Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Miami - Dade

Los mejores restaurantes con menú degustación en Surfside

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

77 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Club
4.8
Excepcional(738)
Precio: Muy caro
• Italiana • Surfside
Reservado 31 veces hoy
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Una foto del restaurante Cecconi's Miami Beach
4.7
Excepcional(4146)
Precio: Caro
• Italiana • South Beach
Reservado 105 veces hoy
Cecconi’s Miami Beach es un moderno restaurante clásico italiano abierto todos los días de la semana al público para el, desayuno, almuerzo y cena, y está ubicado en el Ground Floor Courtyard. Cecconi’s nació en Venecia, cuenta con establecimientos de ubicación muy particular en Londres y West Hollywood, y se ha convertido en un aclamado destino culinario con gastronomía simple de inspiración veneciana. El diseño del restaurante incluye pisos de cerámica antigua color verde Nilo, elegante área de comedor en el jardín con sus árboles mangle botón y un toldo retráctil para disfrutar de los alimentos al aire libre o en el interior. Cecconi’s ofrece a miembros e invitados una experiencia gastronómica elegante y relajada bajo la dirección del chef Sergio Sigala.
Una foto del restaurante Nobu Miami
4.6
Excepcional(3887)
Precio: Muy caro
• Japonesa • South Beach
Reservado 82 veces hoy
La ubicación particular de Nobu en Miami, un restaurante japonés reconocido mundialmente por ser pionero de un nuevo estilo de cocina japonesa, lleva una explosión de emoción al emblemático Eden Roc Hotel. El menú incluye los platillos estrella del chef Nobu Matsuhisa, como el bacalao negro con miso y la tempura de camarones, así como los platillos favoritos de Miami como el risotto de langosta y las ostras y erizos de mar. Los omakase, o menús de degustación, ofrecen una oportunidad memorable para probar muchos de los sabores distintivos del restaurante.
Una foto del restaurante Hakkasan - Fontainebleau Miami Beach
4.6
Excepcional(5259)
Precio: Muy caro
• China • South Beach
Reservado 48 veces hoy
Hakkasan es reconocido como el concepto pionero que cambió la percepción de la gastronomía china en Reino Unido. Desde 2003, la sucursal de Londres, ganadora de estrellas Michelin, ha establecido el estándar de la gastronomía china y el diseño de interiores estilo chino. Hakkasan en Fontainebleau ofrece clásicos cantoneses tradicionales y especialidades de la casa reinterpretadas para el paladar contemporáneo y poco convencional. Para complementar la carta de vinos, el restaurante cuenta con una cuota de descorche de 30 USD por las primeras 2 botellas de 750 ml y 70 USD por cada botella adicional de 750 ml.
Una foto del restaurante EntreNos
4.8
Excepcional(40)
Precio: Muy caro
• Americana contemporánea • Miami Shores
Reservado 6 veces hoy
A "Love Letter to Florida". Inspired by the farmers, fishermen and ranchers, chefs Evan Burgess and Osmel Gonzalez pay homage to the beautiful products found in the Sunshine State.
Una foto del restaurante St. Regis Bar
4.5
Increíble(54)
Precio: Caro
• Asiática • Bal Harbour
Our luxury lounge features an exceptional selection of the world’s finest champagnes, rare vintage wines, and hand-crafted cocktails, featuring Sushi and Asian-inspired cuisine in a timeless lively atmosphere. Our hand-crafted cocktails are made from the freshest and finest ingredients, created by our mixologists, expertly prepared and designed to tempt the five senses of sight, sound, smell, touch, and taste. This season’s featured libations are Botanical – Asian inspired.St. Regis Wine VaultDelve into the extraordinary collection of the world’s finest wines.
Una foto del restaurante Prime 54
4.6
Excepcional(2406)
Precio: Muy caro
• cortes de carne • South Beach
Reservado 19 veces hoy
El asador más atractivo de Miami, el StripSteak by Michael Mina, abre ahora en Fontainebleau Miami Beach. Dispone de 2 plantas y varias salas interiores y exteriores. El StripSteak, situado en pleno vestíbulo histórico del hotel, es mucho más que un asador. Ofrece filetes a la carta (muchos de ellos añejados en la carnicería del mismo hotel) así como especialidades de la casa que van mucho más allá de los platos típicos de carne. Además, el StripSteak incluye una impresionante barra de ostras y almejas con marisco de origen local pescado por BleauFish según el innovador programa del hotel para traer a la mesa el pescado directo del océano. *Para hacer una reserva a partir de 8 comensales se ruega llamar al restaurante.
Una foto del restaurante Mykonos Kitchen and Bar
4.6
Excepcional(114)
Precio: Muy caro
• Mediterránea • North Miami
Reservado 4 veces hoy
Introducing a new and exciting restaurant inspired by the captivating Greek island of Mykonos. Our vision was born from the island's enchanting atmosphere, vibrant culture, and culinary delights. Mykonos is known for its breathtaking sunsets, stunning beaches, and a lively nightlife that exudes an irresistible energy. We were inspired by the island's rich gastronomic traditions, featuring fresh seafood, aromatic herbs, and wholesome ingredients that reflect the Mediterranean diet. Our aim is to transport our guests to the idyllic shores of Mykonos, offering a dining experience that captures the essence of Greek hospitality, warmth, and the vibrant flavors that the island is famous for. From our carefully crafted menu to our welcoming ambiance, we invite you to embark on a culinary journey that celebrates the spirit of Mykonos and creates unforgettable memories.
Una foto del restaurante Reunion Ktchn Bar
4.7
Excepcional(204)
Precio: Moderado
• Mundial, internacional • Aventura
Reservado 22 veces hoy
Discover the perfect dining destination at REUNION KTCHN BAR, where culinary excellence meets a vibrant ambiance. Whether you're seeking an exquisite dining experience or a relaxed evening out, our restaurant has it all. Indulge in delectable dishes crafted with passion and precision.But that's not all - our restaurant also boasts a chic Lounge area that's perfect for Happy Hours, Late-Night gatherings, and special events. Unwind with friends after a long day, savor handcrafted cocktails, and enjoy a curated menu of delectable bites.OPEN FOR BRUNCH, LUNCH AND DINNERJoin us at RKB and experience the perfect blend of exceptional cuisine and inviting social spaces. Your culinary journey awaits.
Una foto del restaurante Tambourine Room by Tristan Brandt
5.0
Excepcional(6)
Precio: Muy caro
• Francesa • North Beach
Reservado 3 veces hoy
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable