Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Nueva York

Los mejores restaurantes históricos en Upper West Side

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

81 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante The Milling Room
4.4
Increíble(3033)
Precio: Caro
• Francesa Americana • Upper West Side
Reservado 18 veces hoy
The Milling Room, que ofrece un ambiente de taberna y sirve cocina americana elaborada por el chef Scott Bryan, está en pleno Upper West Side.
Una foto del restaurante RH Rooftop Restaurant New York
4.7
Excepcional(5108)
Precio: Moderado
• Americana • West Village
Reservado 235 veces hoy
The RH Rooftop Restaurant resides on the fifth floor of RH New York, a 90,000-square-foot design gallery in the heart of the historic Meatpacking District that blurs the lines between residential and retail, indoors and outdoors, home and hospitality. We invite you to enjoy our menu of timeless classics for brunch and dinner, and a selection of wines from esteemed vintners in the United States and Europe.For group dining inquiries, please email: nychospitality@rh.com
Una foto del restaurante Russian Tea Room - NYC
4.3
Increíble(5601)
Precio: Muy caro
• Continental • Midtown West
Reservado 74 veces hoy
El Russian Tea Room, abierto durante más de 85 años, ha definido los momentos culturales de Nueva York. El restaurante, fundado en 1927 por los miembros del ballet imperial ruso, ha sido un segundo hogar para intelectuales, actores, escritores, políticos y hombres de negocios, y allí mismo se cerraban negocios y se celebraban las actuaciones del Carnegie Hall.
Una foto del restaurante The Leopard at des Artistes
4.6
Excepcional(3272)
Precio: Muy caro
• Italiana • Upper West Side
Reservado 24 veces hoy
The Leopard at des Artistes, localizado en el emblemático Hotel Des Artistes de Nueva York y rodeado por asombrosos murales de la década de 1920 de Howard Chandler Christy, tiene sus raíces en la zona conocida como "El Reino de las Dos Sicilias" (a mediados de 1800) y en las tradiciones culinarias de las regiones de Campania, Basilicata, Calabria, Apulia, Cerdeña y, por supuesto, Sicilia, alcanzando un equilibrio entre platillos hechos con ingredientes rurales, como pasta, verduras, queso, y mariscos de la costa.
Una foto del restaurante Emily West Village
4.8
Excepcional(238)
Precio: Moderado
• Pizzeria • West Village
Reservado 82 veces hoy
A typical food love story. A boy meets a girl while eating pizza. He attends culinary school and open’s a pizza restaurant named after the girl. Thus bringing us to Emily! The Manhattan iteration of the Brooklyn based pizzeria centered around a historic brick oven and comforting food. Emily has earned a following for its signature Detroit-style pies and award winning burger. The pizza here is rectangular (not round) and utilizes the "frico" technique, in which cheese is drizzled on the edges of the pie to create a crispy brown exterior. Beyond the main event, the menu extends to include salads and sandwiches, which shouldn't be ignored (think an attention-grabbing burger and a top-notch spicy fried chicken sandwich). Please note, there will be a time limit of 1 hour 30 minutes for guests so we can fairly utilize our limited capacity. Our outdoor dining is enclosed with heaters that will keep you toasty! Thank you :)
Una foto del restaurante Chez Fifi
4.6
Excepcional(12)
Precio: Muy caro
• Francesa • Upper East Side
Reservado 45 veces hoy
A new French bistro nestled in a historic townhouse on the Upper East Side. In the main dining room, Executive Chef Zack Zeidman delivers Parisian classics with Basque flair. Upstairs at Salon de Fifi a l’Étage, master mixologist Yumi Nemoto showcases innovative signature cocktails, served alongside light bites from the kitchen below.Please direct large party and private dining inquiries to reservations@chezfifinyc.com. Kindly note that we do not take standard reservations over email. We look forward to dining with you soon!
Una foto del restaurante Smith & Wollensky - New York
4.6
Excepcional(9727)
Precio: Caro
• Americana • Midtown East
Reservado 164 veces hoy
Esta parrilla es uno de los restaurantes más exitosos de Estados Unidos, abrió sus puertas en 1977 en Nueva York y ha sido un éxito desde entonces. Es uno de los restaurantes más visitados en la ciudad de Nueva York y uno de los restaurantes de cortes finos más famosos del mundo. El Smith & Wollensky se especializa en los mariscos frescos y diversos cortes de filete y chuletas, y es conocido por sus buenas porciones, el excelente servicio y el ambiente característico. El exterior es de madera color verde oscuro, elementos blancos y un toque de celosía. El elegante interior tiene el atractivo del cambio de siglo, y cuenta con elementos de bronce bruñido, detalles en madera oscura y laminados de madera pulida. Junto a Smith & Wollensky se encuentra el Wollensky Grill, cuya entrada está por la 49th St, y está abierto desde las 11:30 AM hasta las 2:00 AM, pero no acepta reservas.
Una foto del restaurante Ophelia
4.2
Increíble(1497)
Precio: Moderado
• Americana • Midtown East
Reservado 47 veces hoy
Cocktail Lounge atop the historic Beekman Tower offering 360 views of Manhattan and Brooklyn.Ophelia offers a crafted a two-part cocktail menu featuring reinventions of classic and signature cocktails inspired by the natural elements and the glory of the lounge during its heyday in the 1920s and 30s. Chef Ambrosio sources ingredients from local and international artisans, farmers, and fishmongers to create an elevated and refined culinary voyage. Small dishes include Maine Lobster Spring Rolls, Seared Hudson Valley Foie Gras with dried cherries, Classic Caviar Service, Prime Beef Tenderloin, and Truffle Fries.
Una foto del restaurante Monterey
4.5
Increíble(498)
Precio: Moderado
• Americana • Midtown East
Reservado 26 veces hoy
Monterey is an elevated steakhouse experience in the heart of Midtown Manhattan, just steps from Rockefeller Center and the historic St Patrick's Cathedral. Enjoy classic steakhouse dishes with modern American touches, all served in a vibrant setting. Building on the best of the city's time-honored steakhouse tradition, Monterey's dusty pink banquets, crisp white tablecloths, and culinary theater evoke the golden age of New York City dining.
Una foto del restaurante Butcher and Banker NYC
4.3
Increíble(1590)
Precio: Caro
• Cortes de carne • Midtown West
Reservado 47 veces hoy
Beneath the pulsing city lies a hidden dining destination. USDA Prime steaks from the finest Black Angus cattle. Bespoke cocktails. A restored Bank Vault from the 1930s. This is Butcher & Banker, a new "steakeasy" at the crossroads of Penn Station, Madison Square Garden, Javits Center and Hudson Yards.Butcher & Banker is no ordinary steakhouse. A dozen different steaks are on offer, but non-steak eaters will dine exceedingly well here.Butcher & Banker pays homage to the New Yorker Hotel’s storied history. The New Yorker opened in 1930 at the height of the Great Depression as the then largest hotel in the city. It has attracted a who’s who of entertainers and dignitaries from around the world, including Muhammad Ali, JFK, Joan Crawford and Nikola Tesla. Beneath the hotel, a bank vault and offices were occupied by the Manufacturers Trust Company until 1980. With the opening of Butcher & Banker, the public can see the vault for the first time in 37 years.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable