Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Portland/Oregón

Los mejores restaurantes de alta cocina en Sherwood

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

4 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Oswego Grill - Kruse Way
4.7
Excepcional(2542)
Precio: Moderado
• Cortes de carne • Lago Oswego
Reservado 44 veces hoy
El Oswego Grill abrió su primer establecimiento el 10 de marzo de 2009 en Lake Oswego. Los restaurantes de este establecimiento, de propiedad y gestión local, son el sueño de sus creadores hecho realidad. El Oswego Grill está concebido para proporcionar elegancia de lujo a un precio asequible. Este establecimiento cuenta con una parrilla de leña hecha a medida donde se cocinan, sobre madera de mezquite y manzano, los filetes nacionales de calidad USDA Choice, las hamburguesas, el marisco fresco e incluso una de las ensaladas. En este establecimiento esperan a sus comensales con gusto.
Una foto del restaurante Avanti
4.8
Excepcional(297)
Precio: Muy caro
• Regional americana (Noroeste) • West Linn
Reservado 16 veces hoy
Locally owned and operated by long time Portland area chef Mark Carruth, Avanti serves up high quality food featuring unique and delicious taste profiles in an intimate, but lively setting. Cocktails from the craft bar and offerings from the wine list complete the experience.
Una foto del restaurante Don's Favorite Foods
5.0
Excepcional(103)
Precio: Muy caro
• Italiana contemporánea • Beaverton
Reservado 1 vez hoy
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. Cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler & "Banjo" Amberg.Our menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though working at Michelin-starred restaurants across the country.From Don: You may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, & popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because she makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find your new favorites here too. *Note- if you are using a gift certificate to book you must email reservations@donsfavoritefoods.com - do not book through OpenTable. Thank you!*
Una foto del restaurante Stockpot Broiler
4.8
Excepcional(1831)
Precio: Moderado
• Cortes de carne • Beaverton
Reservado 15 veces hoy
Stockpot Broiler delivers a fine dining experience by providing excellent service, sweeping views, and a variety of creative menus. We Have developed unique recipes by using a variety of Northwest and international ingredients culminating in an eclectic fusion called "New American Cuisine." This is "comfort food" at its best-in an elegant setting, using choice hand-cut steaks, fresh seafood, and many local ingredients prepared individually to order.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable