Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los mejores restaurantes casuales en Koreatown

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

231 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Openaire
4.4
Increíble(2311)
Precio: Caro
• Californiana • Koreatown
Reservado 48 veces hoy
Native Angeleno, surfer and two-Michelin star chef Josiah Citrin brings a culinary vision built around California’s bounty from land and sea to Openaire. The menu and ingredients reflect the seasons and the interplay of cultural influences that define LA, serving in a lush greenhouse and tented garden oasis on the 2nd floor terrace at the LINE hotel, in the heart of K-Town.For inquiries of 10+ guests, please email us at: Openaire@TheLineHotel.com.
Una foto del restaurante Caffe Concerto
4.2
Increíble(40)
Precio: Moderado
• Italiana • Koreatown
Reservado 9 veces hoy
Concerto has been serving Euro Korean Cuisine in the middle of k-town, Los Angeles in a friendly, neighborhood atmosphere that exudes a hip downtown vibe. Here, contemporary Euro Korean dishes collide with rich flavors to create a distinctive culinary style. We strive to promote well-being among our guests by utilizing only the finest meats and the freshest organic produce in our dishes. Our setting is cozy, yet comfortable, appropriate for any occasion, from an intimate dinner for two, to that special occasion celebrated with friends. We also serve some of the finest cocktails, wines and imported beers at the bar which is perfect for a group gathering or intimate get together.
Una foto del restaurante Antico Nuovo
4.8
Excepcional(843)
Precio: Caro
• Italiana • Hollywood
Reservado 64 veces hoy
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Una foto del restaurante Republique
4.7
Excepcional(5237)
Precio: Muy caro
• Francesa • Hollywood
Reservado 44 veces hoy
El République se encuentra en el centro de la ciudad y lo gestiona los chefs Walter Manzke y Margarita Manzke. Está en el corazón de Los Ángeles y ocupa un edificio clásico que fue construido en 1929 por Charlie Chaplin y después se convirtió en el emblemático La Brea Bakery and Campanile Restaurant. El République ofrece un entorno gastronómico rico en historia y esplendor y alberga un bar bistro informal en la parte delantera y una zona de comedor formal detrás, que sirve un menú de inspiración francesa que los chefs crean a diario.
Una foto del restaurante 71Above
4.7
Excepcional(5821)
Precio: Muy caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 99 veces hoy
71Above es el restaurante más elevado del oeste del Mississippi, a 290 metros del suelo. El 71Above ofrece la moderna cocina norteamericana del chef Vartan Abgaryan, y tiene impresionantes vistas al mar desde Malibú hasta Laguna Hills, y espectaculares vistas a la dársena de Los Ángeles y a las montañas del entorno. Hay que vestir atuendo de sport estrictamente, y no pantalón corto, chanclas, camiseta o gorras deportivas.
Una foto del restaurante Carmel
4.7
Excepcional(232)
Precio: Muy caro
• Mediterránea • Hollywood
Reservado 65 veces hoy
Carmel transports the energy, culture, and flavor of the renowned outdoor marketplace “Shuk HaCarmel” to Melrose Avenue, in the heart of LA’s food scene.Using some of the oldest techniques in the world— a wood-burning oven, an open flame grill— chef Asaf Maoz interprets ancient Levantine cooking traditions through a modern lens.Dishes showcase the best of the season: farmer’s market produce, sustainably-sourced meats and seafood, all prepared with the global culinary influence of the Tel Aviv shuk. Breads are baked in-house, including a 72-hour fermented Moroccan Frena, baked to order in the wood-fire oven.
Una foto del restaurante Perch LA
4.6
Excepcional(11749)
Precio: Caro
• Francesa Americana • Centro de la ciudad
Reservado 213 veces hoy
Un lugar de descanso elevado.
Una foto del restaurante Cabra - LA
4.8
Excepcional(1242)
Precio: Caro
• Peruana • Centro de la ciudad
Reservado 27 veces hoy
Cabra Los Angeles is a Peruvian-inspired restaurant by Chef Stephanie Izard and Boka Restaurant Group, located on the top floor of The Hoxton, Downtown LA. Open for Dinner seven nights a week and Brunch on the weekends, the lively dining experience is anchored by shareable plates bold in flavor and bright in taste, with sweeping views of Los Angeles.
Una foto del restaurante Saffy's
4.8
Excepcional(1170)
Precio: Caro
• Oriental • East Hollywood
Reservado 130 veces hoy
A multi-regional Middle Eastern restaurant in East Hollywood, from Chefs Ori Menashe and Genevieve Gergis of Bestia and Bavel.
Una foto del restaurante chi SPACCA
4.8
Excepcional(1391)
Precio: Muy caro
• Italiana • Hollywood
Reservado 20 veces hoy
Para obtener más información, visite la página web www.chiSPACCA.com

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable