
Emmer & Rye
Haz una reservación
- Bueno para ocasiones especiales
- Ideal para disfrutar cócteles creativos
- Innovador
Por qué son un Ícono
Chef ejecutivo: Kevin Fink
Del equipo editorial de OpenTable: Get top-notch New American food at MICHELIN Green Star Emmer & Rye, James Beard-nominated chef Kevin Fink’s flagship Austin restaurant. Grab a seat on the shaded, wood-paneled patio or in the warehouse-chic dining room for a feast of ever-evolving, hyperlocal dishes like Texas wagyu beef tartare and exquisite pastas made from heirloom grains that have earned raves from the Austin American-Statesman, Bon Appétit, Food & Wine, and more.
Áreas del restaurante
Información adicional
- AmbienteCasual elegante
- Preciosmás de $50
- CocinasAmericana, Tapas / Botanas, Americana contemporánea
- HorariosCena Mar–Jue, Dom 17:30–22:00 Vie, Sáb 17:30–23:00
- Número de teléfono(512) 366-5530
- Página web
- Opciones de pagoAMEX, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeInformal y elegante
- Instalaciones para eventos privadosWe have a semi-private dining space perfect for special occasions and business dinners, which seats up to 14 guests. We can also offer patio and full buyouts for larger groups - please see the “Events” tab on our website www.emmerhospitality.com for more information.
- ZonaCentro de la ciudad
- Intersección en calleRiver St.
- Parking detailsStreet Parking is available on Rainey Street and East Avenue, which runs parallel behind Rainey, and at the Mexican American Cultural Center which is caddy corner to us, at the traffic circle.
- AdicionalAcceso para silla ruedas, Baños unisex, Banquete, Bar / Sala pública, Bar completo, Cervezas, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Para no fumadores, Salón privado, Vinos
Experiencias
Breaking Bread x Matthiasson Wines
USD 200.00 por persona
27 mar 2025 solamenteJoin us for an evening with six-time James Beard Award nominee, and Food & Wine Magazine Winemaker of the Year, Steve Matthiasson of Matthiasson Wines. We will discuss sustainability, and explore featured wine pairings alongside a multi-course dinner. Seating will be communal, on the patio, beginning at 6:30.
Lo que dicen 3,548 personas
Calificaciones y reseñas generales
Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas
- 4.6Comida
- 4.6Servicio
- 4.6Ambiente
- 4.3Valor
Ruido • Moderado
- G
Gerardo
México20 reseñas
5.0Comieron en 9 de febrero de 2025
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 4
¿Te fue útil?
- A
Alejandro
San Antonio2 reseñas
5.0Comieron en 27 de septiembre de 2024
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- AD
AaronD
Querétaro2 reseñas
5.0Comieron en 5 de febrero de 2023
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5
¿Te fue útil?
- J
Jannnnn
Nápoles13 reseñas
5.0Comieron en 29 de junio de 2022
- Global 5
- Comida 5
- Servicio 5
- Ambiente 5