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Goose & Gander, St. Helena, CA

Goose & Gander

4.7
4.7
3077 reseñas
De $31 a $50
Americana

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 35 veces hoy
Hay experiencias disponibles.
  • Encantador
  • Joya de la zona
  • Romántico
Goose & Gander es un restaurante encantador en St. Helena, ubicado en el bungalow histórico de 1920 de Walter Martini. El restaurante sirve el almuerzo y la cena diariamente en el bar del sótano, el salón comedor y en el jardín. Goose & Gander es una casa pública de la región vinícola y un lugar preferido de la gente local, además del sitio ideal para organizar eventos de hasta 100 personas.

Pide a domicilio o para llevar

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Ambiente
    Informal
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana, Cortes de carne, Café / gastrobar
  • Horarios
    Bar Diario 16:30–22:00 Cena Diario 16:30–20:30
  • Número de teléfono
    (707) 967-8779
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Ropa informal
  • Chef ejecutivo
    Ignacio Beltrán
  • Instalaciones para eventos privados
    We seat parties up to 10 in our Private Dining Room and parties up to 24 on our well-heated, covered patio.
  • Zona
    St. Helena
  • Intersección en calle
    Oak Avenue
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Chimenea interior, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Promoción nocturna, Salón privado, Vinos

Experiencias

  • 4-Course Wine Dinner hosted by Judd Finklestein

    USD 165.00 por persona

    Pagado por adelantado

    27 feb 2025 solamente
    6:00 p.m.
    Please join us for a special 4-Course Wine Dinner hosted by Judd Finklestein $165 per person (tax & service included) Judd’s Hill, Chardonnay, Los Carneros ‘22 Hamachi Crudo Leche de Tigre, Cucumber, Radish, Jimmy Nardello Judd’s Hill, “Executive Decision” Picpoul Blanc/Viognier, Napa Valley ‘23 Beet & Arugula Salad Feta Cheese, Orange, Pistachio, Dijon Vinaigrette Judd’s Hill, Pinot Noir, Los Carneros ‘21 Lamb Sugo Pappardelle Braised Niman Ranch Lamb, Porcini Mushrooms, Tomato, Kale, Almond Gremolata, Chili Flake, Parmesan Judd’s Hill, “Viejo Dulce” Madeira~style Chardonnay, Napa Valley ‘06 Beemster XO 26~Month Aged Gouda, Marcona Almonds, Honey

Lo que dicen 3,077 personas

Calificaciones y reseñas generales

Solo los comensales que han comido en este restaurante pueden realizar reseñas

4.7
4.7 de acuerdo a calificaciones recientes
  • 4.7Comida
  • 4.8Servicio
  • 4.8Ambiente
  • 4.4Valor

RuidoModerado

Reconocido por

  • Wine Country

    Romántico

3,077 reseñas
  1. FedericoC

    Chihuahua

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron en 7 de diciembre de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Muy bonito y muy rico, vale la pena, el mesero muy amable y el menú pequeño pero muy muy rico. Tienen buenas opciones de vino y la música es buena también

    ¿Te fue útil?

  2. Comensal de OpenTable

    San Diego

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 9 de octubre de 2023

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Excelente, volvería. La comida Justo, el ambiente es perfecto para una cena casual y los precios razonables

    ¿Te fue útil?

  3. Garrett

    San Francisco

    1 reseña

    5.0

    1 reseña

    Comieron hace 1 día

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Amazing food like always. The dining room had a perfect atmosphere. Our server, Dwight was very professional and knowledgeable. Would 100% recommend and will be coming back.

    ¿Te fue útil?

  4. Andrew

    Sacramento

    5 reseñas

    1.0

    5 reseñas

    Comieron en 8 de febrero de 2025

    1. Global 1
    2. Comida 1
    3. Servicio 3
    4. Ambiente 5
    The atmosphere was the highlight of our dinner at this restaurant. The food was so substandard and overpriced. The best part of the meal was the milk, bread and butter. The ribeye steak was tough and did not have the tenderness a ribeye is known for. I would not want to venture a guess at what the grade of the meat was for this . The burger was less than stellar as well. It was a very nice presentation, but the meat was flavorless, but cooked properly. Overall, a disappointing experience and will not be returning. 

    ¿Te fue útil?

  5. Louise

    VIP

    Los Ángeles

    40 reseñas

    5.0

    40 reseñas

    Comieron en 2 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Absolutely loved our dining experience at Goose and Gander. Having previously popped in during a Napa trip we knew the bar downstairs had a couple of tables to eat at, so we arrived a little early for our 5.15pm reservation and opted to sit downstairs where there's a great atmosphere. We picked the wood fired cauliflower and corn tots as appetizers and both were amazing. I had a Dungeness crab salad which was light and refreshing, and my partner opted for the chicken, also wood fired and supremely juicy. Wines are all delicious and of course, for any good wine country spot, there was a wide selection. Highly recommend as a perfect way to cap a day of wine tasting.

    ¿Te fue útil?

  6. Trisha

    VIP

    San Diego

    34 reseñas

    5.0

    34 reseñas

    Comieron en 1 de febrero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Great experience staff were nice and speedy!! Food was delicious and well made. Flavors were to die for!

    ¿Te fue útil?

  7. Stephen

    Chicago

    2 reseñas

    3.0

    2 reseñas

    Comieron en 1 de febrero de 2025

    1. Global 3
    2. Comida 1
    3. Servicio 4
    4. Ambiente 3
    I ordered my steak well done with extra salt and pepper seasoning and no sauce that they put on it. It came out medium rare. I sent it back which is not a problem because most places cook by time and not temperature. When it came back parts of the steak were medium and others medium well. There was no seasoning at all and it came with the sauce. Management was great and comped my meal. The chief was really off and for a first experience it was memorable unfortunately even though service was good . I am there to eat food and that did not happen.

    ¿Te fue útil?

  8. Christina

    San Francisco

    2 reseñas

    5.0

    2 reseñas

    Comieron en 29 de enero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    We had an amazing time dining here last night. Our server, Annie was wonderful and we also had a great experience with the Somm, Christina. Both Annie and Christina worked together and never missed a beat. They were friendly, informative, and made us feel incredibly welcome. I had the Halibut and my friend enjoyed the special of the night, crab bucatini. Both dishes were delicious! We are looking forward to visiting again in the Spring.

    ¿Te fue útil?

  9. Daniel

    St. Louis

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 29 de enero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    I’ve had the pleasure of making it to G&G for several years now. 5x reigning champion (IMHO) burger. Definitely add the bone marrow on top. Mushroom soup has also been amazing every single time. The consistency they deliver in both food and service is unmatched for that price point and type of restaurant. Bravo yet again and thank you! Note- This was the first time going with a 4.5 year old and she also loved it!

    ¿Te fue útil?

  10. Lisa

    VIP

    Nueva York

    3 reseñas

    5.0

    3 reseñas

    Comieron en 23 de enero de 2025

    1. Global 5
    2. Comida 5
    3. Servicio 5
    4. Ambiente 5
    Delicious meal and lovely service. Love the outside patio in the summer too.

    ¿Te fue útil?

Preguntas frecuentes

Goose & Gander ofrece pedidos para llevar; para hacer tu pedido para llevar, llama al restaurante al (707) 967-8779.

Goose & Gander tiene una calificación promedio de 4.7 estrellas, según 3077 comensales de OpenTable.

Sí, generalmente puedes reservar este restaurante con solo elegir la fecha, la hora y el tamaño del grupo en OpenTable.

Haz una reservación

2 personas
7:00 p.m.
Reservado 35 veces hoy
Hay experiencias disponibles.

Pide a domicilio o para llevar

Mapa de Google para Goose & Gander

1245 Spring Street, St. Helena, 94574 CA

Áreas del restaurante

Información adicional

  • Intersección en calle
    Oak Avenue
  • Zona
    St. Helena
  • Horarios
    Bar Diario 16:30–22:00 Cena Diario 16:30–20:30
  • Precios
    De $31 a $50
  • Cocinas
    Americana, Cortes de carne, Café / gastrobar
  • Ambiente
    Informal
  • Dress code
    Ropa informal
  • Parking details
    Estacionamiento en vía pública
  • Opciones de pago
    AMEX, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef ejecutivo
    Ignacio Beltrán
  • Adicional
    Acceso para silla ruedas, Baños unisex, Bar / Sala pública, Bar completo, Cargo por descorche, Cervezas, Chimenea interior, Cócteles, Comida al aire libre, Comida al aire libre, Comida para llevar, Opciones libres de gluten, Para no fumadores, Promoción nocturna, Salón privado, Vinos
  • Número de teléfono
    (707) 967-8779
  • Instalaciones para eventos privados
    We seat parties up to 10 in our Private Dining Room and parties up to 24 on our well-heated, covered patio.
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