Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Diners' Choice: restaurantes De mejor Ambiente en Centro

Logotip rojo de OpenTable
OpenTable
Última actualización: 05 de diciembre de 2024

¿Buscas restaurantes con el mejor ambiente en Centro? Estás en el lugar indicado. Cada mes, OpenTable analiza casi 2 millones de reseñas de comensales de todo el mundo de los últimos 4 meses. Organizamos los resultados por ubicación y categoría para ayudarte a descubrir nuevos lugares que se convertirán en tus favoritos. Es un excelente trato: haces tu reservación, degustas y escribes una reseña. Nosotros escuchamos... y proporcionamos los resultados para que todos puedan beneficiarse. ¡Buen provecho!


Una foto del restaurante Manuela
4.8
4.8 (225)
De $31 a $50
Californiana
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.

Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.

Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.

Una foto del restaurante Deme
4.5
4.5 (23)
De $31 a $50
Mediterránea
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
Deme, short for Demeter, (the Greek Goddess of the Harvest) is a new Eastern Mediterranean and Aegean Sea-inspired poolside eatery at Hotel Figueroa, with nods to the sea-faring communities along the Eastern Mediterranean Coast, Turkey, and Israel, led by Executive Chef Blake Shailes. Think: housemade Mediterranean dips served with freshly made pita bread using a combination of ancient Kamut flour and Tehachapi Farms Red Fife Flour, Crispy Lobster Kataifi, Turkish Manti (Turkish Lamb Dumplings), Lahmacun (Turkish Pizza // Spiced Wagyu Flatbread), a Greek-inspired Glazed Octopus & Grilled Grape Skewers, and large-format platters designed for shareable feasts including Slow Cooked Lamb Neck Shawarma, Half Heritage Chicken Mansaf and desserts including housemade Baklava, and housemade Soft Serve paired with a refreshing and playful cocktail program developed by Bar Director, Milosz Cieslak. Open for dinner nightly from 5pm - close.
Reseña destacada
Ana Laura
Comieron en 7 nov 2024
Muy bueno y rápido el servicio El lugar muy Agusto está al este riot pero tienen calentadores muy acogedor
Una foto del restaurante Cara Cara
4.6
4.6 (1489)
De $31 a $50
Californiana
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
Reseña destacada
OpenTable Diner
Comieron en 7 abr 2024
Buena comida, buena atención, el restaurante es muy lindo y cómodo
Una foto del restaurante 71Above
4.7
4.7 (5910)
más de $50
Americana contemporánea
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
71Above es el restaurante más elevado del oeste del Mississippi, a 290 metros del suelo. El 71Above ofrece la moderna cocina norteamericana del chef Vartan Abgaryan, y tiene impresionantes vistas al mar desde Malibú hasta Laguna Hills, y espectaculares vistas a la dársena de Los Ángeles y a las montañas del entorno. Hay que vestir atuendo de sport estrictamente, y no pantalón corto, chanclas, camiseta o gorras deportivas.
Reseña destacada
manuel
Comieron en 24 dic 2024
Es un lugar con una vista espectacular y comida y servicio excelente . Tienen que venir a vivir la experiencia
Una foto del restaurante PROPAGANDA
4.8
4.8 (72)
Hasta $30
Italiana
Arts District
Acerca del restaurante
Propaganda focuses on organic, biodynamic, Italian natural wines, aperitivi cocktails, Italian style Tapas and the authentic Pizza (Pinsa) Romana.
Aperitivo Happy Hour everyday till 6pm and till 5pm on Sunday

Una foto del restaurante Redbird - Los Angeles
4.7
4.7 (3093)
De $31 a $50
Americana contemporánea
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
El Redbird se encuentra en el centro de Los Ángeles, en uno de los edificios más históricos de la ciudad, dentro de la rectoría del Vibiana, un establecimiento en el que se celebran bodas, eventos y espectáculos de gran calidad. El chef Neal Fraser y Amy Knoll Fraser han creado un hermoso restaurante dinámico que ofrece el aclamado menú estadounidense moderno del chef Fraser.
Reseña destacada
OpenTable Diner
Comieron en 16 oct 2023
Vale la pena conocerlo! Todo delicioso! La bebida de mezal muy rico y nuestro favorito la pasta de trufa!
Una foto del restaurante San Laurel
4.8
4.8 (378)
más de $50
Española
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.

The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.

Reseña destacada
Sebastian
Comieron en 24 dic 2024
Gran experiencia gastronómica, el personal muy atento y siempre recomendando los mejores platillos.
Una foto del restaurante The Capital Grille - Los Angeles
4.7
4.7 (568)
más de $50
Cortes de carne
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Reseña destacada
Armando
Comieron en 29 oct 2024
Perfect la comida muy bien y excelente cava !!! Jejejej
Una foto del restaurante TENSHO
4.9
4.9 (70)
más de $50
Shabu-Shabu
Little Tokyo
Acerca del restaurante
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).

5.3.2022 Tue
NEW OPEN in Little Tokyo
[TENSHO]

Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO.

Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. 

The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 

Una foto del restaurante Le Petit Paris
4.5
4.5 (2911)
Hasta $30
Francesa
Centro de la ciudad
Acerca del restaurante
Si les preguntas a las mentes brillantes detrás de Le Petit Paris, Fanny y David Rolland, dirán que: "Nacimos en un restaurante, literalmente". De abuelos a padres, el negocio los restaurantes ha sido algo natural en sus vidas diarias. Hace 15 años decidieron crear su primer restaurante en Cannes, Le Petit Paris, una brasserie parisina ubicada en el centro de la ciudad del festival internacional de cine. Con el fin de darle a su clientela internacional la oportunidad de disfrutar de una experiencia inolvidable en Cannes, decidieron montar un negocio en la playa que les permitiese relajarse y disfrutar del bienestar tumbados con un buen cóctel y comida gastronómica. David y Fanny siempre se esfuerzan por rodearse de grandes colaboradores a fin de proporcionar un verdadero "savoir-faire" a sus clientes. Ahora gozan de reconocimiento mundial gracias a su trabajo duro y a su dedicación.
Reseña destacada
OpenTable DinerVIP
Comieron en 8 ene 2024
Ame la experiencia y la comida!!!! Los meseros fueron muy atentos conmigo ❤️❤️❤️❤️
Explora más listas de Diners' Choice
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable