Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de Washington, D.C.

Los mejores restaurantes con comida picante en U Street Corridor

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

234 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Gypsy Kitchen - DC
4.6
Excepcional(1572)
Precio: Caro
• Mediterránea • Logan Circle
Reservado 23 veces hoy
Just like the bohemian travelers who inspired our name, Gypsy Kitchen’s alluring flavors aren’t bound by borders. Instead, our chefs go wherever the inspiration takes them, crafting deeply creative dishes that transport you to uncharted places around the Mediterranean and beyond. A menu designed to taste and share gives guests the freedom to explore the menu at their own pace, connecting over seductive flavors, festive craft cocktails and curated regional wines. The alluring interior matches the menu, with welcoming dining spaces that foster connections and spark conversation. Antique tapestries and rugs, twinkling lights and vibrantly patterned tile set the scene in the expansive dining room. Or, take a seat on the rooftop patio oasis, where lush greenery, plush cushions and the sky overhead evokes the feeling of being on a caravan to explore a distant land.
Una foto del restaurante Lost Society - DC
3.9
Excelente(895)
Precio: Caro
• Americana • U Street Corridor
Lost Society ofrece la mejor comida, bebidas y una vista inigualable desde su privilegiada ubicación, en la intersección de las calles 14th y U Street. La cocina, dirigida por el chef ejecutivo Joseph Evans, sirve platillos que hacen justicia a la calificación del restaurante como un "restaurante de carnes boutique".Cuentan con una selección de filetes, además de otros tipos de carne, pescado, así como opciones vegetarianas, haciendo de Los Society una excelente opción hasta para los más quisquillosos. Tienen 4 bares que cuentan con una gran variedad de vinos, cervezas y cocteles que complementan cualquier cena, una noche en la ciudad, ¡o ambos!
Una foto del restaurante Mi Vida, 14th Street
4.6
Excepcional(399)
Precio: Moderado
• Mexicana • Logan Circle
Reservado 6 veces hoy
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Una foto del restaurante Lupo Verde - 14th St
4.4
Increíble(1951)
Precio: Caro
• Italiana • Logan Circle
Reservado 20 veces hoy
Este establecimiento sirve comida italiana auténtica rústica en una amplia variedad de platillos pequeños, embutidos caseros, panes, quesos y antipasti. También se preparan pizzas al horno de leña junto con pastas hechas en casa, pescados asados y una selección de carnes de gran calidad para la cena. Los comensales disfrutarán de una verdadera experiencia italiana en un ambiente íntimo de 2 pisos. Al hacer la reservación, los clientes deben tener en cuenta que el restaurante ofrece asientos en 2 pisos. El 1º consta de mesas altas, que son asientos de estilo comunitario para grupos pequeños o mesas grandes para fiestas individuales. El piso de arriba es un salón comedor tradicional. Los clientes que tengan preferencias sobre dónde les gustaría sentarse deben indicarlo al hacer su reservación. El restaurante tratará de cumplir con su solicitud en función de la disponibilidad de mesas.
Una foto del restaurante Baby Shank
4.2
Increíble(174)
Precio: Caro
• Francesa / Japonesa • Dupont Circle
Reservado 3 veces hoy
Welcome to Baby Shank Restaurant & Bar. Join us for our New Brunch Menu! Bring a friend or 2, or host a gathering of 300. We offer you a French-inspired menu, including Bavette Steak and Steamed Mussels, or our signature sushi rolls, including the award winning Fish & Chips. Enjoy it with our popular Jalisco Mule, made with Libelula Tequila. And top it all off with the classic Crème Brulé. News & Notes:Happy Hour is served Wednesday -Friday in the Bar & Rooftop Bar High TopsRooftop Garden - High tops are first come first serveBaby Shank's historic address was originally built by the National Capital Brewing Co in 1911. The original exposed brick, mansard roof, and arched windows set the mood for guests when they arrive. Warmly lit by chandeliers, the 2 story space has a modern, yet soothing historic feel. Host your next gathering with us. We have 4 spaces on 2 floors, including an upstairs lounge and rooftop garden. Contact us at Events@BabyShank.com for more info.
Una foto del restaurante Sports & Social DC
4.3
Increíble(17)
Precio: Moderado
• Sin Especificar • U Street Corridor
Reservado 4 veces hoy
Sports & Social is DC's newest premier sports watching destination. This one-of-a-kind sports bar boasts a 25-foot LED media wall, and over a dozen HDTVs, it’s the next best thing to watching the game at the stadium. Sports & Social offers guests an elevated dining and beverage experience including made-from-scratch menu items and curated cocktails.
Una foto del restaurante Caruso's Grocery - DC
4.8
Excepcional(1157)
Precio: Caro
• Italiana • Capitol Hill
Reservado 33 veces hoy
Please note that we are not offering Restaurant Week at our DC location. Located at 914 14th Street SE in Washington, DC.Caruso’s Grocery is modeled after the classic, Italian-American "red sauce" joint. You know the one: red banquettes, a killer chicken parmesan, Sinatra pouring through the speakers. If you’re looking for modern interpretations of a chef's take on the classics, you won’t find them here. A joint venture from Neighborhood Restaurant Group and Partner Matthew Adler.
Una foto del restaurante dLeña
4.7
Excepcional(1955)
Precio: Caro
• Latinoamericana • Mount Vernon Square
Reservado 73 veces hoy
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Una foto del restaurante Founding Farmers DC: Foggy Bottom
4.5
Increíble(34355)
Precio: Moderado
• Americana • Foggy Bottom
Reservado 224 veces hoy
El restaurante Founding Farmers es el más ecológico de Washington D.C. yes propiedad de los más de 40.000 agricultores de la NDFU y sirve platillos y bebidas inspirados en la tradición americana, enfocándose en el proceso de manera integral. El restaurante se abastece con la cosecha de cientos de familias alrededor del país, aunque también hace uso de la cadena tradicional de suministro, llevando a cabo un negocio que se ajuste a nuestros valores. Sirven la mejor comida posible, creando los platillos desde cero en su cocina día con día. Sus platillos, aunque tradicionalmente americanos, son innovadores, y usan ingredientes naturales en honor a los agricultores y el fruto de su trabajo. El restaurante es casual pero exclusivo, y recibe comensales en vestimenta formal casual, así como atuendos más informales como jeans, ropa deportiva o ropa de verano, como shorts.
Una foto del restaurante Succotash PRIME
4.6
Excepcional(3851)
Precio: Moderado
• Americana • Penn Quarter
Reservado 122 veces hoy
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable