Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los mejores restaurantes acogedores en Palos Verdes Estates

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

51 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Salt & Pearl
4.6
Excepcional(201)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Redondo Beach
Reservado 20 veces hoy
An elevated seafood focused experience with dishes and flavors from around the world.
Una foto del restaurante Bettolino Kitchen
4.8
Excepcional(2739)
Precio: Moderado
• Italiana • Redondo Beach
Reservado 62 veces hoy
¿Qué es un "bettolino"? En Italia hay muchos tipos de restaurantes, como trattorias, osterias, ristorantes, pizzerias y mucho más. Todos ellos son establecimientos de comida, cada uno único en su naturaleza. Pero aún antes de que existieran todos estos establecimientos ya existían los "bettolinos". Imagínese que es un viajero que va de ciudad en ciudad en la Italia de 1600, y en sus viajes se encuentra con un pequeño pueblo. En este pueblo hay casas, tiendas y un bettolino - al cual entra, en vista de que tiene hambre. El ambiente es animado, hay mucha gente, y se ve rodeado por el murmullo de las conversaciones y el aroma de la cocina. El dueño se le acerca con un alto cáliz de vino y un plato humeante. Esa es la misma sensación que los comensales experimentan cuando cruzan las puertas de este establecimiento. Hoy en día ya no existen en Italia, pero la cultura de servir comida y bebida, acompañados por un servicio cálido, continua existiendo en el pequeño y familiar Bettolino en Riviera Village.
Una foto del restaurante Pacific Standard Prime
4.8
Excepcional(947)
Precio: Caro
• Cortes de carne • Redondo Beach
Reservado 16 veces hoy
Pacific Standard Prime is a modern steakhouse with a California vibe serving seasonal and sustainable food.We searched the planet to bring you all-natural and ethically raised beef. The menu by Executive Chef Christine Brown evolves seasonally, so there's always a new dish to discover for dinner or Sunday brunch.We're passionate about bringing you high-quality ingredients, many sourced from natural, organic, and sustainable ranches and farms.Pair your choices with a hand-crafted cocktail or a sustainably produced boutique wine from a variety of small, family-owned vintners, carefully curated by owner Kevin Leach and sommelier Peggy Dean.This same philosophy informs our whiskey list, which includes over 400 selections of whiskeys, bourbons, and ryes.
Una foto del restaurante Sea Level @ Shade Redondo Beach
4.5
Increíble(812)
Precio: Caro
• Americana • Redondo Beach
Reservado 22 veces hoy
El establecimiento propone una fusión entre la cocina costera californiana y la vida nocturna de Los Ángeles. Los clientes pueden empezar por probar cocteles caseros y ostras o cangrejos frescos de la barra de mariscos, para luego disfrutar de uno de los platillos principales de inspiración costera, acompañados de una copa de vino de una extensa carta. El Sea Level Restaurant da al puerto deportivo y tiene vistas panorámicas que se extienden desde Palos Verdes a Malibú. El establecimiento va más allá del ambiente tradicional costero y propone un estilo cómodo, acogedor, sofisticado, moderno y fresco con zonas de comedor en el interior y al aire libre.
Una foto del restaurante Zoku
4.9
Excepcional(9)
Precio: Caro
• Especialidad Japonesa • Redondo Beach
Reservado 10 veces hoy
At Zoku, we are deeply committed to quality in every aspect of our menu. We work with local sommeliers in our wine selection, many of which are regionally sourced, that complement our appetizers and skewers. Our chefs have trained in “Hinai Jidori”, a prestigious level of yakitori training, dedicating thousands of hours in Japan to perfect their craft. With careful attention to flavors, textures, and colors, the dishes are crafted to provide a thoughtful and immersive dining experience rather than just a quick bite. From tables and chairs crafted in Japan to dishware carefully selected from around the world for each dish, we aim to blend authentic Japanese cuisine with the Redondo Beach aesthetic. We also use traditional Japanese 備長炭 binchotan charcoal instead of electricity or gas to impart unique flavors that only this specialized charcoal can achieve in yakitori.
Una foto del restaurante Steak & Whisky
4.7
Excepcional(1078)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Hermosa Beach
Reservado 14 veces hoy
Steak & Whisky is a decidedly Californian take on the American Tavern featuring classic American dishes with a modern twist.Join us for nightly dinner or weekend happy hour, a cozy night out with friends or simply a weeknight meal, Steak & Whisky brings exceptional ingredients and attention to detail to every dining experience.Each cut of meat has been hand-selected from a single-source herd of cattle to give you the highest quality meat available. Smoked Pork Meatballs, S&W Dry Aged Burger, as well as a selection of quality steaks.Enjoy a hand-crafted cocktail, 100 plus curated whiskey list, or one of our many by-the-glass wines, a selection from our chef-driven menu, and the cozy ambiance of our intimate dining room. Signature dishes include our Seared Scallops, Butter-Poached Whole Lobster, and our hand-selected steaks, including the Tomahawk, Filet Mignon, and Prime Porterhouse.*Table Time Limits Enforced*1-2 people: 1.5hours3-4 people: 2hours5+ people: 2.5hours
Una foto del restaurante RYLA
4.8
Excepcional(949)
Precio: Moderado
• Asiática contemporáneo • Hermosa Beach
Reservado 70 veces hoy
RYLA's menu is inspired by Chef Ray's upbringing in Los Angeles combined with his Japanese technique.We are now booking reservations over the phone and online through OpenTable. Take Out is available through our website, www.eatRYLA.com We look forward to serving you!
Una foto del restaurante mar'sel at Terranea Resort
4.7
Excepcional(1887)
Precio: Muy caro
• Californiana • Rancho Palos Verdes/Rolling Hills Estates
Reservado 18 veces hoy
El mar’sel ofrece vistas impresionantes y una ubicación ideal en Terranea, al sur de Los Ángeles, en la península de Palos Verdes. Su nombre viene de una mezcla de "mar" y la palabra francesa "sal" y ofrece cocina californiana con un toque creativo. El mar'sel sirve un menú de calidad que varía según la temporada y está elaborado con ingredientes de origen local (cítricos y hierbas de los terrenos del complejo, chocolate molido a mano y huevos frescos de granja).
Una foto del restaurante Nelson's at Terranea Resort
4.5
Increíble(369)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Rancho Palos Verdes/Rolling Hills Estates
Reservado 32 veces hoy
A guest favorite for casual dining, Nelson’s is perched directly above the ocean coves made famous by the 1950s television series Sea Hunt – from which this modern surf shack takes its name. The cliff-top eatery pays homage to Sea Hunt’s main character, Mike Nelson, as well as actor Lloyd Bridges’ lifetime efforts to protect the environment and the ocean. Guests enjoy coastal cuisine and a warm, friendly bar atmosphere surrounded by outdoor fire pits and unrivalled sunset views. This Southern California restaurant offers one of the most scenic locations in Palos Verdes to enjoy a meal or drink in a relaxed setting.
Una foto del restaurante Fox & Farrow
4.8
Excepcional(297)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Hermosa Beach
Reservado 12 veces hoy
Experience Chef Darren’s line-up of timeless classics and new creations in his cleverest menu yet. Please your palate with mouthwatering bites and intoxicating cocktail concoctions at Fox & Farrow in Hermosa Beach, California.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable