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Los mejores restaurantes por los que merece la pena el viaje en Harvey

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16 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante The Red Maple Restaurant
4.6
Excepcional(50)
Precio: Caro
• Cortes de carne • Gretna
Reservado 2 veces hoy
The Red Maple was originally owned and operated by the Trauth Family, a German-American family of restaurateurs spanning 100 years in Gretna. And what began in 1963 continues to this day, holding to its German roots through its rustic Alpine lodge decor, extensive beer selection and annual Oktoberfest celebration. In fact, it was a red maple tree in the side yard that inspired the name of the bar – The Red Maple – with the restaurant being added in 1965.Now for over 50 years, The Red Maple has been the rendezvous spot for West Bank movers and shakers known for its Prime cut steaks, New Orleans favorites and fresh Louisiana seafood.Today, under the passionate guidance of Proprietor Brent Trauth and his sister, Carroll Gales, The Red Maple continues to deliver on its reputation for delicious food, exceptional service and rich Louisiana history. A rich and storied past that is only upstaged by the dining experience itself.
Una foto del restaurante Irene's
4.9
Excepcional(4351)
Precio: Caro
• Italiana • French Quarter
Reservado 36 veces hoy
Irene's Cuisine le ofrece una gastronomía del campo francés e italiano con un toque de Nueva Orleans. La mayor parte de los lugares se van llenando por orden de llegada, aunque también aceptan reservaciones. El restaurante le ofrece música de piano en vivo y servicio de cocteles mientras espera. Irene's Cuisine espera recibirlo pronto. "El amor y la cocina, Sempre con Passione".
Una foto del restaurante Morrow Steak
4.6
Excepcional(337)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Distrito Central de Negocios
Reservado 59 veces hoy
Morrow Steak by Larry Morrow redefines luxury dining with an emphasis on exceptional steakcraft and sophisticated flavors. This restaurant skillfully blends opulence with innovation, creating a distinctive dining experience that captures the vibrant essence of New Orleans. Each carefully crafted dish invites diners to explore a fresh perspective on local cuisine, featuring a range of expertly selected steaks, exceptional sushi, fine fish options, and perfectly curated cocktails. With its elegant ambiance and meticulous attention to detail, Morrow Steak not only celebrates, but also elevates the rich culinary traditions of the region, making each meal a memorable journey through flavor and culture. 15 Minute Grace Period for ALL reservations. Please call if you are running late.$35 Cake Fee
Una foto del restaurante Red Fish Grill
4.5
Increíble(8607)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • French Quarter
Reservado 58 veces hoy
El restaurante de pescado y marisco definitivo de Nueva Orleans. Red Fish Grill de Ralph Brennan representa el triunfo de la cocina, el estilo y el diseño. El pescado y marisco de Nueva Orleans es el principal protagonista del menú, que también incluye platillos clásicos de Nueva Orleans, como la gallineta nórdica a la parrilla sobre leña de nogal, la bbq de ostras, la salchicha de cocodrilo con seafood gumbo (sopa tradicional con con gambas, ostras y mariscos) o el budín de pan con 2 chocolates, y una amplia variedad de pescado del Golfo disponible todas las noches. Su decoración moderna y festiva, un oasis frente a las estridentes luces de Bourbon Street, presenta mesas pintadas a mano, suelos de tono marino al aguafuerte, inmensos espejos decorados con ostras, esculturas metálicas en forma de palmeras, fotografías del bayou de Louisiana y un mar de peces de metal y neón bajo el techo. Su personal profesional y amable comparte la alegría de vivir propia de Nueva Orleans y asegura veladas confortables y un entorno donde pasar un buen rato.
Una foto del restaurante ANNUNCIATION
4.5
Increíble(1803)
Precio: Caro
• Criolla (Luisiana) • Warehouse District
Reservado 7 veces hoy
Annunciation Restaurant, neighborhood fine dining in the heart of the Warehouse District, is the ideal spot for enjoying skillfully crafted cocktails, fine wines and an assortment of classic and contemporary Cajun and Creole dishes. We are conveniently located within walking distance of the New Orleans Convention Center and a short drive from the world-famous French Quarter. Don’t miss dishes include our Chef’s Choice Ravioli with House made pasta, Gulf Fish Capri with fresh artichoke, tomato, and capers, and our Softshell Crab Monica. Cocktails are equally impressive and include concoctions like Southern Smash 2.0 featuring cognac has the highlighted liquor, or our Pimm’s Annunciation-a modern twist on a classic NOLA cocktail! In addition to regular dining, we also offer private dining rooms that can accommodate 10-200 and are perfect for your next corporate meeting, reception, or social occasion. Enjoy Live Piano every Saturday evening in our Bar area.
Una foto del restaurante The Italian Barrel
4.6
Excepcional(3547)
Precio: Caro
• Italiana • French Quarter
Reservado 18 veces hoy
Una gastronomía elegante espera al comensal en el área de comedor privada tanto dentro del establecimiento como al aire libre, así como los espacios en el bar principal. Justo al entrar lo recibe la barra de mármol, en donde se encontrará a la luz de las velas frente a las mesas de manteles blancos ubicadas en un área de hermoso piso de madera y ladrillo, y rodeadas de botellas de elegantes vinos italianos. Decir que la comida es auténtica sería un eufemismo, pues la chef y propietaria transporta al comensal hasta su ciudad en el norte de Italia gracias a las importaciones de comida italiana y a sus más de 40 vinos, casi todos ellos servidos por copa.
Una foto del restaurante Kingfish - New Orleans
4.1
Excelente(1947)
Precio: Moderado
• Criolla / cajun / regional americana (sureña) • French Quarter
Reservado 16 veces hoy
Kingfish ofrece una gastronomía innovadora, de estilo criolla de Luisiana, creada por el originario de Nueva Orleans, Chef Richard Nathan. Chef Nathan refleja en sus platillos su enfoque en la cocina de Lousiana. Además, Kingfish cuenta con un bar que ofrece cocteles de estilo Nueva Orleans, incluyendo el Sazerac o el Pimm's Cup y cocteles de estilo moderno creados por el mixólogo Justin Gehrmann, también originario de Nueva Orleans.
Una foto del restaurante Crescent City Steak House
4.7
Excepcional(1665)
Precio: Caro
• Cortes de carne • Mid-City/City Park
Reservado 27 veces hoy
Step back in time as you step through the door into our beautiful, dining room where New Orleans’ original sizzling steaks have been served since the doors opened in 1934. We offer prime, dry-aged beef that is cut in-house and cooked to your desire as well as seafood options. Our commitment to quality does not end in the kitchen. Our extensive wine list consists of over 130 bottles from around the world. Our bar offers a wide array of quality liquors and liqueurs. Crescent City Steaks has been owned and operated by the Vojkovich family since Mr. John first opened the doors over 89 years ago, and his spirit lives on through the essence of family that transcends everything we do. So, come in; have a seat; and, become part of the family at Crescent City Steaks, the home of New Orleans’ original sizzling steak.
Una foto del restaurante Café Sbisa
4.7
Excepcional(1485)
Precio: Moderado
• Cajún • French Quarter
Reservado 16 veces hoy
Café Sbisa, established in 1899 and the third oldest fine-dining establishment in the French Quarter, is proud to re-open under the direction of a new team to once again offer the highest quality French-Creole cuisine in a welcoming, historical setting that both locals and tourists will appreciate. Spearheading the new Café Sbisa are Mr. Craig Napoli, who successfully ran the notable restaurant from 1992 - 2005 when Hurricane Katrina devastated the city, and Chef Alfred Singleton, who met Craig when he started working for him at the former Café Sbisa as a prep cook. Now, the unique venue will once again open its doors to serve classic local fare like Turtle Soup, Louisiana Blue Crab Cakes and BBQ Shrimp using the freshest, locally-sourced seafood and produce. While many restaurants tout “fresh and local”, Sbisa means it, as the Napoli family owns their own seafood dock and distribution business in Hopedale, Louisiana.
Una foto del restaurante Bistro Daisy
5.0
Excepcional(1350)
Precio: Moderado
• Americana • Uptown
Reservado 12 veces hoy
El pintoresco Bistro Daisy, llamado así en honor de la hija de Anton y Diane Schulte, propietarios del lugar, se ubica en el centro del Uptown en Nueva Orleans y abrió sus puertas en el verano de 2007. El restaurante utiliza ingredientes frescos, de temporada y a menudo locales para preparar los platillos al estilo de un bistro americano. Los galardonados platillos de Daisy y su encantador ambiente han hecho de este bistro del Uptown una de las principales experiencias culinarias de la ciudad.
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