Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los restaurantes sicilianos más populares en Cobble Hill

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

42 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Piccola Cucina Casa
4.9
Excepcional(85)
Precio: Caro
• Sicilian • Boerum Hill
Reservado 26 veces hoy
Chef Philip Guardione is bringing all the Italian flavors to Brooklyn.
Una foto del restaurante Carmine's - 44th Street - NYC
4.6
Excepcional(29945)
Precio: Moderado
• Sicilian • Theater District
Reservado 408 veces hoy
Gracias por elegir Carmine's Midtown. El establecimiento se ubica en el centro de Times Square, en 44th Street entre la 7th y 8th Avenue. Carmine's es un restaurante de estilo familiar que ofrece un valor excepcional a sus comensales a través de los muchos platillos de la gastronomía del sur de Italia. Sus porciones tienen el factor sorpresa y hacen que cada comida parezca un banquete de bodas italoestadounidense. Las tablas de antipasto casero, pastas, irresistibles mariscos y platillos de carne, y por supuesto los postres hechos en casa, son todos elementos básicos en Carmine y están destinados a compartirse entre amigos y familia. Cuando la comida y el vino van de la mano con un servicio amable y eficiente, los resultados son mágicos, ¡aquí todos los días parecen un domingo por la tarde en casa de la abuela!
Una foto del restaurante Piccola Cucina Osteria - Spring St.
4.7
Excepcional(2494)
Precio: Caro
• Sicilian • SoHo
Reservado 34 veces hoy
Piccola Cucina Spring Street, inaugurado en el 2013 en el corazón de Soho, fue el segundo restaurante abierto en Estados Unidos por Piccola Cucina. En Piccola Cucina se puede disfrutar de un servicio amable y un ambiente animado, en un entorno de restaurante italiano típico. Gastronomía casera como la que uno podría disfrutar en Italia es una claves del éxito del restaurante. El chef de Piccola Cucina toma cuidado excepcional en elegir los ingredientes más frescos de la temporada.
Una foto del restaurante Piccola Cucina Estiatorio
4.7
Excepcional(1658)
Precio: Moderado
• Sicilian • SoHo
Reservado 70 veces hoy
Piccola Cucina Estiatorio offers typical Sicilian and Greek food.
Una foto del restaurante Osteria Nonnino
4.5
Increíble(241)
Precio: Caro
• Sicilian • West Village
Reservado 61 veces hoy
Welcome to Osteria Nonnino, a family-owned Italian restaurant nestled in the heart of New York, where the West Village meets the Meatpacking District. Founded by Restauranteur and Chef Tony Kavaja, who grew up in the north of Italy, Lanzo Di Torino. Together with his wife, Vita Russo, from the charming south of Italy, Villagrazia Di Carini, Sicily. They present a delightful Italian Fusion that captures the essence of both regions. Immerse yourself in our cozy and inviting atmosphere, including a charming outdoor area that transports you to the charm of Italy. Ciao, A Presto!
Una foto del restaurante F&F Restaurant and Bar
4.9
Excepcional(10)
Precio: Caro
• Sicilian • Carroll Gardens
Reservado 31 veces hoy
F&F Restaurant & Bar is the highly anticipated first full-service restaurant from the universally acclaimed F&F Pizzeria. The menu by legendary chefs Frank Castronovo and Frank Falcinelli features all-new pies and craveable fare perfect for sharing, along with expertly prepared cocktails and an array of wines from their celebrated cellar. This is the quintessential neighborhood restaurant—a place fit for everything from a celebration to a nightcap, where guests dine in a warm tavern setting surrounded by artworks from the likes of Julian Schnabel and Ron Gorchov.F&F Pizzeria, the original slice shop, is located just up the block.
Una foto del restaurante Little Owl
4.8
Excepcional(4359)
Precio: Caro
• Sicilian • West Village
Reservado 95 veces hoy
Este restaurante con encanto de West Village, con capacidad para 28 comensales, se ha convertido rápidamente en uno de los más solicitados de la ciudad. Joey Campanaro ofrece una gastronomía sencilla pero excelente, basada en recetas estadounidenses y mediterráneas. El ambiente acogedor del local, además de un equipo atento y profesional, hacen que la experiencia culinaria en este restaurante sea una de las mejores de la ciudad, tanto para neoyorquinos como para visitantes. Los comensales más curiosos pueden asomarse a la cocina y observar cómo crea Joey sus platillos de diseño, entre los que destacan las albóndigas con salsa, la pasta cavatelli casera con ricota y, por supuesto, la famosa chuleta de cerdo del The Little Owl.
Una foto del restaurante Isabelle’s Osteria
4.6
Excepcional(726)
Precio: Moderado
• Sicilian • Gramercy Park
Reservado 44 veces hoy
Isabelle's Osteria brings the heart of Italy to Gramercy Park, offering a refined take on classic Italian dining at 245 Park Avenue South. Led by Chef Partner James Tracey, our menu features handmade pastas and seasonal dishes that blend authentic flavors with a modern twist. The warm, sophisticated atmosphere is perfect for intimate dinners, business meals, or celebratory gatherings. Complement your meal with selections from our expertly curated wine list or signature cocktails. At Isabelle's, every dish and detail reflects the rich tradition of Italian hospitality, inviting you to savor the flavors of Italy in the heart of New York City. Buon appetito!
Una foto del restaurante Serafina Tribeca
4.6
Excepcional(744)
Precio: Caro
• Sicilian • TriBeCa
Reservado 26 veces hoy
A beautiful building on the corner of West Broadway and Reade Street with large windows, excellent for people watching in the colder months and lovely breezes on warmer days and nights. Comforting Italian cuisine paired with excellent wines, or one of the many choices from the large bar menu cocktails and spirits. Open for Brunch on Saturday and Sunday, Lunch and Dinner daily.
Una foto del restaurante Bar Primi Bowery
4.7
Excepcional(1437)
Precio: Moderado
• Sicilian • Lower East Side
Reservado 8 veces hoy
Bar Primi is a corner pasta shop devoted to ‘primi piatti,’ the pasta course. What began as an idea for a small space in New York's East Village has since become an essential in chef and co-owner Andrew Carmellini's range: fresh pasta traditionally prepared and cooked to order. At Bar Primi, the main course is Primi Piatti. We use a variety of non-GMO semolina and specialty ‘00’ flours, organic eggs and handed-down techniques to create our menu of Traditional and Seasonal pasta dishes. We make more than a dozen different shapes and styles daily. This includes lumache and rigatoni from our imported extruder or ravioli and mezzalune cut and filled by hand. Family recipes and secrets are traded between Carmellini and Brooklyn-born chef-partner Salvatore Lamboglia who also offers a daily meat or seafood special in addition to a selection of shareable Piccolini and Antipasti, artisanal cheese, salumi and simple home-style desserts.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable