Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Miami - Dade

Los mejores restaurantes de cocina abierta en North Bay Village

Precios
Cocina
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

34 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Prime 54
4.3
Increíble(2413)
Precio: Muy caro
• cortes de carne • South Beach
Reservado 18 veces hoy
El asador más atractivo de Miami, el StripSteak by Michael Mina, abre ahora en Fontainebleau Miami Beach. Dispone de 2 plantas y varias salas interiores y exteriores. El StripSteak, situado en pleno vestíbulo histórico del hotel, es mucho más que un asador. Ofrece filetes a la carta (muchos de ellos añejados en la carnicería del mismo hotel) así como especialidades de la casa que van mucho más allá de los platos típicos de carne. Además, el StripSteak incluye una impresionante barra de ostras y almejas con marisco de origen local pescado por BleauFish según el innovador programa del hotel para traer a la mesa el pescado directo del océano. *Para hacer una reserva a partir de 8 comensales se ruega llamar al restaurante.
Una foto del restaurante L’Atelier de Joël Robuchon - Miami
4.7
Excepcional(426)
Precio: Muy caro
• Francesa • Design District
Reservado 17 veces hoy
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Una foto del restaurante Neya Restaurant
4.5
Increíble(409)
Precio: Muy caro
• Israelí • Surfside
Reservado 26 veces hoy
A unique 'Chef-Driven Kosher' concept curated by Chef Ben Siman Tov that adheres to old world traditions with new world preparations and platings. Located just steps from the luxurious Bal Harbour Shops, Neya is a perfect spot to sit down for cocktails and shareable bites after a day of shopping and taking in the area’s offerings. The space has a casual-chic energy and exciting vibes. The tempting flavors of juxtaposed Mediterranean and Middle Eastern are uniquely Israeli, prepared by an Israeli-native executive chef with an extensive knowledge and fluency in the cuisine. Please note our dishes are sure to impress.
Una foto del restaurante Los Fuegos – Faena Hotel Miami Beach
4.7
Excepcional(1572)
Precio: Muy caro
• Argentina • South Beach
Reservado 19 veces hoy
Inspirado en la pasión por el antiguo arte sudamericano de cocinar con fuego real, el maestro parrillero argentino Francis Mallmann ha creado una experiencia de asado moderna con una cocina de fuego directo, ingredientes locales y un toque gaucho para convertir recetas rústicas tradicionales en platillos sofisticados y sabrosos. Asado del domingo: El asado (barbecue cocinada en fuego directo) es un importante acontecimiento social en Argentina, un momento en que amigos y familiares se reúnen en torno a platillos tradicionales para pasar la tarde platicando. La tradición y el hecho de reunirse son tan importantes como la comida. El menú dominical de estilo familiar incluye platillos variados como los que suelen disfrutar las familias los fines de semana.
Una foto del restaurante MC Kitchen
4.7
Excepcional(1024)
Precio: Caro
• Italiana • Design District
Reservado 5 veces hoy
MC Kitchen, a staple of Miami's Design District since 2013, offers sophisticated, modern versions of Italian classics. This includes fresh pastas, cheeses, cured meats and sausages in house from scratch, along with lunch and dinner items showcasing the finest local, seasonal, organic ingredients. Awarded one of Esquire's Best New Restaurants in 2013, MC Kitchen remains one of Miami's top Italian go-tos. Featuring striking art installations, an exquisite private dining room, and walls of windows showcasing the glorious Miami sunshine, MC Kitchen's venue is as impressive as its cuisine.
Una foto del restaurante Pinch Kitchen
4.9
Excepcional(582)
Precio: Moderado
• Americana • MiMo/Zona este superior
Reservado 17 veces hoy
On the corner of NE 86th Street and Biscayne Blvd in Miami, is where you will find Pinch Kitchen+Bar. An open kitchen, wooden tables, black and white accents, and a chalkboard wall give this cozy restaurant a hip, chic vibe. Executive Chef-Owner John Gallo opened the doors in the fall of 2015, and it has been receiving rave reviews ever since. The menu changes seasonally and features fresh produce, fresh proteins, and ingredients by always sourcing locally first for the best fresh taste. Offering a Full Bar, Craft Cocktails, Craft Beers, Wine, and Organic Wines. In addition to the À la carte menu, they offer daily specials and there is always one vegan option. The Pinch salad, the Famous Eponymous Pinch burger, the Ceviche, and the Churrasco steak are all popular choices with critics and returning guests alike for brunch, lunch, and dinner. Has been awarded Best New Restaurant in Miami by Miami New Times. Enjoy delicious dining at Pinch Kitchen+Bar for Lunch, Brunch, and Dinner
Una foto del restaurante KYU
4.7
Excepcional(1638)
Precio: Caro
• Asiática contemporáneo • Wynwood
Reservado 35 veces hoy
Con la apertura de KYU, el chef Michael Lewis y el gerente general Steven Haigh traen un nuevo concepto a Miami. Este asador asiático con fuego de leña cuenta con un menú de platillos variado y se centra en un servicio profesional y un compromiso con las prácticas verdes. El menú de platillos del chef Lewis está influenciado por años de viajes por el mundo e inspirado en el Yakiniku japonés y coreano (carne a la parrilla). Los platillos son sencillos y están diseñados para ser compartidos. Los aficionados a la barbecue detectarán la presencia de algunos elementos de la barbacoa típica del sur de EE.UU., entre ellos la técnica tradicional del fuego suave y lento. Hay una lista de cócteles, que van desde los tradicionales hasta los aderezaos con toques asiáticos. El espacio ha sido diseñado con hormigón en bruto, piezas de arte local y elementos de madera y metal. También hay elementos naturales.
Una foto del restaurante dōma
4.8
Excepcional(1753)
Precio: Muy caro
• Italiana • Wynwood
Reservado 20 veces hoy
Located in the Wynwood art district of Miami, dōma is a neighborhood restaurant featuring Mediterranean inspired, Southern Italian cuisine. The Doma team brings their heritage from Italy and designed a contemporary menu that includes a number of classic Italian dishes as well as more modern selections.Our menu is focused on sourcing local ingredients, always serving the freshest and best available quality ingredients in season from Florida and neighboring states - Seafood and fish are the highlights of the menu.We are currently open for both indoor and outdoor dining on our terrace. Ask about our Wine Case deals, available via takeout and delivery, featuring an array of special priced wines by the bottle, hand-picked by our owner Luca Lomonaco.
Una foto del restaurante Piegari Ristorante
4.6
Excepcional(53)
Precio: Muy caro
• Italiana • Wynwood
Reservado 19 veces hoy
Piegari Ristorante is a classic Italian restaurant in Argentina since 1994, best known for having great service and amazing dishes. We are now happy to announce our first United States location in Miami! We offer a unique experience in our spacious restaurants where you can enjoy a family affair and also business meeting in a very friendly and enjoyable atmosphere.
Una foto del restaurante Flora Plant Kitchen
4.5
Increíble(33)
Precio: Caro
• Latina / Española • Morningside
Reservado 5 veces hoy
Experience Flora Plant Kitchen's tropical oasis in Miami's Morningside. Enjoy Latin-inspired dishes by Executive Chef Fabio Delgado amidst lush greenery. Dine indoors or on our patio, soaking in Miami's vibes. Indulge in weekend brunch favorites like Veggie Truffle Benedict and Yuzu French Toast, complemented by fresh juices and Colombian coffee. Our plant-powered menu bursts with vibrant flavors. We prioritize sustainability, serving Colombian coffee and fresh juices. Our open kitchen layout offers transparency as our skilled team prepares your meal.

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable