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Los mejores restaurantes para ocasiones especiales en Ballard | OpenTable

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118 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante San Fermo
4.7
Excepcional(1647)
Precio: Muy caro
• Italiana • Ballard/Fremont
Reservado 39 veces hoy
We have 15 indoor tables, and 12 covered/heated patio tables. Online reservations can be made for parties up to 5 guests. Larger groups can be booked at 5pm on weeknights, please email the restaurant for reservations. Please understand when making your reservation that we cannot guarantee a specific table or area of the restaurant. We recommend 5pm reservations for parties with specific table requests, if you book later in the evening you may need to wait for your table preference.If you are having difficulty finding a reservation you are welcome to stop by for walk-in seating. We seat our bar and covered/heated patio for dinner nightly.
Una foto del restaurante The Ballard Cut
4.7
Excepcional(644)
Precio: Caro
• De la granja a la mesa • Ballard/Fremont
Reservado 10 veces hoy
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Una foto del restaurante The Pink Door
4.8
Excepcional(9027)
Precio: Muy caro
• Italiana • Belltown/Pike Place Market
Reservado 150 veces hoy
TENGA EN CUENTA: SI NO HAY "RESERVACIONES" DISPONIBLES PARA LA HORA SOLICITADA... SE OFRECEN MESAS SIN RESERVA EN EL LOUNGE, DONDE SE SIRVE UN MENÚ COMPLETO.   The Pink Door es un restaurante de titularidad independiente, nunca clonado ni modificado genéticamente, dedicado a la comida italiana con ingredientes frescos de la zona desde 1981. Su menú de platillos centrado en mariscos y productos frescos ha sido el eje temático durante sus años de extremo dominio popular en el mercado Pike Place de Seattle.
Una foto del restaurante Spinasse
4.8
Excepcional(3818)
Precio: Muy caro
• Italiana • Capitol Hill/First Hill
Reservado 36 veces hoy
Cocina italiana proveniente de Piemonte. Este restaurante ofrece una carta de vinos de toda la región de Piamonte, pasta fresca hecha a mano e ingredientes orgánicos de origen local. Al costado de Spinasse se encuentra Artusi, el aperitivo bar. Visite este bar antes de su cena para disfrutar de un coctel hecho a mano y los mejores aperitivos.
Una foto del restaurante Toulouse Petit Kitchen & Lounge
4.7
Excepcional(4619)
Precio: Moderado
• Americana • Queen Anne
Reservado 69 veces hoy
El restaurante Toulouse gira alrededor de la gastronomía, la decoración y la imaginería de Nueva Orleans y su French Quarter, transmitiendo la sensación de "The Big Easy" (sobrenombre de Nueva Orleans). Es uno de los restaurantes más complejos y ambiciosos construidos en una generación. Los amplios menús ofrecen diversidad culinaria y van desde cocina tradicional creole y del French Quarter hasta platillos tradicionales parisinos y del campo francés y opciones más innovadoras exclusivas del Toulouse. Toulouse está comprometido con ofrecer calidad en todas sus formas, que incluyen la decoración intrincada y rica en texturas, los platillos preparados con disciplina y habilidad, fabulosos cocteles, una amplia carta de vinos franceses, personas únicas e irrepetibles y precios asequibles en un marco social y de evasión adulta.
Una foto del restaurante Sushi Kashiba
4.9
Excepcional(873)
Precio: Muy caro
• Sushi • Belltown/Pike Place Market
Reservado 33 veces hoy
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
Una foto del restaurante Messina
4.1
Excelente(307)
Precio: Caro
• Italiana • Queen Anne
Reservado 27 veces hoy
Messina Modern Italian Kitchen, located just a few steps away from the iconic Climate Pledge Arena, combines modern Italian cuisine with the distinct flavors of the Pacific Northwest. We are all about creating unforgettable experiences for family dinners, a romantic date night, or celebrating and watching a game. We include a 22% service charge on all guest checks to offer competitve, above-industry standard wages for all our staff.
Una foto del restaurante The George
4.4
Increíble(1227)
Precio: Muy caro
• Americana contemporánea • Centro de la ciudad
Reservado 28 veces hoy
Discover The George: A modern dining destination led by Director of Culinary Eraj Jayawickreme. Indulge in a brasserie-inspired menu within a high-design space, marking a new era for this historic hotel's iconic dining room. The menu celebrates local, seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts. Savor Pacific Northwest flavors with the freshest seafood, artisan cheeses, and vibrant produce. The George pays homage to the historic Georgian Room, a Seattle icon since 1924. Designed by renowned Spanish studio Lázaro Rosa-Violán, the space blends history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, Art Deco chandeliers, and marble floors enhance the ambiance, while floor-to-ceiling iron and glass doors and original Palladian windows complete the vision. With a private dining room and semi-private enclaves, The George is perfect for groups and special occasions.Restaurant & Bar Design Awards: Best Design, Americas, 2023.
Una foto del restaurante Serafina
4.6
Excepcional(2959)
Precio: Caro
• Italiana • Lago Union/Eastlake
Reservado 32 veces hoy
El Serafina, inaugurado en 1991, es un íntimo restaurante local ubicado en Eastlake, entre la universidad y el centro. Sus paredes de color ocre, que recuerdan al paisaje de la Toscana, su ambiente íntimo y sensual, su comedor en el jardín al aire libre y su auténtica cocina italiana lo convierten en el restaurante favorito del estrecho de Puget y más allá. La filosofía del Serafina es simple: ofrecer los ingredientes más frescos y de mejor calidad, presentar la comida de manera honesta y tentadora y crear un ambiente informal y acogedor que recuerde a un hogar italiano. El ritual de reunirse en torno a una mesa para compartir vino y comida con familiares y amigos es el tema central de este restaurante. La comida italiana tiene inmediatez, honestidad y calidez. Posee el espíritu de la sabiduría y el amor de una abuela. La comida italiana no consiste en una alquimia innovadora ni en una alta costura comestible, sino en permanecer unidos entre nosotros, con el pasado y con la tierra.
Una foto del restaurante Walrus and the Carpenter
4.6
Excepcional(397)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Ballard/Fremont
***We do not take reservations during regular service but do offer them for Valentine's Day weekend, February 12th-16th. On all other days, please just stop in and we will seat you as soon as possible***Fishing pub meets restaurant. This bustling neighborhood restaurant specializes in oysters and other seafood dishes. Using nothing but the freshest ingredients, Chef Taylor Thomas creates seasonal food. The Walrus and the Carpenter also serves wine, smart cocktails, beer and cider. It makes an ideal after-hours hangout spot. Enjoy some fried oysters with a cold beer, surrounded by cozy rustic furnishings. If you prefer an alternative to seafood, look no further than the steak tartare, which comes with thinly sliced rye toast and egg yolk. Launched in 2010 to rave reviews, The Walrus and the Carpenter is open daily from 4 p.m. to 10 p.m. We hope to see you soon! Until we meet at the table....

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