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Los mejores restaurantes con menú degustación en Mira Mesa

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10 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Addison By William Bradley
4.9
Excepcional(1882)
Precio: Muy caro
• Californiana • Del Mar
Reservado 17 veces hoy
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Una foto del restaurante Gyu-Kaku Japanese BBQ - San Diego, CA | Scripps Ranch
4.2
Increíble(988)
Precio: Caro
• Japonesa • Scripps Ranch
El Gyu-Kaku es un bbq japonés situado en la soleada ciudad de San Diego, California, y resulta el lugar ideal para disfrutar de una experiencia increíble en Scripps Ranch. Este restaurante barbecue japonés, antiguamente llamado Yakiniku, es famoso por sus deliciosas carnes frescas, nunca congelada, de gran calidad. Los huéspedes pueden degustar una cerveza bien fría mientras asan la carne a la parrilla un su propia mesa. Durante la 'Happy Hour' se disfruta de descuentos en comidas y bebidas.
Una foto del restaurante California English
4.6
Excepcional(531)
Precio: Caro
• Americana • Sorrento Mesa
Reservado 17 veces hoy
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Una foto del restaurante Le Coq
4.5
Increíble(385)
Precio: Muy caro
• Francesa contemporánea • La Jolla
Reservado 35 veces hoy
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Una foto del restaurante NINE-TEN
4.8
Excepcional(2963)
Precio: Caro
• Californiana • La Jolla
Reservado 15 veces hoy
El NINE-TEN es una visita obligada para los aficionados culinarios por su compromiso continuo con una gastronomía innovadora que utiliza solo los productos locales más frescos. Este restaurante íntimo, dirigido por el chef Jason Knibb, ofrece la combinación perfecta de sofisticación y elegancia infomal, y una ubicación ideal en la calle Prospect Street de La Jolla. Podrá disfrutar de lo mejor de la cosecha de los agricultores artesanales locales, con productos que se seleccionan cada día para la gastronomía evolutiva californiana del restaurante. La generosidad del mar también está presente, con selecciones de pescados locales y artículos que llegan todos los días de Hawaii y las regiones del Atlántico y el Pacífico Norte. Se ofrecen menús especiales de precio fijo con maridajes de vinos de la extensa bodega. Se puede comer en el interior, en el patio de la banqueta o en la terraza con vistas al océano. Hay un bar independiente que sirve un menú limitado y ofertas especiales durante la happy hour todos los días. Este establecimiento abre todos los días para el desayuno, el almuerzo y la cena.
Una foto del restaurante Ambrogio15 Del Mar
4.7
Excepcional(219)
Precio: Moderado
• Italiana • Carmel Valley
Reservado 2 veces hoy
Ambrogio15 Del Mar is a more upscale, but still casual version than our Pacific Beach Restaurant. We will have gourmet Pizzas developed by our partnership with Michelin-starred Milanese chef Silvio Salmoiraghi, his partner Choi Cheolhyeok, and gastronome Paolo Tucci. Additionally, we will also offer a five-course gourmet tasting menu for 15-20 diners at a time featuring Italian dishes and global meat and seafood entrees, with a vast menu of natural Italian wines and French Champagnes.
Una foto del restaurante Nick & G's Restaurant
4.6
Excepcional(953)
Precio: Caro
• Americana • Rancho Santa Fe
Reservado 7 veces hoy
El Ponsaty's Restaurant, que debe su nombre al maestro de cocina francés Patrick Ponsaty, ofrece platillos de la cocina mediterránea francesa de estilo casero elaborados por él en Rancho Santa Fe. Las recetas de Patrick, que varían según la temporada, son elaboradas gracias a su gran experiencia en la cocina de restaurantes con estrellas Michelín de alto nivel en toda Europa y España, lo que hace que incluyan una combinación de sabores puros y brillantes acompañados con ofertas clásicas francesas. El menú de bar de platillos pequeños de Patrick añade un toque original al ambiente animado de la barra, donde se ofrecen cocteles y una extensa carta de vinos.
Una foto del restaurante Queenstown Bistro - UTC
4.6
Excepcional(189)
Precio: Moderado
• Nueva Zelanda • University City/Golden Triangle
Reservado 4 veces hoy
We are the lil sis of Queenstown Public House located in the Little Italy district of San Diego. Slightly smaller, but with the same basic ingredients.A beautiful, comfortable, unique, fun setting. A friendly, smiling, courteous staff we hope you get to know. Guests enjoying the moment, sharing a laugh, whom we hope we get to know. Freshly made dishes; locally sourced, passionately created, many unique…and all delicious. A beer list changing daily, proudly from our award winning local craft SD brewers, and a wine list chosen with care from select vineyards and varietals. With a kiwi inspired lineage, and the spirit, love and good nature from the land of the Maori, we hope you will join us. And if we are so fortunate, then, we hope you will have a little too much of a good time, have a few too many laughs, stay a while, and return again soon to see us.
Una foto del restaurante Boto Sushi Del mar
4.4
Increíble(31)
Precio: Caro
• Sushi • Del Mar
Reservado 1 vez hoy
From tranditional sushi, to Asian fusion dishes; delicious bento to gourmet homemade dessert, we got them all here for you.My greatest joy comes from finding the highest quality ingredients and creating the taste i imagine for each fish, whether it be raw, salted with seaweed, or pickled and fermented with vinegar; it all depends on what is best for that individual piece.Our executive chef and owner Gary devotes his passion and skill to provide delicious, authertic sushi and Japanese cultural food, in order to warm people's hearts worldwide
Una foto del restaurante Sushi Roka Bar & Grill
4.8
Excepcional(4)
Precio: Moderado
• Sushi • Poway/Rancho Bernardo
Sushi Roka combines the finest, freshest fish from pristine waters around the globe with the kind of artistry that can only be provided by a mature sushi chef, ensuring superlative traditional sushi with a splash of California innovation. Sushi Roka is a pioneer of contemporary sushi, incorporating diverse, non-traditional ingredients from Latin America (e.g., jalapeños) and Europe (e.g., olive oil) into its edible works of art.

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