Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Baltimore/Maryland

Los mejores restaurantes con platos de temporada en Hunt Valley

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

12 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Barrett's Grill
4.7
Excepcional(3400)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Hunt Valley
Reservado 20 veces hoy
Barrett's Grill le ofrece una experiencia culinaria inolvidable para deleitar sus sentidos. El restaurante cuenta con un salón comedor abierto y contemporáneo. El chef ha creado un menú que ofrece una combinación de platillos innovadores y de comida casera, preparados con cuidado y creatividad. Se recomienda reservar para el almuerzo y la cena.
Una foto del restaurante Pappas Restaurant - Cockeysville
4.6
Excepcional(2848)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • Hunt Valley
Reservado 13 veces hoy
Bienvenido al nuevo Pappas Restaurant and Sports Bar de Cockeysville, Maryland. El Pappas sirve el mejor pastel de cangrejo de 7 oz. de Baltimore o de cualquier zona. Este pastel está hecho de carne magra de cangrejo, un relleno mínimo y una mezcla que ha hecho que la gente visite el restaurante una y otra vez desde 1972. Gracias a este pastel, el Pappas ha aparecido en la portada de la revista Baltimore, en Food Network, Cooking Channel y Travel Channel, y ha ganado más de 20 premios en tan solo unos pocos años. Los comensales podrán disfrutar de un coctel en el bar, tomar una cena tranquila en familia en el comedor o celebrar una fiesta con capacidad para 40 personas en nuestra sala privada. El Pappas Restaurant and Sports Bar está adaptado para comensales con movilidad reducida y se halla muy cerca de la Interestatal 495 y a pocos minutos de Hunt Valley y Towson. El restaurante invita a los clientes a hacer una reservación hoy mismo.
Una foto del restaurante Michael's Cafe
4.7
Excepcional(2580)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Timonium
Reservado 40 veces hoy
La constante atención al detalle hace destacar al establecimiento Michael. La familia Dellis da la bienvenida a los comensales con un compromiso de calidad, servicio y ambiente, que son las claves del éxito del restaurante. La mayoría de platillos del menú son caseros y están elaborados con los ingredientes más frescos y de mejor calidad.
Una foto del restaurante Cece’s Roland Park
4.4
Increíble(278)
Precio: Caro
• Europea moderna • Roland Park
Reservado 41 veces hoy
Cece's is an unparalleled dining destination that seamlessly blends sophistication with comfort. Guided by the exceptional talent of Michelin-starred Chef Sharpe, Cece's features an innovative, continental European menu with coastal influences, accompanied by house made pastas and pizzas. The open-air courtyard features a large bar, lounge and beautifully landscaped areas for al fresco dining.Cece's Roland Park dining room and Terrace are available for reservations through Open Table. Walk-in diners should visit the host at Cece's Roland Park entrance, located next to Always Ice Cream.
Una foto del restaurante The Manor Tavern
4.4
Increíble(381)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Sparkill
Reservado 14 veces hoy
The Manor Tavern offers modern country cuisine that highlights our our area growers and purveyors, insuring the freshest and highest standards of ingredients. We take pride of being farm to table using our on premise gardens. If not sourced directly from our property, we make every effort to support all of our local farms and sources. We also feature a great wine collection, Hand crafted seasonal cocktails and unique craft beers.
Una foto del restaurante The Valley Inn
4.4
Increíble(2329)
Precio: Moderado
• Americana • Towson
Reservado 40 veces hoy
Del propietario de The Oregon Grille.
Una foto del restaurante Citron
4.8
Excepcional(2215)
Precio: Muy caro
• Americana • Towson
Reservado 2 veces hoy
Casually elegant, romantic American Waterfront Dining in Baltimore County with lovely outside dining on the lake. Repeat winner BEST of BALTIMORE, OpenTable Diners' Choice, Wine Spectator Awards. Owned and operated by Susan and Charles Levine. Enjoy a seasonal menu of highest-grade center-cut steaks, chops and seafood with expert preparation led by Executive Chef Mary Hersh and exquisite sushi by Chef Alan from Hong Kong; plus craft cocktails, and many of the world's best wines and spirits. Everything made in-house. Al fresco dining in peaceful nature or indoors in elegant ambiance. Parties of 7+ or private events please contact us 410-363-0900 reservations@citronbaltimore.com Exquisite venue for food lovers, with fireplace; subtle TVs in upscale bar. Our 8 private dining rooms and private event venue, The Cove, have Hi-tech AV, inside/outside Lakefront spaces for large social and corporate events 7 days a week. Heated outdoor terraces make a nature lover's paradise. Free parking.
Una foto del restaurante Glyndon Grill
4.8
Excepcional(1387)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Glyndon
Reservado 16 veces hoy
Glyndon Grill es la nueva incursión culinaria de los propietarios de Barrett's Grill en Hunt Valley Towne Centre. Este restaurante le ofrece un nuevo menú y chef, pero con la misma elaboración artesanal y desde cero que puede disfrutar en Barrett's.
Una foto del restaurante Towson Tavern
3.9
Excelente(745)
Precio: Moderado
• Americana • Towson
Reservado 4 veces hoy
The Towson Tavern offers an ever evolving Seasonal Menu featuring unique American regional cuisine and serving a premium line of wine and spirits as well as a craft beer selection. *Please enjoy Wine Down Wednesdays with us featuring half priced bottles.*Happy hour Monday-Friday from 5:00-7:00 at the bar. Half priced top-shelf cocktails, wines by the glass and all beers.
Una foto del restaurante Ethel's Creole Kitchen
4.8
Excepcional(38)
Precio: Moderado
• Criolla / cajun / regional americana (sureña) • Northwest Baltimore
Reservado 3 veces hoy
Ethel's Creole Kitchen is a locally owned and operated restaurant specializing in upscale casual dining, fine cocktails, and good times! Our award winning Gumbo and Jambalaya are not to be missed, but the depth of our cuisine doesn't stop there. Chef Ed and Chef Nick are always cooking up seasonal specials and new flavors utilizing fresh seafood, cajun creole staples, smoked / grilled meats, and local products. We also offer a full bar with plenty of signature cocktails, fine wines, and great beers. In the spring, summer, and fall join us for candle lit open patio and outdoor dinning in addition to our regular cozy indoor seating. Great for date nights and family dinners! A Few Signature Dishes and Drinks: Maryland Crabcakes, Pan Bronzed Rockfish, Crab Dip, Gumbo, Jambalaya, Sazerac, Vieux Carre, Shimp and Smoked Brisket Mac and Cheese, Fried Crawfish Grits, Baby Back Ribs
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable