Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Seattle/Este de Washington

Los mejores restaurantes que cocinan con ingredientes locales en Victory Heights

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

20 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante The George
4.4
Increíble(1178)
Precio: Muy caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 25 veces hoy
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Una foto del restaurante Tulio
4.7
Excepcional(4100)
Precio: Caro
• Italiana • Centro de la ciudad
Reservado 9 veces hoy
Basta con entrar por las antiguas puertas giratorias de Tulio Ristorante para ser transportado a una concurrida trattoria italiana sin salir del corazón del centro de Seatle. La dedicación y cariño que el chef Walter Pisano invierte en este restaurante, favorito de toda la vida, continua impresionando tanto a los comensales como a los críticos. Sus platillos con sabores intensos son tanto sencillos como sofisticados y combinan preparaciones italianas rusticas con ingredientes frescos del Noroeste del Pacífico. Tulio es considerado como uno de los mejores restaurantes de la ciudad, no solo por su ubicación privilegiada en el centro de Seattle, sino por su ambiente cálido y acogedor, y su servicio excepcional.
Una foto del restaurante Charlotte Restaurant & Lounge
4.6
Excepcional(617)
Precio: Muy caro
• Regional americana (Noroeste) • Centro de la ciudad
Reservado 19 veces hoy
Where Pacific Northwest cuisine takes a contemporary twist. Situated on the 16th floor of Lotte Hotel Seattle, Charlotte Restaurant & Lounge offers sweeping views of Elliott Bay. Imaginative dishes are crafted with fresh and local ingredients, paired perfectly with carefully curated, seasonally-changing cocktails. Reservations are strongly encouraged and can be made online for up to 8 guests. For reservations of 9 or more, please email us at charlotte@lottehotelseattle.com or call 206.800.8117 for information on our large party offerings.
Una foto del restaurante IL BISTRO
4.6
Excepcional(2215)
Precio: Caro
• Italiana • Belltown/Pike Place Market
Reservado 12 veces hoy
Este acogedor restaurante está ubicado en una cueva en las colinas de la Toscana. El establecimiento sirve platillos auténticos elaborados con los ingredientes locales más frescos y regados con una extensa carta de vinos que incluye lo mejor de Italia, del Noroeste americano y de California. El bar de cocteles está ambientado con velas y se especializa en cocteles únicos, whiskis de malta, vinos de Oporto y aguardientes. Il Bistro sirve cocina italiana regional desde hace más de 30 años y se encuentra en un callejón empedrado del mercado Pike Place Market, en Seattle. Se especializa en carne fresca, marisco y productos frescos. Es necesario reservación.
Una foto del restaurante Sushi Kappo Tamura - Dining Room
4.8
Excepcional(1738)
Precio: Muy caro
• Japonesa • Lago Union/Eastlake
Reservado 7 veces hoy
En la gastronomía japonesa, el elemento más importante es el uso de ingredientes locales de temporada. Este principio se ha convertido en el más importante también para la comunidad gastronómica internacional. El Tamura muestra su compromiso con esa filosofía empleando ingredientes de temporada del noroeste del Pacífico para elaborar auténticos platillos japoneses. El Tamura es un restaurante de estilo kappo donde los platillos se preparan en una cocina abierta y se sirven rápidamente en un ambiente animado en el que clientes y empleados hablan sobre la comida y otros asuntos. Su objetivo es convertirse en el restaurante mejor valorado por sus clientes mediante un servicio personal y a la vez profesional.
Una foto del restaurante Bateau
4.6
Excepcional(1218)
Precio: Muy caro
• Francesa / Americana contemporánea • Capitol Hill/First Hill
Reservado 8 veces hoy
En Bateau la carne se prepara y es añejada en seco ahí mismo. Bateau vende por peso los cortes de especialidad de su granja en Whidbey Island y otras granjas con compromisos similares hacia la calidad, sostenibilidad y bienestar animal, y los prepara en hierro fundido junto a creativas guarniciones, papas fritas cocinadas tres veces, cocteles representativos y una amplia carta de botellas. El servicio es amistoso y refinado a la vez. En palabras de la chef Renee Erickson, "aquí trabajamos con animales de nuestra granja y dirigimos el proceso completo de cruza, cuidados, alimentación, terminado, matanza y añejado en seco. Nuestro deseo es criar, preparar y servir la mejor carne que existe".
Una foto del restaurante Herb & Bitter Public House
4.5
Increíble(371)
Precio: Moderado
• Café / gastrobar • Capitol Hill/First Hill
Reservado 1 vez hoy
The decor of Herb & Bitter Public House is a fusion of modern and vintage elements, taking large consideration in using salvaged building materials, antiques and contemporary raw building supplies. A year-round retractable glass conservatory covers the 1000 square foot patio. String lighting illuminates the European café style setting.The comprehensive spirits program is progressive and centered around Italian Amari. The overall menu concept is diverse and eclectic with seasonal plates . We incorporate many cuisines and world flavors into dishes that are house-made with as many local, and sustainable ingredients as possible; taking into consideration dietary needs such as gluten-free, dairy-free, vegetarian and vegan.Owner and Entrepreneur: Jesus Escobar
Una foto del restaurante Violet
4.8
Excepcional(731)
Precio: Moderado
• Americana • Capitol Hill/First Hill
Reservado 7 veces hoy
Violet, voted Best New Restaurant 2019, by Seattle Magazine, is the newest concept by executive chef William Belickis. Violet offers a unique American Omakase dining experience influenced by French, Italian, and Spanish cuisine.Chef William Belickis emphasizes a strong dedication to seasonal and local ingredients grown in our own rooftop farm and sourced from trusted farms/purveyors, as well as the finest ingredients the world has to offer.Our menu is seasonal based on Chef's choice of the freshest ingredients available to create artistic flavors. Put trust in Chef William Belickis's hands and experience the American Omakase, a personalized 5-course seasonal tasting menu. Wine pairing is available and our knowledgeable staff can help you customize your dining experience.
Una foto del restaurante Sophon
4.7
Excepcional(148)
Precio: Caro
• Camboyana • Phinney Ridge
Reservado 12 veces hoy
From the beautifully prepared and exquisitely presented dishes, to the hand crafted local foraged cocktails, it is our goal to bring a homage of gratitude for Khmer cuisine to the Phinney Ridge neighborhood. Every dish is designed thoughtfully, by the owner, Karuna Long for you and your family to share. Our menu and preparations take emphasis on fresh local ingredients that arrive daily with pronounced flavors from all parts of Cambodia. Sophon is a full-service restaurant and bar located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, WA. We’re open daily; Tuesday - Saturday Serving Dinner from 5p First seating - 9p Last SeatingNEW! Happy hour will be in the bar and patio for Walk in's only from 5-6 on Tuesday- Thursday!
Una foto del restaurante The Ballard Cut
4.6
Excepcional(637)
Precio: Caro
• De la granja a la mesa • Ballard/Fremont
Reservado 4 veces hoy
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable