Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Portland/Oregón

Los mejores restaurantes acogedores en Rockcreek

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

46 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Brooklyn Trattoria
4.7
Excepcional(1034)
Precio: Caro
• Italiana • Beaverton
Reservado 15 veces hoy
Brooklyn Trattoria is our take on NYC Italian with local NW Bounty-and Wine country Vinyard’s featured, select Pinot's by the glass! Fabulous steaks, fresh seafood and pastas, and gluten-free Tiramisu! Brooklyn’s team invites you to dinner, simply text us today to make a reservation at 503-550-8533!
Una foto del restaurante Thirsty Lion – Tanasbourne, OR
4.7
Excepcional(920)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Hillsboro
Reservado 25 veces hoy
La misión aquí es hacer evolucionar el negocio del gastropub mediante la fusión de los valores tradicionales de los pubs europeos y americanos, para crear un lugar donde los amigos y familiares puedan celebrar la vida y disfrutar de comida, cervezas y cocteles artesanales.
Una foto del restaurante Waterfalls Restaurant & Bar
4.4
Increíble(10)
Precio: Moderado
• Americana • Hillsboro
Reservado 1 vez hoy
A new feast for the senses. Experience a cascade of sophisticated flavors and textures in a dramatic atmosphere with thoughtful service.
Una foto del restaurante RingSide Steakhouse - Uptown
4.9
Excepcional(7369)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • NW Portland
Reservado 65 veces hoy
El Ringside Steakhouse ofrece a sus comensales desde hace más de 6 décadas, el mejor filete de la ciudad, junto con un servicio excelente y una lista de vinos inigualable. El Happy Hour cuenta con fieles seguidores en la noche. El Ringside Steakhouse Downtown es propiedad de la misma familia desde hace 65 años y se ha convertido en una leyenda en el mundo de los restaurantes especializados en cortes finos. El restaurante ofrece los conocidos aros de cebolla al estilo Ringside, preparados con una receta que es un secreto de familia. El menú cuenta con filetes de carnes finas de calidad USDA Prime y carne de res Angus NW natural certificada, añejadas en el lugar. El establecimiento cuenta con una lista de mas de 700 marcas de vinos. El Ringside Steakhouse ha sido reconocido todos los años por el Wine Spectator con el premio Best of Award of Excellence desde el 2001. El Ringside es un ejemplo de un restaurante de carnes finas galardonado, ha recibido premios como el America's Top Ten Steakhouse Hall of Fame, Great Steak Houses of North America, Best Award of Excelence del Wine Spectator y el DiRoNa Award.
Una foto del restaurante Old Asia Teahouse & Restaurant
4.7
Excepcional(74)
Precio: Moderado
• Panasiática • Beaverton
Reservado 4 veces hoy
Modern teahouse and restaurant with selection of teas from various regions across Asia, perfectly paired with acclaimed Pan-Asian cuisine. Specialty tea, cocktails, mocktails, beer and wine.
Una foto del restaurante Bellpine at The Ritz-Carlton Portland
4.6
Excepcional(353)
Precio: Muy caro
• Americana • NW Portland
Reservado 31 veces hoy
Located on the 20th floor, Bellpine presents panoramic views of the city and beyond. Acclaimed Executive Chef Pedro Almeida, whose previous restaurants earned Michelin Stars under his leadership, leads the culinary artistry of Bellpine. Inspiration is drawn from Oregon’s bountiful Willamette Valley, the state’s farms, ranchers, rivers, and the Pacific Ocean. The menu features ingredients indigenous to the region as well as items from local purveyors and skilled artisans. The culinary journey is accentuated with world-class wine selections featuring exceptional Oregon wineries and unique spirits crafted by the region’s master distillers.
Una foto del restaurante Janken
4.8
Excepcional(997)
Precio: Muy caro
• Creativa Japonesa • Pearl District
Reservado 50 veces hoy
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
Una foto del restaurante Tartuca
4.8
Excepcional(62)
Precio: Caro
• Italiana • NE Portland
Reservado 17 veces hoy
Since 2022, Tartuca has been a quintessential Pacific Northwest restaurant, contextualizing its hyper-local, farm-direct produce through an Italian lens on the active strip of Mississippi Avenue in North Portland. Inside Tartuca is a hip, bustling environment with an open kitchen, powered by a grooving soundtrack, house made pastas and focaccia, inventive composed dishes, and abundantly flowing wine from a tightly curated Italian list that exclusively features small, artisanal producers making wine naturally from organic and biodynamically farmed vineyards. For those seeking a quieter experience, Tartuca's best kept secret is a cozy back patio open all year round. We can't wait to serve you!
Una foto del restaurante Thirsty Lion – Washington Square, OR
4.5
Increíble(2537)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Tigard
Reservado 49 veces hoy
Este establecimiento pretende evolucionar el negocio del gastropub combinando los valores tradicionales de los pubs europeos y americanos, para crear un lugar donde amigos y familiares puedan celebrar la vida y disfrutar de la comida, cervezas y cócteles hechos de forma artesanal.
Una foto del restaurante Don's Favorite Foods
4.9
Excepcional(89)
Precio: Muy caro
• Italiana contemporánea • Beaverton
Reservado 2 veces hoy
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable