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Los mejores restaurantes de cocina abierta en Center City

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Accesibilidad

18 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Estia - Philadelphia
4.8
Excepcional(8884)
Precio: Muy caro
• Griega • Center City
Reservado 58 veces hoy
Este imponente restaurante es el 1º de su tipo en Filadelfia, y transportará a los clientes a las islas griegas con un ambiente que recuerda a una acogedora casa mediterránea, y con un menú de especialidades auténticas y sencillas que representan lo mejor de la cocina griega. El restaurante está especializado en pescado a la plancha, traído desde las islas griegas y las costas de Marruecos, Túnez y Portugal. Estia ofrece cocina en vivo para elaborar su perfecto pescado a la brasa.
Una foto del restaurante Dolce Italian - Philadelphia
4.6
Excepcional(126)
Precio: Muy caro
• Italiana • Center City
Capturing the timeless spirit of Fellini’s 1960’s Rome, Dolce Italian truly brings ‘la dolce vita’ to life with its effortless charm and approachable sophistication. Serving breakfast, lunch, and dinner, with house-made pastas, Neapolitan-style pizzas, and other signature Italian dishes.
Una foto del restaurante Mercato
4.7
Excepcional(1961)
Precio: Moderado
• Italiana • Center City
Reservado 15 veces hoy
Mercato BYOB es un restaurante italiano festivo y moderno donde los comensales pueden traer sus propias botellas. El menú sencillo y preciso se centra en la calidad por encima de la cantidad e incluye productos como los ravioli de ricotta y el cangrejo picante con pasta bucatini con tinta de calamar. Los quesos artesanales y embutidos caseros del Mercato BYOB son perfectos para compartir y se combinan con salsas y condimentos como la salsa agridulce y las uvas blancas en vinagre. Uno de los platillos estrella de los aficionados a las verduras es el aperitivo de alcachofa a la parrilla. En cuanto a platillos más fuertes, el filete de ternera con papas alargadas es igualmente impresionante. El Mercato BYOB abre a las 17:00. El restaurante cuenta con un menú degustación de 4 tiempos que es ideal para grupos.
Una foto del restaurante Chika Ramen Bar
4.2
Increíble(23)
Precio: Moderado
• Japonesa • Center City
Reservado 17 veces hoy
The Japanese word “chika” means basement/cellar/underground place. The cuisine at Chika is traditional sushi & ramen (cold & hot) dishes with Japanese bites prepared by Dean Leevongcharoen, a 12-year chef who was trained in Japan. Vegan, vegetarian, and gluten-free dining options are also available.
Una foto del restaurante Fiorella Philadelphia
4.9
Excepcional(168)
Precio: Caro
• Italiana • Bella Vista
Reservado 79 veces hoy
The Fiorella you see today is still the intimate space you know & love! Chef Marc Vetri and his team bring decades of talent & experience to this special space, creating a truly memorable dining experience. Pasta is the main event at Fiorella, with rotating antipasti and desserts rounding out the menu.A la carte seating is available both in our indoor dining room and outdoor patio, year round.Indoor seating is predominantly at our chef's counter, with a few high-top tables outlining the space. Table vs. counter reservations are seated on a first-come, first-served basis.Patio seating is shaded from sun in summer and insulated with heaters in winter. Due to the nature of outdoor reservations, Fiorella may have to cancel outdoor service for severe weather.Looking to dine with a larger group or want to try a different taste of Fiorella? Join us upstairs for our Pasta Club chef's selection!From the whole Fiorella Team, thank you for your continual love and support!
Una foto del restaurante Little Water
4.7
Excepcional(153)
Precio: Moderado
• Americana contemporánea • Center City
Reservado 44 veces hoy
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
Una foto del restaurante Fork - Philadelphia
4.8
Excepcional(5165)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Old City
Reservado 38 veces hoy
El restaurante Fork, reconocido por su cocina estadounidense contemporánea desde hace más de 15 años, cuenta con el menú del chef Eli Kulp, consagrado en 2014 como el mejor nuevo chef por Food & Wine, inspirado en los mejores productos, mariscos y carnes de la región, así como en la rica historia de la zona. Parte del atractivo del restaurante Fork es su moderno, elegante y sofisticado interior, en donde se vive una experiencia culinaria relajada y acogedora. En el Fork, las pantallas de los candelabros pintadas a mano llaman la atención al mirar por encima del bar de hormigón. Modernos murales contemporáneos pintados por Anthony Demelas acentúan la altura de los techos. Desde su apertura, el restaurante Fork ha sido elogiado por muchas publicaciones locales y nacionales, entre ellas el New York Times, USA Today, Town and Country, Food and Wine, Wine Spectator, Zagat's y Gourmet. El Fork ha recibido 15 premios Best of Philly de la revista Philadelphia Magazine.
Una foto del restaurante Vernick Fish
4.7
Excepcional(2258)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • Center City
Reservado 51 veces hoy
Vernick Fish presents Philadelphia’s own, Chef Greg Vernick’s exploration beyond the boundaries of a seafood restaurant. His ingredient-driven cooking style, paired with a love for global flavors, results in an inventive menu of fish and shellfish dishes, and a range of vegetable preparations. Taking a detailed, seasonal, and sustainable approach with small and large plate offerings, the kitchen brings new life to the favorite hallmarks of American oyster bar fare and raw bar. Complementing the experience are well-crafted cocktails, and a focused wine list of seafood-friendly white and sparkling offerings, as well as light, fresh reds.
Una foto del restaurante River Twice
4.6
Excepcional(61)
Precio: Muy caro
• Americana • Sur de Filadelfia
Reservado 15 veces hoy
River Twice is a Modern American restaurant that celebrates the richness of our regions bounty located on East Passyunk Avenue in South Philadelphia. Our menu frequently changes to reflect the finest of what local purveyors have in season to give guests a unique experience with every visit in our intimate but casual atmosphere. Our thoughtfully curated beverage list and wine pairings coincide with our dedication to develop a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region. Our intimate, window-lined dining room offers a charming view of the iconic Singing Fountain on East Passyunk Avenue. The dining room surrounds an open kitchen where you will be able to see our chefs at work.River Twice has been recognized by The Philadelphia Inquirer, The New York Times, has earned Chef Randy Rucker’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently Chef Randy Rucker garnered a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic.
Una foto del restaurante Melograno
4.7
Excepcional(1674)
Precio: Caro
• Italiana • Rittenhouse Square
Reservado 21 veces hoy
Melograno (establecimiento estilo "traiga su propia bebida", BYOB) es un restaurante italiano de la plaza Rittenhouse, ha sido incluido en la clasificación Top Tables de Bon Appetit. El chef Demontis, nacido en Roma, transforma la comida italiana tradicional y eleva sus sabores. Con solo ingredientes frescos de temporada, el menú de platillos incluye diversos mariscos, carnes, pasta casera, platillos vegetarianos y Pinsa, una pizza de estilo romano cuyo nombre proviene del término latino "pinsere", que significa "prensar".
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