Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Singapur
  3. Singapur

Los mejores restaurantes de alta cocina en Clarke Quay

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

3 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Nobu - Four Seasons Hotel Singapore
4.5
Increíble(355)
Precio: Caro
• Japonesa • Boulevard
Reservado 11 veces hoy
Nobu, the iconic Japanese restaurant empire founded by partners Nobu Matsuhisa, Robert De Niro and Meir Teper has expanded to include 47 restaurants around the world together with a stunning collection of Nobu Hotels. Nobu continues to attract fans worldwide for its enduring atmosphere and continuous reinvention of genre-defining cuisine.
Una foto del restaurante Morton's The Steakhouse - Singapore
4.3
Increíble(228)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Marina Centre
Reservado 13 veces hoy
Morton's The Steakhouse, el principal grupo de restaurantes de cortes finos de EE.UU., se especializa en comida abundante y clásica, sirviendo porciones generosas de cortes de res añejos calidad USDA Prime, así como pescado fresco, y platos fuertes a base de langosta y pollo. El menú ofrece una variedad de cortes favoritos, incluyendo el filete Porterhouse de 24 oz. (la especialidad de la casa), el filete de lomo estilo Nueva York de 16 oz. y un filete de corte doble de 12 oz.
Una foto del restaurante Jiang-Nan Chun
4.5
Increíble(99)
Precio: Muy caro
• Cantonesa • Boulevard
Reservado 10 veces hoy
Award-winning Cantonese restaurant Jiang-Nan Chun is inspired by Jiang Nan, the paradise-like region of southern China whose cities are celebrated in the famous saying, "Born in Suzhou, live in Hangzhou, eat in Guangzhou." while "Chun" which means spring, completes the restaurant name and radiates the promise of renewal, growth and pleasure associated with the season. An experience at the restaurant indulges your senses in the beauty of Jiang-Nan through elegant interiors, evocative furnishings and through exquisite gastronomy while embodying the concept of Xiang Le Zhu Yi or "the principle of enjoyment and happiness", where only the most exalted flavours, premium ingredients and special preparation are used to seduce the palate. Indulge like an epicure with authentic chef-crafted dim sums, nutritious double-boiled soups and its unique signature Peking Duck roasted in a mesquite wood-fired oven and served with caviar, paired with a premium selection of wines.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable