Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
editorial list heading

Explore the 2024 MICHELIN picks for Florida

Una foto de Red logo
por OpenTable
Última actualización: 19 de abril de 2024
The dining scene in Florida is in the spotlight once again with the recent announcement of this year’s MICHELIN Star and Bib Gourmand honorees. Explore all of the OpenTable restaurants who have received this prestigious designation and book a table to go congratulate them in person!
Una foto del restaurante Ariete
4.7
4.7 (1527)
más de $50
Americana contemporánea
Coconut Grove
Acerca del restaurante
Ariete es una opción nutritiva en el escenario culinario de Miami, y brinda una experiencia tanto en el interior como en el exterior sobre la avenida llena de árboles de Coconut Grove. Ariete ofrece gastronomía innovadora mezclando estilos New American y del Nuevo Mundo. El establecimiento genera una sensación de cena dominical amigable con la familia, mientras ofrece un menú que cuenta con platillos principales para compartir y bocadillos preparados en la parrilla de leña. Algunas de las opciones son el foie gras y plátanos machos, carnes frías caseras, tártara de carne de venado y donas ácidas de naranja con mermelada de piña asada. Los lugares, tanto en el interior como en el exterior, se asignan conforme los comensales vayan llegando.
Reseña destacada
Carlos
Comieron en 10 nov 2024
Excelente! El pato es imperdible! La atención muy buena pero la calle está cerca y es un poco ruidoso.
Una foto del restaurante Capa at Four Seasons Orlando
4.8
4.8 (1611)
más de $50
Cortes de carne
Lago Buena Vista
Acerca del restaurante
Esta churrasquería y bar, ubicada en la azotea de la planta 17, ofrece cortes de primera calidad preparados al fuego de leña con maestría y una gastronomía única con influencias españolas en un entorno dinámico y vibrante. Las diversas ofertas del Capa van desde tapas inspiradas en la nueva gastronomía vasca hasta una gran variedad de pescados y mariscos frescos de Florida. Las cartas de vinos y cocteles enfatizan tanto las especialidades regionales como los clásicos internacionales. El servicio es intuitivo, accesible y auténtico. La terraza al aire libre permite a los comensales disfrutar de las vistas a los fuegos artificiales nocturnos, mientras que la cocina abierta les permite estar cerca de la acción. El Capa está abierto al público. Se recomienda reservar, pero también son bienvenidos los comensales sin reservación previa.
Reseña destacada
AlejandroVIP
Comieron en 18 dic 2024
Un lugar excelente para disfrutar la calidad de la comida, la calidez del ambiente y por sobre todo la excelencia del servicio
Una foto del restaurante Chug's Diner
4.7
4.7 (1)
Hasta $30
Cubana
Coconut Grove
Acerca del restaurante
Chug's is a Cuban-American Diner in the heart of Coconut Grove by Chef Michael Beltran. Known for Cuban coffee, croquetas, pastelitos, sweets and all day breakfast, lunch & dinner. The vintage interior is complete with a full bar, perfect for Happy Hour. Chug's also has an outdoor patio space and a ventanita.
Una foto del restaurante DOYA
4.8
4.8 (2462)
De $31 a $50
Mediterránea
Wynwood
Acerca del restaurante
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
Reseña destacada
Carolina
Comieron en 4 dic 2024
muy buena excelente comida y ambiente !!! platos para compartir , buen precio
Una foto del restaurante EBBE
4.5
4.5 (141)
más de $50
Internacional
Tampa
Acerca del restaurante
The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team.

Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.

Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.

Una foto del restaurante El Cielo - Miami
4.7
4.7 (1026)
más de $50
Colombiano
Brickell
Acerca del restaurante
El Cielo Miami ⭐ - Juan Manuel Barrientos

Situado en el vibrante corazón de Brickell, El Cielo se distingue como el único restaurante colombiano en Florida galardonado con una Estrella Michelin ⭐ .

Nuestra propuesta culinaria de autor presenta un menú de degustación Colombiano de 19 momentos que fusiona la cocina moderna con una experiencia gastronómica y sensorial innovadora.

Sumérgete en una atmósfera encantadora y disfruta de nuestra terraza con acceso exclusivo para yates, capturando la esencia mágica de Miami.

Comprometidos con la sostenibilidad, privilegiamos productos locales brindando experiencias inolvidables que celebran nuestras profundas raíces latinas. Únete a nosotros en este viaje culinario en Miami.

No aceptamos llegadas tardías a las reservaciones. Después de 15 minutos, la reserva se considerará como no presentado y se aplicará una tarifa por no presentarse/cancelación.

Código de vestimenta: Negocio Casual.

Reseña destacada
Juan CarlosVIP
Comieron en 13 dic 2024
La comida estuvo excelente y la experiencia del maridaje con Vinos Seña fue buenisima.
Una foto del restaurante El Turco - Miami
4.6
4.6 (318)
De $31 a $50
Turca
Buena Vista
Acerca del restaurante
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.

Reseña destacada
Marce
Comieron hace 7 días
La comida estaba fría , el ambiente , el lugar y la atención muy buena
Una foto del restaurante Ghee - Downtown Dadeland
4.7
4.7 (1518)
Hasta $30
Hindú
Kendall
Acerca del restaurante
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
Reseña destacada
Roman
Comieron en 13 dic 2024
Buena experiencia los precios muy elevados. La comida deliciosa los postres no son su fuerte.
Una foto del restaurante L’Atelier de Joël Robuchon - Miami
4.7
4.7 (417)
más de $50
Francesa
Design District
Acerca del restaurante
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.

L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.

Reseña destacada
Alicia
Comieron en 3 oct 2024
La comida es espectacular, así como el servicio. Definitivamente volvería sin pensarlo dos veces.
Una foto del restaurante Le Jardinier - Miami
4.4
4.4 (454)
Hasta $30
Francesa / Americana contemporánea
Design District
Acerca del restaurante
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Reseña destacada
Galo
Comieron en 26 ago 2024
Comida muy buena , ambiente agradable y elegante. La atención buena
Una foto del restaurante Lilac
4.8
4.8 (620)
más de $50
Mediterránea
Tampa
Acerca del restaurante
Lilac is a modern Mediterranean restaurant helmed by Michelin-starred chef and California native, John Fraser. Lilac exclusively offers a 4-course prix fixe menu featuring signature elements of Chef Fraser's mastery of Mediterranean cuisine explored through the lens of Floridian coastal produce. Open for dinner Tuesday through Saturday, the dining room’s walnut flooring and the warm glow from the pendant globes create an elevated, convivial space focused around an eight-seat Christian Liaigre chef’s counter in sandblasted walnut and a lively open kitchen. Taking its cues from Fraser’s Greek heritage and his admiration of Turkish cuisine, Lilac’s balanced menu is a celebration of the chef’s vegetable-forward philosophy using fresh, seasonal, and locally sourced ingredients.
Reseña destacada
Liliana
Comieron en 20 dic 2024
Nos encantó a mi novio que fue el del cumpleaños pues todo maravilloso... la comida especial pero los postres nos encantó 😍
Una foto del restaurante Michael's Genuine Food & Drink - Miami
4.6
4.6 (6439)
De $31 a $50
Americana contemporánea
Design District
Acerca del restaurante
Desde el primer Michael's Genuine Food & Drink abierto en el Design District de Miami en la primavera del 2007, los comensales han abrazado y deseado la combinación entre un ambiente relajado y comida realmente buena que ofrece este bistro local. En este lugar el chef y propietario Michael Schwartz, muestra lo mejor de lo que sabe hacer y prepara platillos caseros, modestos, deliciosos y con un énfasis en ingredientes locales excelentes. El restaurante está abierto los 7 días de la semana y sirve almuerzos, un menú por la tarde, cena y brunch. El salón comedor principal y el patio cuentan con capacidad para recibir a 100 comensales, mientras que el bar puede recibir a 16 con 24 lugares adicionales en la barra de la recepción, en donde los clientes pueden disfrutar del menú de la tarde y de la barra de mariscos de 15:00 a 17:30, de lunes a sábado. Los platillos pequeños destacan durante el brunch dominical mediante un menú de elementos dulces y salados que cambia semanalmente. El restaurante está ubicado en la animada zona del Design District, el cual es el nuevo patio de lujo y moda de Miami.
Reseña destacada
Raúl y FranciaVIP
Comieron hace 2 días
siempre es una grata experiencia,buena comida, buen servicio
Una foto del restaurante Norigami
5.0
5 (315)
De $31 a $50
Sushi
Winter Garden
Acerca del restaurante
2023 & 2024 Michelin Bib Gourmand
Reserve a spot at our 8 seat sushi counter that serves up unique hand rolls, sushi, sashimi, and cold tastings. Not sure what to order? Allow the Chef to curate a special omakase experience for you. The forms are endless, just like origami. Source Globally for high quality ingredient.

Located inside Plant Street Market in historic downtown Winter Garden.

Una foto del restaurante Phuc Yea
4.6
4.6 (1284)
De $31 a $50
Asiática
MiMo/Zona este superior
Acerca del restaurante
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.

Reseña destacada
Valeria
Comieron en 12 dic 2024
La atención fue muy buena desde el momento que llegamos, te tratan por tu nombre muy amables y te ofrecen la mesa que quieras súper simpáticas todas, la comida me pareció espectacular. La crema de edamames con tostones es algo fuera de lo común y no pueden dejar de pedirla me pareció wowwww!!! Y los tostones con pimienta divinossss, el arroz trufado es wowww los platos son grandes incluso dejamos bastante comida les recomiendo ir pidiendo 2 luego 2 así, las alitas. De pollo dulces estaban normal. Los tragos si no me gustaron mucho. El tataki de atún con la salsa divino divino. Y en cuanto el ambiente está bonito el sitio la luz indirecta también. Sin embargo cuando entramos olía mucho a baño y eso si deberían poner para el olor y estar pendiente de la limpieza rápida de los baños y modernizaría más el sitio ya que la comida y atención está muy buena y repetible ! Me encantó.
Una foto del restaurante Psomi
4.8
4.8 (912)
Hasta $30
Griega
Tampa
Acerca del restaurante
PSOMI literally translates to “bread” but its essence is so much more. Psomi refers to the best bite, the “choice” piece, the crumb that everyone at the table fights over. Whether you’re a local or just passing through- Psomi is more than just an incredibly delicious, beautiful bakery + eatery, it’s a place to call home.
Reseña destacada
PaolaF
Comieron en 10 jul 2024
Me encanto!!! La comida 10/10, la atencion muy buena y la comida muy muy rica
Una foto del restaurante Stubborn Seed
4.8
4.8 (2848)
más de $50
Americana
South Beach
Acerca del restaurante
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.



Reseña destacada
William
Comieron en 29 oct 2024
Excelente servicio,la Comida Espectacular,los Plato’s increíbles,lo recomiendo,volvería a repetirlo en cualquier momento,
Una foto del restaurante Sushi Saint
4.8
4.8 (157)
De $31 a $50
Sushi
Centro de Orlando
Acerca del restaurante
Visit our website sushisaint.com/omakase to book our new $100 8-seat Omakase experience.

Sushi Saint, located in Downtown Orlando's Creative Village inside the Brew Theory brewery, is a temaki hand roll bar & sushi lounge by Michelin-starred chef Michael Collantes. Each hand roll is made fresh and handed one-by-one to ensure its consumed in its freshest state. Sushi Saint features many beers on tap manufactured on-site, a selection of low ABV sake-based cocktails and sake by the glass.

Made-to-order hand rolls are prepared with the finest global selection of premium seafood, at both the temaki bar and sushi lounge. The lounge menu is designed to elevate date nights and intimate group outings with DIY hand rolls, nigiri platter and other small bites.

Walk-ins are welcome. Reservations are recommended for the 12-seat temaki bar for a more personalized experience in front of the chefs.

We accept all major credit cards and are a cashless facility.



Una foto del restaurante Z Asian - Vietnamese Kitchen
4.4
4.4 (86)
Hasta $30
Asiática
Centro de Orlando
Acerca del restaurante
Join our kitchen for fresh, authentic Vietnamese cuisine with VEGAN options!
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable