Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes casuales en U Street Corridor

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

220 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Baby Shank
4.3
Increíble(186)
Precio: Caro
• Francesa / Japonesa • Dupont Circle
Reservado 13 veces hoy
Welcome to Baby Shank Restaurant & Bar. Join us for our New Brunch Menu! Bring a friend or 2, or host a gathering of 300. We offer you a French-inspired menu, including Bavette Steak and Steamed Mussels, or our signature sushi rolls, including the award winning Fish & Chips. Enjoy it with our popular Jalisco Mule, made with Libelula Tequila. And top it all off with the classic Crème Brulé. News & Notes:Happy Hour is served Wednesday -Friday in the Bar & Rooftop Bar High TopsRooftop Garden - High tops are first come first serveBaby Shank's historic address was originally built by the National Capital Brewing Co in 1911. The original exposed brick, mansard roof, and arched windows set the mood for guests when they arrive. Warmly lit by chandeliers, the 2 story space has a modern, yet soothing historic feel. Host your next gathering with us. We have 4 spaces on 2 floors, including an upstairs lounge and rooftop garden. Contact us at Events@BabyShank.com for more info.
Una foto del restaurante Bar Pilar
4.0
Excelente(483)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Logan Circle
Reservado 4 veces hoy
El Bar Pilar, situado en el corazón del corredor de 14th Street en Washington D.C., ha sido un punto de referencia en la zona durante más de 10 años. El restaurante y bar ofrecen un enfoque nuevo en su propuesta culinaria y sus cocteles. El menú ecléctico se inspira en granjas locales y en el estilo New American cuisine, con ingredientes frescos y de temporada y de producción local. Los platillos sencillos pero audaces a la vez logran satisfacer a una amplia gama de paladares y añaden un toque único a la zona.
Una foto del restaurante Causa
4.9
Excepcional(63)
Precio: Muy caro
• Peruana • Shaw
Reservado 9 veces hoy
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations can be booked two months in advance. This prix-fixe menu is $179 (tax & gratuity not included). Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or clarifications on allergens or restrictions, reach out to info@causadc.com prior to booking. Gift Card? Please use a credit card to book hold your reservation and we will refund you upon completion of your meal. Causa accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
Una foto del restaurante dLeña
4.7
Excepcional(2023)
Precio: Caro
• Latinoamericana • Mount Vernon Square
Reservado 70 veces hoy
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Una foto del restaurante Centrolina
4.6
Excepcional(2141)
Precio: Muy caro
• Italiana • Penn Quarter
Reservado 25 veces hoy
Centrolina es un restaurante y mercado italiano, de propiedad y gestión local del chef Amy Brandwein, y se encuentra en la nueva urbanización CityCenterDC, en Washington. La Osteria propone un menú de temporada que cambia todos los días, platillos italianos auténticos e innovadores y abre para el almuerzo y la cena todos los días. El menú del chef Brandwein se inspira en las estaciones, las regiones italianas y la gran variedad de productos seleccionados por el chef en el mercado contiguo. El mercado muestra una selección de productos italianos importados, así como carnes de la zona, pescado sostenible y productos de las granjas locales. La cocina del Centrolina elabora pastas frescas y salsas caseras, aperitivos y platillos principales para llevar todos los días. La panadería del Centrolina ofrece una variedad diferente que cambia a diario de galletas, pasteles y crostata, además de pan hecho en la zona de Bread Furst y un bar de servicio completo y con café Vigilante.
Una foto del restaurante Logan Tavern
4.0
Excelente(1824)
Precio: Moderado
• Americana • Logan Circle
Reservado 15 veces hoy
Se suele decir que Washington, DC, donde abundan las cadenas, las churrasquerías y los puestos de comida para llevar, carece de restaurantes que combinen buena comida, precios asequibles y un ambiente de moda. El Logan Tavern acaba con este dicho. Logan Tavern, ubicado en la dinámica zona de Logan Circle, es un restaurante local y bar perfecto para comer algo rápido durante la semana o para una velada con amigos los viernes por la noche. Este establecimiento ofrece cenas, almuerzos, Happy Hour y brunch los fines de semana, así como comida casera con un toque original.
Una foto del restaurante Mallard
4.8
Excepcional(117)
Precio: Caro
• Americana regional (Contemporánea del Sur) • Logan Circle
Reservado 21 veces hoy
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
Una foto del restaurante Pearl Dive Oyster Palace
4.8
Excepcional(1561)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Logan Circle
Reservado 34 veces hoy
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices. The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Una foto del restaurante Olio e Più - DC
4.4
Increíble(195)
Precio: Caro
• Italiana • Washington
Reservado 84 veces hoy
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, OLIO E PIÙ, is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House, bringing Italian tradition and a true sense of Mediterranean liveliness to the Penn Quarter. As an authentic trattoria, its cuisine is based on classic Italian dishes. As you dine at OLIO E PIÙ, you’ll be transported not just by the flavors of Italy but also by the authentic atmosphere that surrounds you. Here, the spirit of 1970s Italian elegance lives on, and every meal is a celebration of life, love, and the joy of shared moments. OLIO E PIÙ is more than just a restaurant; it’s a portal to a different time and place, where the essence of Italy’s rich culinary and cultural heritage is captured in every detail.
Una foto del restaurante RPM Italian - DC
4.7
Excepcional(4505)
Precio: Muy caro
• Italiana • Mount Vernon Square
Reservado 99 veces hoy
El RPM Italian presenta una cocina moderna en aproximación e Italiana en espíritu, en platillos con el propósito de ser compartidos. El chef socio Doug Psaltis ha creado un menú que cuenta con una gran variedad de entrantes fríos y calientes, más de una docena de pastas recién preparada en la casa y una selección de ensaladas, filetes de primera calidad, chuletas y carnes lentamente asadas. El restaurante también cuenta con un bar al aire libre donde los visitantes pueden pedir un coctel de autor o disfrutar de una copa de vino de su extensa lista. Sofisticado y elegante, el RPM Italian es perfecto para una gran comida o una salida tarde por la noche.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable