Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Chicago/Illinois

Restaurantes cerca de Pulaski Park

Precios
Cocina
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Galardonado
Accesibilidad

54 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Mott Street
4.7
Excepcional(1047)
Precio: Caro
• Asiática del Centro • Bucktown/Wicker Park
Reservado 41 veces hoy
Mott St sirve un menú inspirado en los antojos posteriores al servicio de un equipo gastronómico de Ruxbin. Los socios del chef Edward Kim, Jennifer Kim, Vicki Kim y Chung Nate están orgullosos de compartir platillos caseros, como la pechuga de pollo cocido con sal y pimienta o los huevos estrellados. Mott St ofrece cocina ecléctica y en porciones para compartir acompañada por una selección de bebidas señaladas.
Una foto del restaurante Kin Sushi and Thai Cuisine
4.5
Increíble(79)
Precio: Moderado
• Sushi • Bucktown/Wicker Park
Reservado 2 veces hoy
This little Noble Square BYOB serves classic Thai noodle and rice dishes (aromatic curries are among the menu highlights) and sushi. The sushi menu focuses on nigiri and maki; expect plenty of house specialty rolls. The decor in the minimalist two-room space is a step up from your usual neighborhood Thai joint, with candlelit tables and clean, modern lines throughout.
Una foto del restaurante Boka
4.8
Excepcional(7171)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • Lincoln Park
Reservado 79 veces hoy
El restaurante Boka, premiado por Michelin, es un habitual de la escena culinaria en Chicago desde 2003. En enero de 2014, el chef Lee Wolen se unió al equipo como chef ejecutivo y propietario después de la completa renovación del restaurante. La crítica ha tomado nota de quién está al mando del Boka. Phil Vettel, del Chicago Tribune, y el Chicago Eater nombraron a Lee como el "2014 Chef of the Year". Más recientemente, Lee fue nombrado en 2015 "Chef of the Year" y el restaurante Boka fue galardonado en 2015 con "Restaurant of the Year" en los codiciados Jean Banchet Awards de Chicago. El Boka ofrece una moderna gastronomía americana que se centra en los productos de temporada tan locales como sea posible. La chef de repostería Meg Galus se unió a la cocina del Boka en 2015 y proporciona una continua transición entre salados y dulces, a semejanza del uso que Wolen hace de una excelente materia prima que se prepara y se dispone con muy buen gusto.
Una foto del restaurante Frontier
4.5
Increíble(550)
Precio: Caro
• Americana • West Town
Reservado 13 veces hoy
Frontier's Executive Chef Brian Jupiter has created mouthwatering dishes celebrating American contemporary cuisine, blending game and other seasonal ingredients into classic and approachable fare.The seasonal dinner menu includes small plates, vegetables, sandwiches and entrees designed to share. Frontier’s menu also features 8-10 varieties of oysters to order a la carte with dinner, or to enjoy with a bottle of beer at the bar. Over the weekend, patrons may indulge in brunch offerings including a wide selection of Frontier signature dishes alongside traditional brunch items. Complimenting Frontier's savory menu items are unique wines by the glass & bottle, specialty craft cocktails including creative punches and frozen cocktails along with an array of draft, canned and bottled beer.Frontier is closed Monday & Tuesday but will open for private events along with Sunday evenings & weekday afternoons. Email jen@pioneertaverngroup.com to inquire today!
Una foto del restaurante Ada Street
4.9
Excepcional(1048)
Precio: Caro
• Americana • Bucktown/Wicker Park
Reservado 18 veces hoy
Located in the Elston Industrial District--not quite Bucktown, not quite Lincoln Park--Ada Street offers dinner service five days a week.
Una foto del restaurante Daebak Korean BBQ - Wicker Park
4.7
Excepcional(40)
Precio: Caro
• Coreana • Belmont Central/Cragin
Reservado 12 veces hoy
Offering modern Korean BBQ using traditional recipes, we have simple menu combos for those who are new to Korean BBQ and premium packages for those who want a complete experience with extensive variety.
Una foto del restaurante Brasero
4.8
Excepcional(347)
Precio: Caro
• Americana contemporánea • West Town
Reservado 26 veces hoy
Una foto del restaurante Bordel
4.5
Increíble(39)
Precio: Moderado
• Servicio de botella • Bucktown/Wicker Park
Reservado 6 veces hoy
Chicago’s favorite cabaret & cocktail bar. This year marks the 10th anniversary of Bordel, the Wicker Park cocktail bar and cabaret that has redefined Chicago nightlife through its unique fusion of performance art, live music, and craft cocktails. Since its inception, Bordel has created a space where provocative entertainment, live jazz and creative cocktails converge, becoming a landmark in the city’s cultural landscape.From the start, Bordel made a point to not only welcome global and avant-garde acts, but to first support and showcase the very best talent in Chicago. Bordel’s stage has featured many of the city's top studio musicians and producers, up-and-coming artists and spectacular limited-run shows. Bordel’s long standing cabaret shows were originally hosted by world-renowned burlesque performer Miss Tosh, Vaudeville by Sally Marvel and AJ Sacco, and are now curated by the inimitable Shimmy LaRoux.
Una foto del restaurante Elia
4.5
Increíble(262)
Precio: Moderado
• Mediterránea • Bucktown/Wicker Park
Reservado 18 veces hoy
Elia, a stunning new Modern Mediterranean restaurant, is now open in the heart of Wicker Park. Elia's menu features dishes inspired by Greece, Italy, France, Spain, and other Mediterranean countries. The restaurant's beautiful interior and friendly staff enhance its charm, making it an ideal spot for special occasions. Elia offers a delightful dining experience with "amazing" food and a cozy atmosphere. Guests rave about the "fresh and delicious" seafood, Mediterranean dishes, and a broad menu. Service is often praised as "excellent" and "attentive."
Una foto del restaurante Revolver
4.5
Increíble(33)
Precio: Moderado
• Speakeasy • Bucktown/Wicker Park
Reservado 1 vez hoy
Co-owners LeQoinne Rice and Chris Scardina (also behind The Duplex in Logan Square) have invoked speakeasy-style concept, drink menu laden with pre-Prohibition classics like Amaretto sours and dirty martinis alongside contemporary cocktails.

Un vistazo a la escena gastronómica cerca de Pulaski Park

Última actualización:

Restaurante más popular

restaurante popular

Akilia Cosina

5

Ver restaurante

Descubre las joyas del vecindario

Reseñas excepcionales
Encuentra a los restaurantes con las mejores calificaciones

Cocina más popular

cocina popular

Coreana

Buscar restaurantes de cocina Coreana

Monto de cuenta promedio

Hasta MXN660
Buscar en este rango de precio

Descubre lo que fascina a los lugareños

De clientes verificados como tú
De clientes verificados como tú
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable