Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes con comida picante en Adams Morgan

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

243 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante No Goodbyes
4.4
Increíble(257)
Precio: Moderado
• Americana • Adams Morgan
Reservado 3 veces hoy
Housed on the first floor of The LINE DC Hotel in the heart of Adams Morgan, No Goodbyes is an all-day neighborhood hangout that taps the farmers, fishers, and small-time ranchers in DC’s own backyard—The Chesapeake Bay & Mid Atlantic Region—to create an eclectic mix of feel-good dishes morning, noon, and night, all by Chef Phil Marzelli.Choose your own way to dine from several distinct menus and spaces (a restaurant, bar, communal lounge, and counter-service coffee shop); so no matter what time of day it is, there really is no need to say goodbye.Large party reservations reach out to FBLeaders.dc@thelinehotel.com
Una foto del restaurante The Grill from Ipanema - DC
4.4
Increíble(1069)
Precio: Moderado
• Brasileña • Adams Morgan
Reservado 1 vez hoy
El Grill from Impanema es el único restaurante auténtico brasileño de la zona. El restaurante se caracteriza por su hospitalidad y ofrece a los comensales una prueba de la mejor gastronomía brasileña tradicional con el sabor auténtico de las distintas regiones de Brasil. El menú de platillos está inspirado en la gente y las diferentes culturas y sabores de Brasil. El restaurante ofrece el estilo "Moqueca Mista a Baiana", un guiso que es una combinación de pescado, camarones, mejillones, calamares, almejas y callos de hacha. Estos se preparan en una mezcla de aceite de palma y leche de coco con cilantro fresco, jitomate, cebolla, cebolleta y pimiento verde (favor de indicar qué tan picante lo quiere), viene servido con arroz y caldo de pescado en una olla de barro acompañado de un puré de yuca. El Grill from Ipanema ofrece una agradable sorpresa culinaria que será una aventura única para aquellos interesados en los sabores de América del sur.
Una foto del restaurante Meze Restaurant
4.6
Excepcional(742)
Precio: Moderado
• Turca • Adams Morgan
Reservado 4 veces hoy
we have 2 patio up to 60 people sit ..Saturday & Sunday all you can eat &drink brunch. $49 per person .everyday tapas vegan, vegetarian, gluten free, nut free,Halal. menu.full bar, 16 different mojito .Mediterranean bounty, beauty and modernity. All around the Eastern We will Mediterranean, “meze” (pronounced “MEH-zay”) are small dishes designed to complement a beverage, tease the tastebuds, and encourage diners to linger around the table for good companionship and conversation. On behalf of the owners and staff at Meze, we extend our heartfelt welcome and encourage you to eat, drink, and relax in the Turkish way of having a good time and enjoying life. Private room. Semi private room. If you group bigger than 10 people call the restaurant we can help large groups up to 50 people , patio or indoor
Una foto del restaurante Himalayan Heritage Restaurant & Bar
4.3
Increíble(168)
Precio: Moderado
• Hindú • Adams Morgan
Reservado 1 vez hoy
El Himalayan Heritage Restaurant & Bar, elegido entre los mejores 100 restaurantes de Washington D.C. por Washingtonian Magazine en 2009 y 2010, ofrece una fusión perfecta de las gastronomías indias y nepalíes en el corazón de Adam Morgan. Solo se sirven los ingredientes más frescos, carnes selectas y una amplia variedad de opciones vegetarianas con las especias justas para complacer hasta al paladar más exigente. El agradable y atento personal del establecimiento superará todas las expectativas. El restaurante espera que los comensales disfruten de una experiencia satisfactoria y acudan de nuevo al Himalayan Heritage.
Una foto del restaurante Caruso's Grocery - DC
4.8
Excepcional(1157)
Precio: Caro
• Italiana • Capitol Hill
Reservado 36 veces hoy
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Una foto del restaurante Founding Farmers DC: Foggy Bottom
4.5
Increíble(34355)
Precio: Moderado
• Americana • Foggy Bottom
Reservado 213 veces hoy
El restaurante Founding Farmers es el más ecológico de Washington D.C. yes propiedad de los más de 40.000 agricultores de la NDFU y sirve platillos y bebidas inspirados en la tradición americana, enfocándose en el proceso de manera integral. El restaurante se abastece con la cosecha de cientos de familias alrededor del país, aunque también hace uso de la cadena tradicional de suministro, llevando a cabo un negocio que se ajuste a nuestros valores. Sirven la mejor comida posible, creando los platillos desde cero en su cocina día con día. Sus platillos, aunque tradicionalmente americanos, son innovadores, y usan ingredientes naturales en honor a los agricultores y el fruto de su trabajo. El restaurante es casual pero exclusivo, y recibe comensales en vestimenta formal casual, así como atuendos más informales como jeans, ropa deportiva o ropa de verano, como shorts.
Una foto del restaurante dLeña
4.7
Excepcional(1955)
Precio: Caro
• Latinoamericana • Mount Vernon Square
Reservado 67 veces hoy
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Una foto del restaurante Succotash PRIME
4.6
Excepcional(3851)
Precio: Moderado
• Americana • Penn Quarter
Reservado 111 veces hoy
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Una foto del restaurante The Bazaar by José Andrés - DC
4.7
Excepcional(930)
Precio: Muy caro
• Española • Penn Quarter
Reservado 85 veces hoy
Set in the Waldorf Astoria Washington DC, The Bazaar is the culmination of a 30-year dream for Chef José Andrés. Drawing inspiration from this iconic location, which first opened in 1899 and served as DC’s General Post Office until 1914, The Bazaar is a multi-level destination reinvented with avant-garde and Americana-inspired decor.
Una foto del restaurante Ruthie's All-Day
4.8
Excepcional(3152)
Precio: Moderado
• Americana • Arlington
Reservado 94 veces hoy
The menu follows a Southern-fried meat-and-three concept, meaning diners order a meat, plus three sides. Those will include Ruthie’s mac and cheese, of course, but also white-soy-braised greens, stewed chickpeas and smoked cauliflower with a spicy soy glaze. “We’re going to be changing it a lot based on seasonality,” Hill says of the menu. “ Every vegetable has got to be fantastic because it has to stand on its own.” One thing that will help that: Hill is already growing all of the restaurant’s own herbs at his South Arlington community garden plot.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable