Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los restaurantes españoles más populares en Columbia Heights / Brightwood

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

14 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante The Bazaar by José Andrés - DC
4.7
Excepcional(1012)
Precio: Muy caro
• Spanish • Penn Quarter
Reservado 104 veces hoy
Set in the Waldorf Astoria Washington DC, The Bazaar is the culmination of a 30-year dream for Chef José Andrés. Drawing inspiration from this iconic location, which first opened in 1899 and served as DC’s General Post Office until 1914, The Bazaar is a multi-level destination reinvented with avant-garde and Americana-inspired decor.
Una foto del restaurante Jaleo - DC
4.7
Excepcional(10964)
Precio: Caro
• Spanish • Penn Quarter
Reservado 166 veces hoy
El Jaleo sirve un menú que refleja la rica diversidad regional de la cocina clásica y contemporánea española bajo la dirección del reconocido chef José Andrés. El Jaleo ofrece una impresionante selección de tapas, pequeños platos tradicionales de España, así como paellas deliciosas, sangrías exquisitas y una magnífica selección de vinos españoles y jerez en un ambiente festivo e informal.
Una foto del restaurante Taberna del Alabardero
4.7
Excepcional(3858)
Precio: Caro
• Spanish • Centro de la ciudad
Reservado 37 veces hoy
El galardonado restaurante La Taberna del Alabardero ofrece auténtica gastronomía española y es famoso por su capacidad de crear platillos innovadores que evolucionaron a partir de la tradición. Los menús de temporada del restaurante Taberna, creados por el galardonado con el premio Rammy Chef Ejecutivo Javier Romero, ofrecen tapas, exquisitas paellas, deliciosas sangrías y opciones veganas y sin gluten. Taberna Del Alabardero es el mejor restaurante español fuera de España y ofrece la experiencia gastronómica más auténtica del país.
Una foto del restaurante Boqueria - Dupont
4.6
Excepcional(2304)
Precio: Caro
• Spanish • Dupont Circle
Reservado 21 veces hoy
Inspirado por los bares de tapas y cervecerías que rodean el famoso mercado de alimentos de Barcelona, el Boqueria sirve la auténtica cocina española inspirada en mercado, bajo la dirección del chef Marc Vidal, nativo de Barcelona.
Una foto del restaurante Boqueria - Penn Quarter
4.5
Increíble(547)
Precio: Caro
• Spanish • Penn Quarter
Reservado 17 veces hoy
An energetic Barcelona-style tapas bar serving Spanish favorites, seasonal specials, and curated cocktails in a contemporary space steps from DC's Chinatown, Capital One Arena, and near the National Mall.Perfect for a shared meal of small plates, happy hour or lunch with the team, a memorable date night, or weekend brunch!Let us know if you have any seating requirements when making your booking. Parties of 10 or more will enjoy our Chef's Tasting Menu ($52pp plus beverage, tax and gratuity).Please note that by making a reservation through OpenTable you are agreeing to receive marketing communications from Boqueria.
Una foto del restaurante Bodega Spanish Tapas & Lounge
4.6
Excepcional(1613)
Precio: Moderado
• Spanish • Georgetown
Reservado 25 veces hoy
Bodega Spanish Tapas & Lounge se encuentra ubicado en el corazón de Georgetown. El dramático y llamativo diseño de este restaurante incluye barras de cobre martillado, paredes con osados diseños en rojo y negro, y mesas ubicadas en nichos privados. El entorno es ideal para compartir auténticas tapas españolas, paellas tradicionales, y sangrías, todo a precio moderado. El sofisticado Matador Lounge ofrece cena y cocteles con un impresionante mural de una plaza de toros como fondo y un área que se abre a un encantador patio con fuente. El Matador Lounge es ideal para celebrar eventos privados. Bodega Spanish Tapas & Lounge transporta a sus comensales a la impresionante Costa del Sol, ya sea que vengan a celebrar una primera cita, un evento corporativo, o cualquier otra ocasión.
Una foto del restaurante Cordelia Fishbar
4.7
Excepcional(39)
Precio: Muy caro
• Spanish • Washington
Reservado 33 veces hoy
Just opened in Union Market! Cordelia, a name whose origin in some Celtic cultures means “daughter or heart of the sea”, draws on regional culinary influences from Spain, Portugal, Asia, and the Americas – focusing on areas that use high heat charcoal to coax the best out of fish, alongside a diverse offering of conserva, crudo and cured seafood. Happy Hour Monday thru Friday from 4-6 pm and late-night.Chef Rene CaceresGeneral Manager Sonya Znati
Una foto del restaurante Xiquet by Danny Lledó
4.6
Excepcional(45)
Precio: Muy caro
• Spanish • Georgetown
Reservado 6 veces hoy
Xiquet (chee-KETT) by Chef Danny Lledó features a sought-after tasting menu showcasing the finest products from around the world served with warm, Mediterranean hospitality. Known as one of the best fine dining restaurants in Washington DC for its modern Spanish cuisine, Xiquet has held a MICHELIN Star since 2021 and earned MICHELIN’s Sommelier of the Year Award in 2022. In the same year, AAA honored Xiquet with the travel authority’s highest rating, making it the only Five Diamond restaurant currently in the city. Recently, in 2023, the DC Restaurant Association awarded Xiquet with the RAMMY of Best Formal Fine Dining Restaurant of the Year.Please note that we do accept reservations for parties including 5 or more guests, however please contact us through email at info@xiquetdl.com and one of our sales managers will be in contact with you promptly to set your reservation up.
Una foto del restaurante El Taller del Xiquet
4.7
Excepcional(4)
Precio: Muy caro
• Spanish • Georgetown
Reservado 2 veces hoy
El Taller del Xiquet, or “Xiquet’s workshop,” celebrates Spanish flavors with a dedication to quality. Chef Danny crafts imaginative dishes from the finest ingredients, showcasing the vibrant cuisine of his roots. Our menu offers a seasonal selection of à la carte items and shareable plates, inviting you to explore the richness of both land and sea.Inspired by the traditions of coastal Spain, each dish reflects a respect for local agriculture and sustainable practices. This commitment is seen in premium proteins and seasonal produce from the Valencian region, highlighting the essence of Spanish gastronomy. Delicate octopus, sweet scallops, and succulent prawns are prepared with artistry and passion, while dishes like sustainable sea bass gravlax, signature paellas, and generous fideuàs are served tableside. El Taller del Xiquet offers a culinary journey into Spain’s traditions, honoring the ingredients and techniques that have graced tables for generations.
Una foto del restaurante Arrels
4.6
Excepcional(3)
Precio: Moderado
• Spanish • Penn Quarter
Arrels is a modern Spanish restaurant rooted in tradition and fueled by open-fire cooking led by award-winning Chef Pepe Moncayo. At Arrels—meaning “roots” in Catalan—guests can expect modern interpretations of classic Spanish dishes, inspired by Moncayo’s Barcelona heritage. The restaurant blends tradition with open-fire cooking, offering updated tapas, crafted cocktails, and warm hospitality that appeals to locals and visitors alike.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable