Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Restaurantes cerca de Briones Regional Park

Precios
Cocina
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

20 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Locanda Positano
4.8
Excepcional(1348)
Precio: Moderado
• Italiana • Lafayette
Reservado 40 veces hoy
Enzo Rosano grew up in a town just outside of Naples, Italy. His fondest memories of his childhood are centered around his mother’s cooking and the spirited meals he shared with his eight siblings. Mama Carmela’s amazing cooking kept her children close to home throughout their childhood and young adulthood. Her culinary influence also played a role in Enzo’s decision to enroll in the Scuola Alberghieria Culinary and Hospitality program in Naples. Upon completion of his culinary training, Enzo landed a job as bartender at Jean-Georges Vongerichten’s Vong’s in London. Next was a stop as bar manager at The Berkeley Knightsbridge, a luxury property also in London. When he came to the Bay Area, his first stop was in Half Moon Bay where he helped open one of the town’s most popular restaurants, Mezza Luna, with family friend, Roberto Giovanni. At Caffe Riace,Enzo joined his brothers and worked alongside them as they made plans to open AquaPazza in San Mateo in 2008
Una foto del restaurante Reve
4.9
Excepcional(2533)
Precio: Muy caro
• Francesa • Lafayette
Reservado 19 veces hoy
Cuando Paul cocinaba en famosos restaurantes parisinos de 2 y 3 estrellas, siempre soñaba con ser el dueño de su propio restaurante, un lugar donde todos pudiesen disfrutar de una comida y un servicio excelentes en un ambiente cálido y acogedor. Recientemente, el chef Paul ha dirigido las cocinas de los hoteles de 5 estrellas Ritz Carlton y St Regis de Mobil. En la actualidad, presenta el Reve. Su sueño hecho realidad... que transporta a los comensales a un bistró parisino, pero en su zona. Un lugar que visitar para celebraciones especiales o, simplemente, porque apetece. El personal del Reve espera poder darle la bienvenida.
Una foto del restaurante The Hideout Kitchen
4.5
Increíble(1607)
Precio: Moderado
• Americana • Lafayette
Reservado 47 veces hoy
The Hideout Kitchen is a Lafayette, family owned and operated restaurant that's best known for serving a seasonal menu of Californian comfort cuisine for lunch, dinner and weekend brunch. The atmosphere of the restaurant provides a warm, yet upscale dining experience. Whether you're enjoying a leisurely brunch with friends or sharing a special dinner with loved ones, our friendly staff will make you feel right at home.
Una foto del restaurante The Park Bistro & Bar
4.4
Increíble(1761)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Lafayette
Reservado 34 veces hoy
Park Bistro & Bar utiliza solo productos locales frescos y biológicos, carnes y pescados naturales. El chef ejecutivo Adam Carpenter ha creado un menú estadounidense con un toque francés asequible e innovador. Los platillos caseros son de excelente calidad. El restaurante cuenta con una romántica fuente natural en el patio, rincones íntimos, una gran mesa compartida y diversas salas privadas. Lafayette ofrece una experiencia gastronómica inolvidable en un entorno con suelo de piedra rústica, mesas de madera natural, sillas de cuero y un original programa de arte rodeado de un ambiente acogedor. Park Bar, con vistas al patio cubierto recientemente reformado tiene una terraza al aire libre con dos fogatas que ofrecen un sitio para comer o un lounge informal, todo el año. Park Bar sirve comida tradicional de bar, una selección de cervezas artesanales, vinos por copa y cocteles clásicos.
Una foto del restaurante Rancho Cantina
4.7
Excepcional(39)
Precio: Moderado
• Mexicana • Lafayette
Reservado 17 veces hoy
Rancho Cantina is a Mexican restaurant serving traditional cuisines with a dash of contemporary flavors. The restaurant has a chic and stylish yet elegant interior with warm ambience and comfortable furnishings. The place is good for dinner and offers a casual dining space to hang out with friends or family. Rancho Cantina has a full alcohol bar and offers outdoor seating for a refreshing experience. Television and free Wi-Fi are also available here. Rancho Cantina is known to be serving delectable Mexican cuisine varieties. Some of the popular choices at the restaurant include chicken taco, cheese quesadilla, guacamole, steamed mussels, carne asada, adobe brick chicken, fish tacos, vegetarian quesadilla, enchilada variety and grilled chicken. The restaurant also serves scrumptious desserts, appetizers, salads and sides.
Una foto del restaurante Casa Orinda
4.8
Excepcional(2504)
Precio: Caro
• Americana • Orinda
Reservado 33 veces hoy
Casa Orinda ha servido la mejor comida occidental e italiana de la zona durante los últimos 81 años. Su fama reside en su pollo frito, sus filetes de res de calidad prime, y platillos clásicos de pasta italiana, pollo y ternera, todo ello elaborado totalmente con los productos más frescos y de mayor calidad. El bar con servicio de mesa es conocido entre lugareños y foráneos en busca de descanso y buena comida en un ambiente acogedor y cordial. Hay 3 salones, cada uno con un carácter ligeramente distinto y con chimenea de metal, arreglos florales atractivos, obras de arte occidental originales, y una famosa colección de armas de época.
Una foto del restaurante Wence's Restaurant
4.6
Excepcional(1327)
Precio: Caro
• Californiana • Pleasant Hill
Reservado 28 veces hoy
WENCE'S Restaurant es un negocio familiar que dedica gran atención incluso a los más pequeños detalles para asegurar que cada comensal está satisfecho e interesado en regresar. El amable personal del restaurante ofrece un servicio impecable, y atrás en la cocina se encuentra el chef Gerardo Wence y su personal altamente calificado para preparar una comida excepcional.
Una foto del restaurante Barranco
4.8
Excepcional(1138)
Precio: Moderado
• Peruana • Lafayette
Reservado 5 veces hoy
Barranco is a warm, casual yet sophisticated, full-service restaurant serving modern Peruvian cuisine from Chef Carlos Altamirano made with high-quality and responsibly sourced ingredients. Inspired by the romantic seaside district of Barranco in Lima, Peru, Barranco is dedicated to creating an outstanding eating and drinking experience with a spirit that is laid-back and approachable.Inspired by its namesake, Barranco’s menu offers seafood, family-style tapas and a select number of main dishes. In addition to a ceviche bar, Barranco’s menu features bocaditos (small bites) such as Scallops Carlitos and Langostinos Crocantes (prawns), grilled anticuchos (meat skewers), pollo a la brasa (traditional Peruvian rotisserie chicken), classic Peruvian sandwiches, an assortment of delectable sides and, for dessert, Alfajores, the popular Latin-American artisanal cookies.Barranco’s beverage program features pisco, the traditional spirit of Peru.
Una foto del restaurante Tzunun
4.6
Excepcional(398)
Precio: Caro
• Mexicana contemporánea • Pleasant Hill
Reservado 3 veces hoy
From sip to savor, T’zunun is committed to providing a Mexican culture based experience. With an eye for sustainability, T’zunun’s focus on unique artisan and local ingredients to create trend-setting modern Mexican plates. An experience marked by local and Mexican wines, organic hand crafted cocktails, perfectly paired with delicate yet approachable dishes.
Una foto del restaurante Puesto Concord Veranda
4.5
Increíble(1074)
Precio: Moderado
• Mexicana contemporánea • Concord
Reservado 48 veces hoy
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.

Un vistazo a la escena gastronómica cerca de Briones Regional Park

Última actualización:

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable