Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Maine

Los mejores restaurantes para gourmets en Peaks Island

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

5 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Solo Italiano
4.7
Excepcional(2655)
Precio: Caro
• Italiana • Portland
Reservado 28 veces hoy
Este restaurante presenta al chef internacional proveniente de Génova, Italia, Paolo Laboa. El menú de este chef consiste en una gastronomía del norte de Italia con sabores simples y auténticos. El restaurante abrió el 19 de mayo del 2016.
Una foto del restaurante David's 388
4.8
Excepcional(1351)
Precio: Caro
• Bistro • South Portland
Reservado 22 veces hoy
From the owner of David's (Portland, ME), 388 is a comfortable and casual neighborhood nook where diners can enjoy a range of bold flavors. Both restaurants share the signature of Chef/Owner David Turin, and David's 388 is built "by the Chef, for the Chef." Every week, David's 388 thrills the palette with new dishes that have both creative and traditional influences spanning the width of the globe. The restaurant seats 42 including seating at a Chef’s counter overlooking the kitchen.
Una foto del restaurante REGARDS
4.6
Excepcional(257)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Portland
Reservado 6 veces hoy
Bringing some LA vibes to the northeast. REGARDS draws inspiration from the diverse food culture of Los Angeles. We highlight flavor profiles from Japan and Mexico with the freshest of Maine produce and products. The menu at REGARDS has bright, zippy ceviches and crudos, rich tamales, plump Argentinian shrimp tacos, along with mezcal cured hamachi collars, crab rice and grilled cabbage with caesar. Clarified lime margaritas with eucalyptus or our gin and sotol martinis with hibiscus pair with our adventurous menu. We pour natural wine and have a large selection of curated mezcals and tequilas.A place for us and for you. Might not make sense, but it sure is delicious. Across the street from Reny's. Nearby Maine College of Art, Portland Stage Company, State Theatre, Empire Comedy Club and Blue Jazz Club. **The 50 Best New Restaurants of 2022, Bon Appetit****Plate Magazine Chef's To Watch, 2023****Star Chef New England, 2023**
Una foto del restaurante David's Restaurant
4.7
Excepcional(3797)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Portland
Reservado 22 veces hoy
El chef y propietario David Turin abrió el establecimiento David en 1998, en la histórica plaza Monument Square, en el distrito de las artes de Portland, Maine. El restaurante está decorado con buen gusto y se encuentra en un edificio que sobrevivió al gran incendio y fue sede del periódico The Portland Telegram Newspaper. El establecimiento cuenta con cocina abierta y prepara platillos basados en la tradición y también en influencias contemporáneas de muchas de las grandes cocinas del mundo. Según el The New York Times: "platos como los que ofrecen los mejores restaurantes de Nueva York, a la mitad de precio". El The Portland Press Herald dice: "Este restaurante está preparando comida increíble, al mismo tiempo que mantiene precios razonables y una valoración de cuatro estrellas y media" Portland Magazine: "Una comida verdaderamente espectacular". New England viaje Ma: "Lo mejor de Nueva Inglaterra 2008"
Una foto del restaurante Isa Bistro - Portland
4.9
Excepcional(1357)
Precio: Caro
• Bistro • Portland
Reservado 15 veces hoy
Isa is a small neighborhood bistro serving eclectic and seasonally driven menu. Reservations are available inside the dining room up to 30 days out, with a maximum of 8 guests. Our private outdoor patio is open seasonally with same day reservations available only, as it is uncovered and weather permitting (not dog friendly). Please provide 24 hours notice for cancellations or a late cancellation fee may apply. Friday lunch available 11:30-4pm. Dinner daily 4-9pm, except closed on Tuesdays.A husband and wife duo! A 2023 James Beard nominated chef, Isaul Perez brings his experience cooking French and Italian food in NYC to life with a splash of his Mexican heritage. His wife Suzie is a certified sommelier and face of the front. They showcase local farms and purveyors, offer craft beers and house specialty cocktails. The dining room is cozy and quaint with an original black tin ceiling. Be sure to order any of the Mexican dishes, whatever they may be!

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable