Los mejores restaurantes para el almuerzo en Urayasu / Ichikawa / Narashino
Precios
- Hasta MXN660
- De MXN661 a MXN2000
- Más de MXN2000
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad
13 restaurantes cercanos disponibles
Descubre lo que fascina a los lugareños
De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
- 直子Región metropolitana de Tokio •1 reseña5.0Comieron hace 7 días予約の段階から丁寧な応対でした。 ワイン選びが的確で、 料理も味付け盛り付け分量 全て繊細かつ丁度良く、 ここ数年で頂いたレストランの中で 最高でした。 また伺うつもりです。Más informaciónMushroomPrecio: Caro• Francesa• Ebisu•4.8
- 黛Región metropolitana de Tokio •1 reseña4.0Comieron en 11 nov 2024スタッフさんのサービスも良く、料理や飲み物も美味しかったです。旦那の誕生日祝いで予約しましたが、妊婦のため食べられないものがあり、いろいろと調整していただき、とても感謝してます。ワインの香りが良くて、今回は飲めませんでしたが、今後機会があれば、また行きたいです。Más informaciónESqUISSEPrecio: Muy caro• Sin Especificar• Ginza•4.8
- 晶子Región metropolitana de Tokio •1 reseña5.0Comieron en 11 oct 2024麻布ヒルズの隣にひっそりとある素敵なレストラン、手の込んだ美味しい料理とワインのマリアージュにいつも感動です。アラカルトでの組み合わせで量も丁度よくアレンジしてもらえます。お気に入りビストロです。Más informaciónDa OlmoPrecio: Muy caro• Italiana• Kasumigaseki / Toranomon•4.9
- AArianaNueva York •1 reseña5.0Comieron en 10 ago 2024My partner and I were the only customers dining that evening. I speak Japanese and chose to play interpreter for my partner, but the staff seemed quite willing to accommodate us in English. I'm not certain of the exact title of our server (maitre d'?), but he was incredibly friendly and well versed in all things food and drink! The meal itself was delightful, of course. Some highlights included the presentation of the first course (the best hamo I've had all summer: just a little bit warm and soft, and beautifully arranged atop a dewy lotus leaf); the perfect sashimi course (uni with fresh wasabi, tender sumi-ika, and a sensational smoky katsuo (bonito) that had none of the metallic fishy flavor I usually associate with bonito); the hairy crab with a creamy abalone gratin of sorts, served inside a lemon; not to mention the desserts! (a nutty zunda warabi mochi, peach pannacotta with peach jelly and fresh peach slices, and a quenelle of milk tea ice cream). But what really made the night special was the service. (Having the restaurant to ourselves might have helped.) My partner and I were having a little chat about what "umami" actually tastes like, and the entire restaurant staff was able to explain to us, off the top of their heads, the types of amino acids comprising different types of umami flavor -- in seaweed/kelp, tomato, tea, meat, seafood, etc. . They even printed out a chart for us! Even better than "impeccable service" is being made to feel like a welcome guest by those who genuinely know and love food.Más informaciónGinza OKUDAPrecio: Muy caro• Sin Especificar• Ginza•4.7
- BMBeafManMúnich •33 reseñas5.0Comieron en 18 may 2024good Italian restaurant here. we can stay here as same as in Sicily!!Más informaciónbyebyeblues TOKYOPrecio: Muy caro• Italiana• Marunouchi/Otemachi•4.7