Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Baltimore/Maryland

Los mejores restaurantes de alta cocina en Glen Burnie

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

15 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Arturo's Trattoria
4.9
Excepcional(1713)
Precio: Caro
• Italiana • Glen Burnie
Reservado 10 veces hoy
Arturo's Trattoria es el nuevo restaurante del propietario y chef Arturo Ottaviano, maestro de la gastronomía italiana auténtica. Se especializa en mariscos frescos, pasta hecha en casa, cortes de carne de primera calidad, y productos locales.
Una foto del restaurante Bygone
4.6
Excepcional(3586)
Precio: Muy caro
• Americana • Harbor East
Reservado 19 veces hoy
A fusion of the old, the new and the best of Baltimore. We’re an American gastro bistro that represents historic, vibrant, authentic Baltimore. We blend modern energy with a classic feel, celebrating luxury, excitement & an elevated dining experience. Plus, we’ve got some unbeatable views of our beautiful city!Bygone’s warm & welcoming atmosphere is reminiscent of an old-school social club, while our open rotisserie grill, whiskey bar & craft cocktails add a flair that is contemporary.Please note: No shows and cancellations made within less than 24 hours will be subject to a $75/per person fee.
Una foto del restaurante Twist Fells Point BYOB
4.6
Excepcional(669)
Precio: Moderado
• Mediterránea • Fells Point
Reservado 6 veces hoy
Al elegir ir a comer a Twist Fells Point en Baltimore, Maryland, usted y su familia podrán escapar de la comida insípida que ofrecen la mayoría de los restaurantes. Este lugar le ofrece una fantástica variedad de la gastronomía tradicional estadounidense con opciones para llevar y servicio de banquetes. Este restaurante americano es como ningún otro ya que ofrece comida a cualquier hora del día o de la noche.El secreto del éxito del lugar es la mente que se encuentra detrás del nuevo menú. El señor Jose Joel Molina es el chef ejecutivo y dueño del restaurante. Sus 15 años de experiencia en la industria de restaurantes, el tiempo que vivió en Grecia, así como su influencia hispánica, le dan a los elementos del menú un sabor único. Los padres del señor José Joel Molina vivieron en Marruecos y él habla varios idiomas, incluyendo español, francés, inglés, árabe e italiano. La clientela internacional que visita el restaurante siempre podrá recibir asistencia del señor José Joel Molina.
Una foto del restaurante Ammoora - Ritz-Carlton Residences
4.8
Excepcional(566)
Precio: Muy caro
• Oriental • Inner Harbor
Reservado 21 veces hoy
Enter a realm of authentic Levantine cuisine, culture, and design at Ammoora, an ornate dining destination, exclusively housed within the Ritz-Carlton Residences Baltimore. Embracing the cultural beauty and diversity of its fare, Ammoora immerses guests in an intimate fine-dining experience composed in a contemporary culinary style. Presented and prepared with award-winning skill and finesse, the culinary journey through the Eastern Mediterranean offers unique interpretations of classic dishes. Drawing inspiration from Ammoora's family roots, the Syrian-focused authentically modern menu evokes a sensory experience, enhanced by soft, yet lively oriental music and an alluring ambience.
Una foto del restaurante The Ruxton
4.8
Excepcional(422)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Harbor East
Reservado 34 veces hoy
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
Una foto del restaurante La Tavola - Baltimore
4.4
Increíble(2329)
Precio: Moderado
• Italiana • Little Italy
Reservado 6 veces hoy
La Tavola, ubicado en el corazón de la famosa zona de Little Italy, en Baltimore, ofrece a sus comensales la mejor gastronomía italiana contemporánea en una sala elegante pero sencilla. Los aromas de pan focaccia recién horneado, ajo, orégano y mariscos frescos emanan de la cocina, donde el chef Carlo Vignotto combina su formación clásica y su estilo innovador para crear sopas memorables, deliciosos platillos con mariscos, pollo, pasta y ternera, así como postres imperdonablemente deliciosos. Por si fuera poco, todos los días el chef Carlo prepara platillos especiales con los mejores ingredientes y especias de la temporada.
Una foto del restaurante The Farmhouse - Gambrills
4.3
Increíble(99)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Gambrills
Reservado 45 veces hoy
Our farm-to-fork concept is rooted in the conviction that the freshest and most flavorful ingredients come from those who are dedicated to their craft and the land they cultivate. By sourcing our produce, meats, and seafood locally, we not only ensure the highest quality for our guests but also contribute to the vitality of our community. Supporting local agriculture and fisheries means fostering sustainable practices, preserving traditional farming methods, and reducing our carbon footprint. It’s a commitment to both exceptional cuisine and a healthier planet, and we are proud to partner with local producers who share our dedication to excellence and environmental stewardship.
Una foto del restaurante The Elkridge Furnace Inn
4.9
Excepcional(2999)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Elkridge
Reservado 11 veces hoy
Award-winning Executive Chef Dan Wecker shares his passion and dedication through seasonal menus boasting a fusion of New American and French- Inspired dishes -- the perfect balance of classic and creative cuisine. A thoughtful wine list and signature cocktails start the adventure. Signature Cream of Baltimore Soup and Chef's own pan mustard sauce for crab cakes are a notable twist. On-site Green House and Mushroom house add to the intrigue. Finally, in-house desserts will add a memorable sweet ending to your experience. Our circa 1744 Tavern Restaurant, 1810 Manor House along with 12 acres of grounds and gardens makes for the perfect dining escape. intersecting literature, history and geography as story with our food. Experiences including monthly themed teas along with wine and spirit coursed dinners are sought after pre-paid options. Patio and Porch dining available.2023 Best of Howard County: Best Chef, Fine Dining, Ambiance, Steak and Place to Take Out of Towners...
Una foto del restaurante Chiapparelli's - Baltimore
4.7
Excepcional(1111)
Precio: Moderado
• Italiana • Inner Harbor
Reservado 12 veces hoy
El Chiapparelli’s, votado Empresario de Restaurantes del Año por la Restaurant Association de Maryland, es uno de los restaurantes más conocidos y apreciados de Little Italy. Aunque el restaurante haya pasado por varias generaciones, la dedicación y la comida italiana de gran calidad siguen intactas. Las paredes de tabique dan un ambiente agradable y el personal siempre es amable y profesional. El menú incluye mariscos locales, ternera deliciosa y especialidades caseras, así como una de las ensaladas más conocidas de Baltimore. También hay valet parking y salones para banquetes.
Una foto del restaurante Copper Shark
4.7
Excepcional(538)
Precio: Caro
• Americana • Locust Point
Reservado 15 veces hoy
Step into our historic building, and you will immediately be greeted by its red-brick walls, exposed beams, and intimate bar space leading to an open and airy dining room and our fantastic back patio set for outdoor dining and conversations around our fire pit (weather permitting!). Sit at the bar to enjoy an artisanal beer or oak-aged bourbon alongside a quick bite of charcuterie meats and cheeses, crispy brussels sprouts, or shark fries. Or venture into the heart of Copper Shark for a leisurely chef-inspired meal created by Chef Matthew Audette. In addition to seasonal masterpieces, you can always count on classic cuisine like our petite filet, soup du jour and pot du creme. Weather permitting, we encourage you to cozy up next to our courtyard fire pit. Sundays we only have Brucnh service

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable