Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Los Ángeles

Los mejores restaurantes con menú degustación en Glendale

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

66 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Black Angus Steakhouse - Burbank
4.2
Increíble(2153)
Precio: Moderado
• Cortes de carne • Burbank
Reservado 15 veces hoy
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget.
Una foto del restaurante Gyu-Kaku Japanese BBQ - Burbank, CA | Downtown Station
4.7
Excepcional(376)
Precio: Caro
• Japonesa • Burbank
Reservado 5 veces hoy
El bbq japonés Gyu-Kaku, situado en Burbank, California, es el lugar ideal para disfrutar de una experiencia increíble en Los Ángeles. Este restaurante barbecue japonés, conocido tradicionalmente como yakiniku, es famoso por sus deliciosas carnes frescas y de calidad. Los comensales pueden disfrutar de una cerveza fría mientras hacen su propia carne a la parrilla. La Happy Hour ofrece las mejores ofertas en comida y bebidas.
Una foto del restaurante The Hummingbird Ceviche House
4.7
Excepcional(34)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Echo Park
Reservado 28 veces hoy
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
Una foto del restaurante Flavors From Afar
5.0
Excepcional(3)
Precio: Muy caro
• Internacional • East Hollywood
Operating full-time as a catering service, we now offer ticketed experiential dinners with a rotating prix fixe menu on Fridays and Saturdays. Flavors From Afar is an award-winning social enterprise with a diverse menu curated by talented refugee chefs, which offers customers an ever-changing array of authentic and high-quality dishes. We started with the idea that making and sharing food is a universal gesture that transcends cultural boundaries and speaks a language of love that is understood by all, but Flavors From Afar is more than food; it’s a testament to the power of community, compassion, and the desire to make a positive impact. Join us soon for our unique menus that range anywhere from Afghanistan to Zimbabwe.
Una foto del restaurante Spago - Beverly Hills
4.8
Excepcional(5829)
Precio: Muy caro
• Americana contemporánea • Beverly Hills
Reservado 2 veces hoy
Spago Beverly Hills, Wolfgang Pucks legendary, flagship restaurant, continues to set the standard for cuisine, service and style, and is consistently recognized as the ultimate in fine dining. Spago presents a completely new menu and design. The master chef has re-invented the entire menu with his signature farm to table philosophy. Puck, along with Partner and Executive Chef Ari Rosenson, creates imaginative seasonal menus showcasing the best of California’s produce and products. Spago's new design from Waldo Fernandez complements the food with its clean and simple aesthetic, incorporating natural elements to add an organic feel. Spago is the recipient of the AAA Four Diamond Award and received two stars in The Michelin Guide-Los Angeles edition in 2009 and 2010.
Una foto del restaurante Republique
4.7
Excepcional(5242)
Precio: Muy caro
• Francesa • Hollywood
Reservado 47 veces hoy
El République se encuentra en el centro de la ciudad y lo gestiona los chefs Walter Manzke y Margarita Manzke. Está en el corazón de Los Ángeles y ocupa un edificio clásico que fue construido en 1929 por Charlie Chaplin y después se convirtió en el emblemático La Brea Bakery and Campanile Restaurant. El République ofrece un entorno gastronómico rico en historia y esplendor y alberga un bar bistro informal en la parte delantera y una zona de comedor formal detrás, que sirve un menú de inspiración francesa que los chefs crean a diario.
Una foto del restaurante Meteora
4.6
Excepcional(1076)
Precio: Muy caro
• Californiana • Hollywood
Reservado 17 veces hoy
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Una foto del restaurante Osteria Mozza
4.7
Excepcional(7358)
Precio: Muy caro
• Italiana • Hollywood
Reservado 68 veces hoy
Osteria Mozza, reconocido con una estrella Michelin, es el compañero de Pizzeria Mozza, ambos creados por los socios Nancy Silverton, Mario Batali y Joe Bastianich. La Osteria cuenta con el bar de mozzarella de Nancy, ofreciendo un ambiente sofisticado y alegre para disfrutar de un menú inspirado en deliciosos platillos con mozzarella y otros quesos frescos y productos de toda Italia. La carta de vinos italianos continúa con la tradición regional, ofreciendo botellas de las mejores viñas del país, con un enfoque en Piamonte, Friuli y la Toscana.
Una foto del restaurante Gwen
4.7
Excepcional(1463)
Precio: Muy caro
• Americana contemporánea • Hollywood
Reservado 35 veces hoy
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $130 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $75 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.
Una foto del restaurante Providence
4.9
Excepcional(4381)
Precio: Muy caro
• Pescados y Mariscos • Hollywood
Reservado 16 veces hoy
Providence ha obtenido numerosos reconocimientos incluyendo 2 estrellas Michelin en el año 2013, Mejor Restaurante en el año 2014 por el periódico Los Angeles Times, Chef del Año en el año 2014 por la revista Angeleno Magazine, Mejor Restaurante por la revista Esquire Magazine y Mejor Restaurante de Mariscos por la revista Los Angeles Magazine. El restaurante también ha recibido varias nominaciones por la Fundación James Beard incluyendo Mejor Chef en los años 2010, 2011, 2012 y 2014, Mejor Restaurante Nuevo y Mejor Chef del Pacífico. Asimismo, Providence forma parte de los 40 mejores restaurantes estadounidenses según la página web Gayot.com y de los 50 mejores restaurantes estadounidenses según la revista Gourmet Magazine. Providence cuenta con una cuota de descorche de USD 50 por botella, limitada a 3 botellas por mesa (el restaurante no permite el descorche a mesas para 9 o más comensales). *El descorche no está permitido los lunes por la noche, se permite solo a mesas con menos de 9 personas, se limita a 3 botellas y no es válido en días festivos, ni en eventos especiales.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable