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Los mejores restaurantes para ocasiones especiales en Oakhurst | OpenTable

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27 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Piccola Italia
4.7
Excepcional(690)
Precio: Caro
• Italiana contemporánea • Parque de Asbury
Reservado 3 veces hoy
En el Piccola Italia, el chef y propietario Brian Gualtieri ofrece su versión única de los platillos clásicos italianos, fusionando sabores mediterráneos frescos con los estilos típicos regionales de la gastronomía italiana. Obtenemos los sabores atrevidos de nuestro menú usando los ingredientes de temporada de más calidad. El Piccola Italia ha recibido calificaciones muy altas de Zagat año tras año. El bar completo, que es muy elegante, dispone de una carta de vinos completísima que nunca decepciona.
Una foto del restaurante Brando's
4.7
Excepcional(3792)
Precio: Caro
• Italiana • Parque de Asbury
Reservado 33 veces hoy
Brando's fue fundado con el objetivo de ofrecer buena comida con ingredientes de calidad, un servicio excelente y un ambiente cálido, los tres elementos que aseguran cualquier experiencia culinaria agradable. El chef y propietario Steven Botta fue criado en Brooklyn y muchas de las recetas que ofrece en Brando's las aprendió de su madre. A partir de este entorno acogedor donde creció, su deseo es que al entrar en Brando's, tanto si es la primera como la centésima vez, sus comensales se sientan como si estuvieran cenando en familia. Un menú italiano con alma, esta es la mejor manera de describirlo. El equipo de cocina del restaurante se ha formado en las mejores escuelas culinarias y juntos suman más de 50 años de experiencia. Desde la pasta fresca hasta el pescado de palangre y los filetes añejados en seco durante 35 días, la diferencia se nota.
Una foto del restaurante The Squire at Branches
4.7
Excepcional(343)
Precio: Caro
• Americana • Long Branch
Reservado 13 veces hoy
The Squire at Branches is a full-service restaurant and bar nestled in beautiful West Long Branch. This hidden Gem has gone through a major renovation, with an expansive bar, a beautifully-crafted wine room, and a gas-burning fire place. The electric menu was created by Chef Cliff Richardson; a culinary prodigy whose passion has taken him around the world. Experienced in Caribbean, French, Italian and American cuisine. Chef Richardson worked his way through the ranks at the Malliouhana Hotel under the leadership of Michelin Star Chef Michelle Rostang in Paris. The Squire is best known for their Surf & Turf Board- 32oz (CAB) Porterhouse Steak, 2 (6oz) Cold Water Lobster Tails, Pan Seared Dry Diver Scallops & Jumbo Shrimp accompanied with your choice of sides. The Squire is a MUST VISIT- with amazing food, beautiful ambiance and great service. - Happy Hour is Offered at our Bar and High-tops Wednesday, Thursday, Friday and Sunday 4pm-7pm
Una foto del restaurante Gargiulos Tinton Falls
4.8
Excepcional(1265)
Precio: Caro
• Italiana • Tinton Falls
Reservado 25 veces hoy
After serving classic Neapolitan Cuisine for over 50 years in Brooklyn, three generations later, the Russo family has decided to bring the Gargiulo’s to Tinton Falls, New Jersey! Bringing along the food you love, the family traditions you cherish, and new memories that will last a lifetime – all without having to cross two bridges!’
Una foto del restaurante REYLA - Asbury Park
4.8
Excepcional(416)
Precio: Caro
• Oriental • Parque de Asbury
Reservado 13 veces hoy
We are a shared plate concept, dishes come to your table planned by our culinary team, designed for everyone to enjoy together. REYLA marries our most memorable experiences dining in the Middle East and beyond. We encourage you to dine with friends and family here; every dish is meant to be shared. Pop in for an electrifying, laid back experience.
Una foto del restaurante Barrio Costero- Asbury Park
4.6
Excepcional(524)
Precio: Caro
• Mexicana • Parque de Asbury
Reservado 12 veces hoy
Nestled in the downtown area of Asbury Park, Barrio Costero invites you to immerse yourself in a culinary journey that blends the rich traditions of Mexican cuisine with the fresh, vibrant flavors of the coast. Under the guidance of our celebrated Head Chef, Isyufran Reyes, Barrio Costero offers a dynamic, seasonally rotating menu that highlights the best market-driven ingredients. Our chefs' passion for quality and simplicity shines through in every dish, from our signature tacos and colorful shared plates to the artisanal cocktails and an exquisite selection of the finest agave spirits.
Una foto del restaurante Avenue
4.3
Increíble(232)
Precio: Caro
• Francesa • Long Branch
Reservado 8 veces hoy
Descubrir la experiencia de comer en un lugar como Cannes o Niza nunca fue más fácil que ahora, con la apertura del bistro y bar de ostras y almejas, Avenue. La única diferencia entre comer en Avenue y los restaurantes a lo largo de la Costa Azul, es que su mirada se posará en las olas en el otro lado del Océano Atlántico. El Avenue se encuentra a lo largo de nuestro lado del mar, en las costas del este de Long Branch, New Jersey. Este flamante restaurante está diseñado por el arquitecto de renombre internacional David Collins y ésta colaboración es nada menos que increíble.
Una foto del restaurante 21A on Broadway
4.3
Increíble(177)
Precio: Caro
• Americana • Long Branch
Reservado 2 veces hoy
Hello, Salve, Hola, Bonjour, Olá, Alex and I started our first business, Bella's Pizzeria in 1996, in partnership with my dad, Mario. After 25 years, we have decided to take our experience and open a new, fine-dining restaurant located in the heart of downtown Long Branch at 202 Broadway.We began this journey in October 2020 with an idea which then became a dream and it has finally become a reality: American cuisine with a Mediterranean fusion. We look forward to serving you.
Una foto del restaurante Mar Belo
4.6
Excepcional(1466)
Precio: Moderado
• Portuguesa • Long Branch
Reservado 9 veces hoy
Portugal: Land of ExplorersIn the 15th Century, Prince Henry the navigator ordered his explorers to bring back to Portugal any exotic fruits, nuts and plants from the new lands. Tomatoes and potatoes are taken to Europe, Brazilian pineapples were introduced to Azores, Brazilian chili peppers grew in Angola, African coffee was transplanted to Brazil.Today the Portuguese fondness for ingredients like cinnamon or curry powder, is also a legacy of his time. The Romans brought wheat and introduced onion, garlic, olives and grapes. Later the Moors were the first to plant rice and introduced figs, planted groves of lemons, oranges and almond trees. Portugal is a seafaring nation with a well-developed fishing industry trading cod since the 15th century.Today, naturally, Portuguese cuisine varies from region to region , but fresh fish and shellfish are found on virtually every menu. BOM APETITE!!!!
Una foto del restaurante Tally Ho Restaurant
4.8
Excepcional(293)
Precio: Moderado
• Italiana • Tinton Falls
Reservado 4 veces hoy
The Tally-Ho Restaurant in Tinton Falls, New Jersey, is a popular place for nightlife and great food. We are locally owned and operated and have been a part of our community since 1995. Our dinner menu, which includes both American cuisine and Northern Italian cuisine, features pasta, seafood, and steaks. For lunch, we offer pasta, soups, sandwiches, and salads. We are open seven days a week, including many major holidays. We also offer special events and catering.
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