Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. New York State

Los mejores restaurantes joya del vecindario en Southampton

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

5 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Bistro Ete
4.9
Excepcional(939)
Precio: Muy caro
• Francesa • Southampton
Reservado 4 veces hoy
Bistro Eté is everything you long for in a restaurant tucked away in a quaint spot in The Mill Center. Transformed by Interior Designer Karen Gorman to reflect an understated chic and comfortable style that transports you to the Coast of France. This unpretentious dining experience celebrates food and wine in a setting for all the senses yet does not compete with the flavors. Chef Arie, inspired by his Cypriot heritage, formal training at Le Cordon Bleu in Paris and his years working under Two Star Michelin Chef Philippe Da Silva in Provence, presents cuisine reflective of this coastal style. Longtime customers can still indulge in his classic dishes such as escargot, striped bass with champagne truffle sauce and his own dry aged steaks. Of course Chef Arie’s menu will include many mouthwatering vegan and vegetarian dishes driven by altering his favorite recipes for his vegetarian wife.
Una foto del restaurante North Sea Tavern
3.9
Excelente(35)
Precio: Moderado
• Americana • Southampton
Please join us at the North Sea Tavern for good food, a wide variety of beer, wine & spirits & a comfortable atmosphere. Be on the lookout for our weekly & special events.
Una foto del restaurante Elaia Estiatorio
4.7
Excepcional(260)
Precio: Muy caro
• Griega • Bridgehampton
Reservado 6 veces hoy
ELAIA | (el-ah'-yah) | ἐλαία, ας, ἡ | Olive TreeYiassou, and Welcome Home. This Is Elaia, the Olive Tree, the foundation from which we create. Here we invite you to dine with us and relax into the Greek way of living. Our food is uncomplicated, healthy, and pairs beautifully with our selection of Greek wines. Please come and experience the fruits of the Olive Tree as we do – with Love, Hospitality, and Gratitude for all it provides.
Una foto del restaurante Almond - Bridgehampton
4.7
Excepcional(1676)
Precio: Caro
• Americana • Bridgehampton
En 2001, Jason Weiner y Eric Lemonides abrieron el restaurante Almond para ofrecer precios razonables, atrevida comida estilo bistro y un servicio amable. El bistro francés pronto se convirtió en uno de los locales favoritos de los Hamptons tanto para los residentes como para los turistas y famosos. El chef Jason Weiner rápidamente se estableció como uno de los grandes chefs de los Hamptons y a lo largo de los años ha demostrado un fuerte compromiso al utilizar productos de granjas de la zona para apoyar a la comunidad local. En un lapso de tiempo de 10 años, el emblemático bistro francés de los Hamptons entra en una nueva era con una nueva ubicación en el centro de Bridgehampton. El nuevo hogar del Almond es un espacio histórico con un techo de hojalata centenario, una barra tallada a mano, baldosas blancas clásicas tipo metro y un toque de color en el papel pintado de cebra, de un restaurante epónimo italiano de Manhattan, Gino, que recientemente ha finalizado su andadura de 65 años. El menú consta de muchos de los platos clásicos de un bistro francés, como los tradicionales caracoles, los mejillones al vapor y los filetes con patatas fritas.
Una foto del restaurante Bridgehampton Inn Restaurant
4.8
Excepcional(585)
Precio: Caro
• Francesa Americana • Bridgehampton
Reservado 3 veces hoy
The primary and private dining rooms are located in the original first floor gathering spaces. The intimate restaurant deftly juxtaposes modern orange vinyl chairs with black and white portraits of Bridgehampton’s agrarian history, handblown glassware with delicate seasonal flowers. Featuring one-on-one service, the restaurant cozily seats 50 while offering a more relaxed atmosphere in the warm months on our private patio, which has been reconfigured to capture the beauty and peacefulness of our Inn’s garden. Our thoughtfully playful dinner menus change bi-weekly, with the season, and feature the best available, locally-gathered ingredients. That means 800+ recipes a year - how exciting! Each week: the menu consistently serves a form of duck and fish, an iteration of the fritter - lobster, artichoke, zucchini - and our all-time favorite cheeses found at Loaves & Fishes Food Store on cheese stones.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable