjoy the best of the South East of France and Corsica in dishes rarely seen here in the UK. Combining earthy flavours of the countryside with lighter coastal dishes, the menu provides a varied choice, accompanied by delightful wines from the same region. Secluded booths, banquette seating and a luxurious private dining room all enhance Cigalon's beautiful interior.In the basement below sits Baranis bar where bespoke cocktails are enjoyed over a game of pétanque.Contact us on www.cigalon.co.uk or info@cigalon.co.uk or on 020 7242 8373
Una foto del restaurante Mistress of Mayfair
3.6
Muy bueno(8)
Precio: Muy caro
• Provencal • Mayfair
Reservado 2 veces hoy
Nestled on St. James Street in Mayfair, Mistress offers an intimate dining experience inspired by the vibrant energy of Paris. Our exquisite modern French cuisine showcases seasonal ingredients, expertly crafted into delightful dishes that will tantalize your taste buds.Indulge in a carefully curated menu featuring classic French favorites and innovative creations, all paired with an exceptional selection of fine wines and cocktails. The restaurant’s elegant lounge ambiance creates the perfect atmosphere for a romantic dinner, a celebratory gathering, or a special occasion.Join us at Mistress for a memorable dining experience that blends culinary excellence with a touch of Parisian flair.
Una foto del restaurante Gazette Brasserie Battersea
4.9
Excepcional(568)
Precio: Caro
• Provencal • Battersea
Reservado 2 veces hoy
London's most authentic French Brasseries with 2 venues in the capital, GAZETTE captures the essence of local French village cafés with a commitment to fantastic seasonal food, wine discovery and true hospitality all served in comfortable informal surroundings from breakfast through dinner.GAZETTE was originally born in Battersea in 2007 and had a gentle expansion with the opening of the Putney branch. GAZETTE is described by owners Pascal Even and Walter Lecocq as a rural style of French brasserie, one you’d find in Provincial areas of France. Both want it to reflect the spirit of local French cafés and offer a cuisine that is simple, generous and vivacious, with lots of daily specials and on-going food events, and where transpires the warmth and cordiality of true French cuisine.
Una foto del restaurante Gazette Putney
3.9
Excelente(638)
Precio: Moderado
• Provencal • Putney
GAZETTE abrió su primer restaurante hace 7 años en Battersea sin hacer mucha fanfarria, continuó su silenciosa expansión abriendo GAZETTE en Putney, y más adelante la exitosa GAZETTE en Balham, que abrió sus puertas en el 2008 y tuvo que ser reubicada a un local más amplio hace dos años. Los propietarios, Pascal Even y Walter Lecocq, describen a GAZETTE como una brasserie francesa estilo rural como las que se encuentran en la provincia francesa. Ambos propietarios hacen hincapié en reflejar el espíritu local de las cafeterías francesas ofreciendo gastronomía sencilla, generosa, y alegre, con muchos especiales del día y eventos gastronómicos que comparten con los comensales la calidez y cordialidad de la verdadera gastronomía francesa.
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