Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Minneapolis - St. Paul

Los mejores restaurantes con platos de temporada en Cedar-Riverside

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

54 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante 801 Chophouse - Minneapolis
4.8
Excepcional(1155)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Centro de la ciudad/Loring Park
Reservado 41 veces hoy
Experience only the finest, aged, USDA prime steaks and attentive, personable service in an authentic New York style steakhouse right in the heart of Minneapolis. Combined with a daily fresh sheet that includes Maine lobster, innovative side dishes, small-batch bourbons and scotches, and an award-winning wine selection from vineyards around the world, you're sure to have an amazing culinary experience you won't find anywhere else in the Twin Cities.Please contact the restaurant directly for parties 6 or more and for private dining options.
Una foto del restaurante Milwaukee Road
4.1
Excelente(213)
Precio: Moderado
• Americana • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 8 veces hoy
Milwaukee Road at the Renaissance Minneapolis Hotel, The Depot is a favorite among guests as well as Twin Cities residents, featuring distinct menus with specialized and local flare. You can always count on Milwaukee Road for a hearty breakfast buffet to start the day, followed by unique regional lunch and dinner entrées.Our chef combines the best of regional culinary specialties with memorable dishes and tempting desserts – any of which pairs beautifully with a selection from our wine list or one of our many regional craft ales. Enjoy your meal in the gorgeous restaurant dining room or our outdoor seasonal patio; you'll find either setting to be warm, welcoming and distinctly Minnesota.
Una foto del restaurante Tullibee
4.7
Excepcional(1402)
Precio: Caro
• De la granja a la mesa • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 31 veces hoy
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Una foto del restaurante Zelo
4.9
Excepcional(4068)
Precio: Moderado
• Italiana • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 55 veces hoy
El restaurante Zelo, inaugurado en 1999 por el empresario de restaurantes Rick Webb, ofrece gastronomía italiana contemporánea y un servicio incomparable. La pasión del restaurante es proponer comidas caseras, elaboradas con ingredientes frescos, de temporada, orgánicos y locales. Cada platillo. Todos los días. El restaurante es espectacular, cómodo y acogedor. Además, dispone de piezas de arte y murales originales hechos de madera, piezas de hierro forjado a mano y una reconocida hospitalidad. Ya se trate de un almuerzo de negocios o una tarde relajada con amigos, el equipo Zelo lo espera para darle la más cordial bienvenida.
Una foto del restaurante P.S. Steak
4.8
Excepcional(46)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Centro de la ciudad/Mill District
Reservado 29 veces hoy
As the name suggests, P.S. Steak was established to continue the story of the historic space that was once famed La Belle Vie. As Chef Mike DeCamp spent 10 years at the former French restaurant, this will be his homecoming and opportunity to write his own chapter for the space. P.S. Steak disrupts the perceptions of a typical steakhouse while honoring the legacy of one of the great culinary foundations in the Twin Cities. The restaurant features an elevated yet accessible seasonal menu, along with a variety of cuts of meat, dry aged in a display case.The lounge has been given a modern makeover with chic furniture and marble table tops. A selection of living floor plants divides tables to create intimate seating. Bringing warmth to the room, the bar and adjacent fireplace keeps guests cozied up to a menu of progressive cocktails.
Una foto del restaurante Murray's Restaurant & Cocktail Lounge
4.8
Excepcional(6192)
Precio: Muy caro
• Americana • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 55 veces hoy
Bienvenidos al Murray's Restaurant. Este original restaurante asador de Minneapolis fue inaugurado en 1946 y sirve la galardonada cena Silver Butterknife Steak para 2, y también es conocido por su rebanada de pan tostado con ajo, entrada de camarón ahumado y pasteles caseros. En su 3ª generación de familiares propietarios, el Murray destaca entre restaurantes similares locales y de la zona como un verdadero monumento de Twin Cities, y sigue ofreciendo lo mejor en comida y servicio, como lo hacía en 1946.
Una foto del restaurante Fogo de Chao - Minneapolis
4.3
Increíble(5073)
Precio: Moderado
• Brasileña • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 100 veces hoy
Fogo de Chão® Minneapolis es un punto de referencia del centro de la ciudad ubicado en el famoso Hennepin Theatre District del City Center. Fogo de Chão es una churrasquería brasileña auténtica que ha estado marcando la pauta en Brasil durante los últimos 36 años. Todavía hoy los chefs gauchos del establecimiento asan y cortan con habilidad la carne al lado de la mesa, tales como la picaña (sirloin exclusivo), el filete miñón, el Ribeye, la fraldinha (sirloin brasileño), cordeiro (cordero) y más. Además de los platillos principales, se puede disfrutar de la Market Table gourmet, guarniciones brasileñas auténticas, y la galardonada carta de vinos. Los comensales pueden elegir entre las opciones ligeras de mariscos o disfrutar solamente de la opción Market Table gourmet. El restaurante también cuenta con áreas privadas y semiprivadas para grupos grandes de hasta 140 comensales.
Una foto del restaurante Chianti Grill - Roseville
4.7
Excepcional(6674)
Precio: Moderado
• Italiana • Roseville
Reservado 58 veces hoy
El restaurante Chianti Grill ofrece gastronomía italiana auténtica y moderna, junto con filetes angus añejados y mariscos frescos. Sus platillos galardonados se acompañan de una amplia carta de vinos seleccionados californianos, italianos y de todo el mundo. El servicio atento y el ambiente cálido y acogedor del Chianti Grill lo convierten en una experiencia memorable.
Una foto del restaurante Baldamar
4.9
Excepcional(6798)
Precio: Caro
• cortes de carne • Roseville
Reservado 143 veces hoy
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
Una foto del restaurante The Smack Shack
4.6
Excepcional(1737)
Precio: Caro
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad/North Loop
Reservado 18 veces hoy
Casual, coastal restaurant in the North Loop. Reservations taken for dining room only, patio seating is available on a first come, first serve basis. Please check in with hosts upon arrival for patio seating.Although named for the boats used to catch lobster, Smack Shack was launched as a food truck in 2010 serving lobster rolls from a land-locked downtown Minneapolis parking lot. Owner Josh Thoma had a great recipe and a belief that appetite for fresh lobster in the Twin Cities was as strong as any coastal city.Smack Shack is committed to serving sustainable seafood and is a current partner in the Minnesota Zoo’s Fish Smart program. Sustainable seafood is wild caught or farm raised seafood that has established practices to ensure the long term growth and thriving populations of seafood with limited harm to the environment.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable