Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Portland/Oregón

Restaurantes cerca de Berry Botanic Garden

Precios
Cocina
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

243 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Chart House Restaurant - Portland
4.7
Excepcional(6623)
Precio: Moderado
• Pescados y Mariscos • Centro de la ciudad
Reservado 86 veces hoy
El restaurante Chart House, ubicado en la histórica Terwilliger Boulevard, ofrece vistas al río Willamette y a las magníficas y parpadeantes luces de la ciudad, al río y a los montes Hood y St. Helens. El Chart House es uno de los más entornos más destacables del noroeste del Pacífico. Cuenta con 29 lugares históricos en la costa de Estados Unidos y ofrece vistas espectaculares y un servicio excepcional. Los destacados chefs del Chart House han elaborado un menú que conjuga la cocina local con platillos exóticos, que van de exclusivas recetas de pescado y mariscos de la casa a suculentos filetes. Como ejemplos específicos de platillos que ofrece el restaurante se encuentran el mahi con corteza de macadamia, el salmón con miso glaseado y el Prime Rib a fuego lento. El Chart House también ofrece una selección diaria de pescado fresco, una extensa colección de vinos finos y su famoso pastel de lava de chocolate caliente. Los comensales no pueden perderse su excepcional a la par que asequible menú de almuerzo, disponible de lunes a viernes, y el inolvidable brunch dominical.
Una foto del restaurante Yalla
4.9
Excepcional(130)
Precio: Caro
• Mediterránea • SW Portland
Reservado 48 veces hoy
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.
Una foto del restaurante Nicoletta's Table and Marketplace
4.7
Excepcional(2377)
Precio: Moderado
• Italiana • Lago Oswego
Reservado 46 veces hoy
El Nicoletta's Table and Marketplace es una pequeña trattoria y mercado situado en Lake Oswego, en Oregon, parecido a cualquiera de los establecimientos que se encuentran en todas las esquinas de Italia. Es el destino perfecto para tomar una auténtica cena italiana, o simplemente disfrutar de un café, un sándwich, una ensalada o un bol de pasta fresca en la trattoria y mercado con enoteca, cafetería, mercado italiano con pasta fresca y Gourmet2Go (platillos principales gourmet, sopas o cenas completas, ya sean frescos o congelados, para una sola persona, una familia o un grupo de personas).
Una foto del restaurante Morton's The Steakhouse - Portland
4.6
Excepcional(2509)
Precio: Muy caro
• Cortes de carne • Centro de la ciudad
Reservado 49 veces hoy
Morton's The Steakhouse, el principal grupo de churrasquerías del país, se especializa en comida clásica y abundante y sirve generosas porciones de carne de res de calidad USDA prime añejada, así como pescado fresco, langosta y platillos principales de pollo. El menú ofrece gran variedad de cortes populares, como un filete de 24 oz., que es la especialidad de la casa, un filete de lomo estilo Nueva York de 16 oz. y un filete de doble corte de 12 oz.
Una foto del restaurante Oswego Grill - Kruse Way
4.7
Excepcional(2524)
Precio: Moderado
• Cortes de carne • Lago Oswego
Reservado 64 veces hoy
El Oswego Grill abrió su primer establecimiento el 10 de marzo de 2009 en Lake Oswego. Los restaurantes de este establecimiento, de propiedad y gestión local, son el sueño de sus creadores hecho realidad. El Oswego Grill está concebido para proporcionar elegancia de lujo a un precio asequible. Este establecimiento cuenta con una parrilla de leña hecha a medida donde se cocinan, sobre madera de mezquite y manzano, los filetes nacionales de calidad USDA Choice, las hamburguesas, el marisco fresco e incluso una de las ensaladas. En este establecimiento esperan a sus comensales con gusto.
Una foto del restaurante L'Orange
4.9
Excepcional(90)
Precio: Muy caro
• Mediterránea • Portland SE
Reservado 26 veces hoy
Named one of the New York Times America's Best Restaurants 2024! Tucked away upstairs in a charming old storefront and voted one of Portland's 'Best New Restaurants' in 2023, L'Orange features an intimate dining space that beckons you to immerse yourself in a different era. Chef Joel Stocks and his talented team will guide your palate through adventurous dishes that blend European culinary traditions with the finest local ingredients. Experience the taste of "Old Portland" with every bite. Enhance your dining experience with a thoughtfully curated selection of wines, personally chosen by Owner/Winemaker Jeff Vejr and his team. While our wine list boasts a European focus, we also showcase a variety of local wines, including the exceptional offerings from Jeff's own Golden Cluster label. Join us at L'Orange for a taste of history, innovation, and the vibrant flavors of the Pacific Northwest!
Una foto del restaurante Oma's Hideaway
4.8
Excepcional(134)
Precio: Caro
• Indonesa / Malaya • Portland SE
Reservado 31 veces hoy
Oma's Hideaway is a vibrant, maximalist restaurant inspired by the life and spirit of Chef Thomas Pisha Duffly's grandmother, Kiong Tien “Tina” Vandenberg. Her ability to adapt, to make the most out of limited resources, and to stay creative while projecting warmth and brightness is the guiding force behind Oma’s Hideaway.Born during the pandemic as a pop-up in the Gado Gado parking lot, Oma’s became a permanent beacon of iridescent light in Portland’s Richmond neighborhood in 2021. The menu draws from Tina’s life story, taking influence from the craveable, soul-satisfying hawker food of Singapore and Malaysia and “turning up the volume” with exaggerated yet balanced flavors in Chef Tom’s signature style. Oma’s serves dinner accompanied by a seasonal list of hand-crafted cocktails and zero-proof drinks.
Una foto del restaurante Tavern on Kruse
4.5
Increíble(1881)
Precio: Caro
• Regional americana (Noroeste) • Lago Oswego
Reservado 28 veces hoy
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Una foto del restaurante Lilia Comedor
4.8
Excepcional(340)
Precio: Muy caro
• De la granja a la mesa • SW Portland
Reservado 15 veces hoy
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Una foto del restaurante Alpenrausch
4.5
Increíble(186)
Precio: Caro
• Europea contemporánea • Portland SE
Reservado 28 veces hoy
Named one of 20 Best New Restaurants in America for 2024 By Bon Appetit! In a distant European city, Fabian and Miriam vanished into the Alps, trading their city lives for mountain solitude. Once busy young professionals, their days were consumed by demanding careers, their rare weekends cherished for dining out and dancing, occasionally venturing into the mountains.But destiny intervened when Miriam inherited her grandfather's Alpine hut, nestled amidst the rustic charms of the mountains. They cut ties with the city, forsaking it for good. Days were spent farming, foraging, crafting cheese, and making wine. Nights brought cooking, baking, wine-drinking, and stargazing.Friends from the city visited, but Fabian and Miriam never looked back. They were drawn deeper into the mountains, caught in the Alpenrausch's dual meaning—the exhilaration of mountain air and the intoxication of good company, fine wine, and schnapps.Come experience Alpenrausch!

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable