Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Reino Unido
  3. Londres

Los mejores restaurantes para gourmets en Blackfriars

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

340 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Humble Grape Fleet Street
4.4
Increíble(116)
Precio: Moderado
• Bar de Vinos • Fleet Street
We’re an independent wine merchant and tasting event company specialising in boutique, hand-crafted wines from small vineyards. At our bar, shop and events you will get the opportunity to taste highly sought after “small lot” wines, discover the classics and the unusual, learn a thing or two and maybe find a new favourite along the way. Our events are curated and tailored for you but are always governed by the simple philosophy that wine should be fun and approachable.
Una foto del restaurante St. JOHN Smithfield
4.8
Excepcional(4105)
Precio: Muy caro
• Británica • Farringdon
Reservado 56 veces hoy
El hogar original de Fergus Henderson, el "Nose to Tail Eating", abrió sus puertas en un antiguo ahumadero situado en la esquina del mercado de Smithfield en 1994. El St. John celebra los productos británicos indígenas más destacados y saca el máximo partido de los mejores productos de temporada, a la vez que utiliza técnicas de cocina sencillas. Actualmente, está considerado como uno de los 50 mejores restaurantes del mundo y en 2009 fue galardonado con su primera estrella Michelin. "Nose to tail eating" (Comerse desde la nariz hasta la cola) significa que se deben usar todas las partes del animal en la cocina. Por lo tanto, además de rosbif y lenguado al limón, se podrá disfrutar de rollo de bazo de cerdo, riñones y corazón de buey, hígado y gallinejas y el plato único de médula ósea asada y ensalada de perejil. Este restaurante también prepara platos para vegetarianos con la misma aplicación que la utilizada para preparar carne, pescado, aves y postres.
Una foto del restaurante The Ivy Asia, St. Paul's
4.4
Increíble(7368)
Precio: Muy caro
• Asiática contemporáneo • St. Paul's
Reservado 198 veces hoy
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.
Una foto del restaurante Goldies
4.3
Increíble(96)
Precio: Moderado
• Parrilla • Soho
Reservado 13 veces hoy
Goldies’ menu focuses on the use of a wood-fired grill, with a selection of small and large plates connected by rich, smoky flavours. Highlights include a Merguez Scotch Egg with harissa mayonnaise, Marinated Baby Chicken with smoked yoghurt, and Grilled Wild Mushrooms, Baby Leek, and a confit egg yolk. In a nod to the founders’ French roots, variations of the iconic Frites are the signature of the restaurant, which are hand-cut and twice-cooked, in either beef dripping or vegetable oil.The design of the space is centred on the expertise of wood-fired cooking, with kitchen counter seating to create a dramatic dining experience for guests. The interiors are cosy, with contemporary decoration, terracotta warm tones and a groovy musical atmosphere. Goldies features a noteworthy terrace that fits 30 guests.
Una foto del restaurante Los Mochis London City
4.3
Increíble(843)
Precio: Muy caro
• Cuenca del Pacífico • Liverpool Street
Reservado 72 veces hoy
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Una foto del restaurante Bocconcino Soho
4.4
Increíble(859)
Precio: Caro
• Italiana • Soho
Reservado 49 veces hoy
Nestled in the heart of Soho's bustling streets, Bocconcino offers an exquisite blend of traditional Italian gastronomy and contemporary London dining. Our restaurant showcases modern Italian elegance, with interiors featuring warm tones and marble accents. Our menu celebrates Italy's culinary heritage, marking us a standout Italian restaurant in Soho.Recognised by Conde Nast Traveller as a top 'Italian Restaurant in London' and nominated for 'Best Luxury Restaurant' and 'Best London Restaurant' at the 2023 British Restaurant Awards, Bocconcino sets the standard for Italian dining.Every Friday and Saturday, and for Saturday brunch, our restaurant with a DJ comes alive. Our ground floor vibrates with energy from live DJs, making Bocconcino the prime choice for a bottomless brunch or fine dining in Soho.
Una foto del restaurante Hawksmoor Spitalfields
4.6
Excepcional(7184)
Precio: Caro
• Británica • Shoreditch
Reservado 62 veces hoy
Nombrado en honor de la Christchurch Spitalfields de Nocholas Hawksmoor, el restaurante Hawkmoor Spitalfields abrió en 2016 para ser alabado por las críticas y reavivar el amor de Londres por los filetes. Hawksmoor Spitalfields es un lugar modesto y obsesionado por la calidad de los filetes, en el que se sirve cortes de carne británicos de ganado tradicional provistos por la carnicería galardonada, The Ginger Pig. El restaurante cuenta con capacidad para 115 personas y también cuenta con una extensa carta de vinos incluyendo los favoritos provenientes de pequeños productores, así como de grandes viñedos.
Una foto del restaurante Hakkasan Mayfair
4.6
Excepcional(7861)
Precio: Muy caro
• China • Mayfair
Reservado 43 veces hoy
El Hakkasan Mayfair, inaugurado en noviembre de 2010, es el 2º local londinense de la afamada marca Hakkasan. El chef Tong Chee Hwee da su toque moderno a la cocina cantonesa en este local de diseño elegante. Los cocteles innovadores y una carta de vinos única se combinan con platos chinos y de dim sum que cambian constantemente. El resultado es cocina cantonesa auténtica con un toque contemporáneo, sutil a la par que apasionante, y elaborada con los mejores ingredientes. El Hakkasan Mayfair tiene 2 plantas. El semisótano presenta la distribución tradicional del Hakkasan, con pantallas de madera talladas que garantizan un ambiente íntimo. En la planta baja se combina un ambiente distendido con un bar animado para que los huéspedes disfruten del entorno.
Una foto del restaurante Decimo at The Standard, London
4.2
Increíble(757)
Precio: Muy caro
• Mexicana contemporánea • Cross Kings
Reservado 11 veces hoy
Michelin-starred Chef Peter Sanchez-Iglesias merges the Spanish cuisine of his family with his love of Mexico for his debut London restaurant, Decimo.Expect lots of flavour - Gambas Rojas, mezcal cocktails, and a dramatically different tortilla. Situated on the 10th floor of The Standard, London, Decimo is uniquely positioned with floor-to-ceiling windows and dramatic views across the London skyline and is accessible by our exterior red-pill lift.Please note: The last booking for children under 16 is 6pm
Una foto del restaurante Paro Indian - Covent Garden & Strand
4.6
Excepcional(1836)
Precio: Moderado
• Fusión / Ecléctica • Covent Garden
Reservado 59 veces hoy
Embark on an unparalleled dining experience at Paro, distinguished as one of Esquire Magazine's '59 Top Restaurants to Dine In,' sharing the spotlight with renowned establishments across London. Situated in the heart of Covent Garden, adjacent to the iconic Lyceum Theatre, London's latest culinary gem eagerly awaits your presence. Immerse yourself in the opulent ambiance reminiscent of a Calcuttan village, indulging in the exquisite Indian-Calcuttan cuisine that defines Paro.Chef Patron Niaz invites you on a journey filled with the warmth of Calcuttan love. Drawing from years of expertise at the award-winning 'City Spice' in Brick Lane, Chef Niaz has meticulously crafted a menu that promises to tantalize your taste buds.With a spacious capacity for up to 120 guests, Paro provides an ideal setting for pre-theatre, company socials and private parties. Paro caters for: Halal, Gluten-free, Vegan, Soy, Dairy-free

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable