Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Essex

Los restaurantes escoceses más populares en Buckhurst Hill

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

28 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante St. JOHN Smithfield
4.8
Excepcional(4122)
Precio: Muy caro
• Scottish • Farringdon
Reservado 89 veces hoy
El hogar original de Fergus Henderson, el "Nose to Tail Eating", abrió sus puertas en un antiguo ahumadero situado en la esquina del mercado de Smithfield en 1994. El St. John celebra los productos británicos indígenas más destacados y saca el máximo partido de los mejores productos de temporada, a la vez que utiliza técnicas de cocina sencillas. Actualmente, está considerado como uno de los 50 mejores restaurantes del mundo y en 2009 fue galardonado con su primera estrella Michelin. "Nose to tail eating" (Comerse desde la nariz hasta la cola) significa que se deben usar todas las partes del animal en la cocina. Por lo tanto, además de rosbif y lenguado al limón, se podrá disfrutar de rollo de bazo de cerdo, riñones y corazón de buey, hígado y gallinejas y el plato único de médula ósea asada y ensalada de perejil. Este restaurante también prepara platos para vegetarianos con la misma aplicación que la utilizada para preparar carne, pescado, aves y postres.
Una foto del restaurante B E H I N D
5.0
Excepcional(63)
Precio: Muy caro
• Scottish • Caballo de alquiler
Reservado 6 veces hoy
Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar. BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
Una foto del restaurante INIS
4.9
Excepcional(71)
Precio: Moderado
• Scottish • Hackney Wick
Reservado 22 veces hoy
Relaxed and friendly local set on the canal towpath on Fish Island, East London. Serving a seasonal menu of British and Irish food, coffee and drinks. Dog friendly. Outdoor seating.Open for breakfast, brunch, lunch and Sunday lunch. Evenings from Summer.
Una foto del restaurante Boisdale of Canary Wharf
4.1
Excelente(530)
Precio: Muy caro
• Scottish • Canary Wharf
Reservado 1 vez hoy
El Boisdale of Canary Wharf Restaurant, uno de los lugares más majestuosos de la zona en los últimos años, ocupa la 2ª planta de un edificio Art Déco que recuerda a Gotham City y tiene vistas a las fuentes de Cabot Square, al Támesis y al perfil urbano de la City de Londres. El establecimiento cuenta con el diseño distintivo del Boisdale y presenta paredes en verde oscuro y rojo lacado, paneles de caoba y una colección ecléctica de obras de artes originales clásicas y modernas. El menú ofrece platillos británicos clásicos y se centra en el marisco y los platillosescoceses, como el haggis y la sopa cock-a-leekie, que combinan con la extensa selección de whisky escocés del bar. Los clientes también pueden disfrutar de una cata de whisky con la ayuda de un equipo del bar experimentado. El Boisdale celebra espectáculos de jazz y cuenta con Jools Holland como su Patron of Music. El precio de las entradas es de 5 GBP por persona, lunes y martes, y de 10 GBP por persona, de miércoles a sábado.
Una foto del restaurante The Lampery
4.0
Excelente(207)
Precio: Caro
• Scottish • Fenchurch Street
Reservado 11 veces hoy
The Lampery, is an all-day dining spot providing good, honest cooking in the heart of historic London. Inspired by our patron, Samuel Pepys, the restaurant delivers a passion for authentic cooking and locally-sourced produce. Located within Apex City of London Hotel, the restaurant serves a menu that celebrates the diverse and eclectic mix that British cuisine is today."Strange to see how a good dinner and feasting reconciles everybody"Samuel Pepys’ diary 1665
Una foto del restaurante Boisdale of Canary Wharf First Floor Grill and Terrace
3.9
Excelente(345)
Precio: Caro
• Scottish • Canary Wharf
Overlooking the fountains of Cabot Place in a Gotham City style building, Boisdale of Canary Wharf is poised to become one of London’s most iconic dining and entertaining spots. Frequented by business types fresh from the high powered towers of Canary Wharf, Boisdale blends a stunning setting with comfort and a high level of service with a warm, smiling welcome.On the First Floor, the colonial Art Deco-inspired Hine Bar & Garden Terrace, surrounded by palm trees, is a crescent of white marble at the centre of which is a magnificent crustacean display. The Hine Bar & Garden Terrace serves a definitive range of oysters, Hebridean shellfish, Scottish smoked salmon and a superb range of caviar, alongside Boisdale’s legendary steaks, Haggis and burgers. The Hine Bar & Garden Terrace also boasts an alfresco dining terrace and smoking area, seating up to 40 people with views over the City of London skyline.
Una foto del restaurante RAILS Restaurant & Little Bar
4.3
Increíble(353)
Precio: Caro
• Scottish • Cross Kings
Reservado 18 veces hoy
Step into 1st floor RAILS Restaurant for a buzzy and relaxed dining experience. Expect a great modern British-French grill with succulent meat, fish and vegetable dishes served with sauces and sides, and the best moments from a Parisian brasserie menu, not to mention interiors.Frenchie cocktails and digestifs top off the occasion from the adjoining Little Bar, wrapped in William Morris wallpaper dressed in eclectic art. In addition, GNH Bar and Terrace, a bustling and welcoming space, blending British heritage with world influences welcomes you downstairs on the street level. The GNH Bar is open every day from 9am to 11pm.
Una foto del restaurante Harrys Bar & Dining Room EC4
4.7
Excepcional(298)
Precio: Caro
• Scottish • Bank
Reservado 10 veces hoy
Please note that Harry's Bar reservations are for food only bookings. For drinks bookings please contact the restaurant directly.Tucked away in an old cobbled yard between Cannon Street and Bank stations, Harry's Bar & Dining Room has a great atmosphere and prides itself on the quality of its food, wine and service, being professional yet friendly. Offering a fine British/Modern European cuisine the menu includes dishes such as new season Smoked Salmon Gravlax, or Seared Venison Loin Harry's Bar is renowned for the quality and freshness of the ingredients and, in particular, the char-grilled Scottish fillet steaks which are always a winner! A little gem in the City, smart yet homely surroundings and faultless service, and a very easy place to feel comfortable in.
Una foto del restaurante The Terrace at Sópers
4.2
Increíble(68)
Precio: Moderado
• Scottish • Potters Bar
Reservado 6 veces hoy
Situated in the heart of Cuffley, The Terrace brasserie & Bar offers a blend of familiar luxury and understated sophistication. Our all-day British dining restaurant boasts a modern, light, and spacious interior. Whether you prefer the inviting ambiance of our main dining area or the refreshing outdoor atmosphere of our terrace, we provide a welcoming space for you to indulge in seasonal favourites.Our menu is a celebration of gourmet British flavours, meticulously crafted with attention to detail. Join us on Sundays for our renowned roast dinners, where we also offer delectable sharing boards for a communal dining experience.We are open to everyone of all ages. However, we ask that no under 18s are in The Terrace after 7:30pm on Thursdays, Fridays and Saturdays. We take card payments only.Please note ID is required to enter the restaurant on Friday evenings. We offer live music on Fridays from 7pm - We hope you enjoy!
Una foto del restaurante Goodman City
4.7
Excepcional(1184)
Precio: Muy caro
• Scottish • Bank
Reservado 6 veces hoy
Goodman se especializa en filetes. Desde ganados USDA alimentados con maíz, hasta reces escocesas alimentadas con pasto, pasando por Angus irlandeses alimentados con granos y otros tipos de ganado más raros como el Belted Galloway proveniente de Devon, los chefs del lugar buscan las mejores carnes de ambos lados del Atlántico para presentar una interpretación única británica de una parrilla al estilo Nueva York. Todas las carnes son añejadas en el restaurante, los clientes lo pueden comprobar con solo mirar en la pared de vidrio que muestra el salón de añejamiento. Cuando está en su punto, son cocinadas sobre carbón de leña para que obtengan un sabor a ahumado delicioso. Acompañando los cortes con una de las colecciones más grandes de Londres de vinos rojos estadounidenses, usted sentirá que se encuentra en el cielo de los amantes de la carne. La sucursal en la ciudad de Londres se encuentra a la vuelta de la esquina del Bank of England.

Explora OpenTable

  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable