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Lista de restaurantes

Explore the 2024 MICHELIN picks for Florida

Una foto de Red logo
por OpenTable
Última actualización: 19 de abril de 2024
The dining scene in Florida is in the spotlight once again with the recent announcement of this year’s MICHELIN Star and Bib Gourmand honorees. Explore all of the OpenTable restaurants who have received this prestigious designation and book a table to go congratulate them in person!
4.6 (1574)
más de $50
Americana contemporánea
Coconut Grove
Ariete es una opción nutritiva en el escenario culinario de Miami, y brinda una experiencia tanto en el interior como en el exterior sobre la avenida llena de árboles de Coconut Grove. Ariete ofrece gastronomía innovadora mezclando estilos New American y del Nuevo Mundo. El establecimiento genera una sensación de cena dominical amigable con la familia, mientras ofrece un menú que cuenta con platillos principales para compartir y bocadillos preparados en la parrilla de leña. Algunas de las opciones son el foie gras y plátanos machos, carnes frías caseras, tártara de carne de venado y donas ácidas de naranja con mermelada de piña asada. Los lugares, tanto en el interior como en el exterior, se asignan conforme los comensales vayan llegando.
Reseña destacada
Carlos
Comieron en 10 nov 2024
Excelente! El pato es imperdible! La atención muy buena pero la calle está cerca y es un poco ruidoso.
Ariete es una opción nutritiva en el escenario culinario de Miami, y brinda una experiencia tanto en el interior como en el exterior sobre la avenida llena de árboles de Coconut Grove. Ariete ofrece gastronomía innovadora mezclando estilos New American y del Nuevo Mundo. El establecimiento genera una sensación de cena dominical amigable con la familia, mientras ofrece un menú que cuenta con platillos principales para compartir y bocadillos preparados en la parrilla de leña. Algunas de las opciones son el foie gras y plátanos machos, carnes frías caseras, tártara de carne de venado y donas ácidas de naranja con mermelada de piña asada. Los lugares, tanto en el interior como en el exterior, se asignan conforme los comensales vayan llegando.
Reseña destacada
Carlos
Comieron en 10 nov 2024
Excelente! El pato es imperdible! La atención muy buena pero la calle está cerca y es un poco ruidoso.
4.7 (1661)
más de $50
Cortes de carne
Lago Buena Vista
Esta churrasquería y bar, ubicada en la azotea de la planta 17, ofrece cortes de primera calidad preparados al fuego de leña con maestría y una gastronomía única con influencias españolas en un entorno dinámico y vibrante. Las diversas ofertas del Capa van desde tapas inspiradas en la nueva gastronomía vasca hasta una gran variedad de pescados y mariscos frescos de Florida. Las cartas de vinos y cocteles enfatizan tanto las especialidades regionales como los clásicos internacionales. El servicio es intuitivo, accesible y auténtico. La terraza al aire libre permite a los comensales disfrutar de las vistas a los fuegos artificiales nocturnos, mientras que la cocina abierta les permite estar cerca de la acción. El Capa está abierto al público. Se recomienda reservar, pero también son bienvenidos los comensales sin reservación previa.
Reseña destacada
AlejandroVIP
Comieron en 18 dic 2024
Un lugar excelente para disfrutar la calidad de la comida, la calidez del ambiente y por sobre todo la excelencia del servicio
Esta churrasquería y bar, ubicada en la azotea de la planta 17, ofrece cortes de primera calidad preparados al fuego de leña con maestría y una gastronomía única con influencias españolas en un entorno dinámico y vibrante. Las diversas ofertas del Capa van desde tapas inspiradas en la nueva gastronomía vasca hasta una gran variedad de pescados y mariscos frescos de Florida. Las cartas de vinos y cocteles enfatizan tanto las especialidades regionales como los clásicos internacionales. El servicio es intuitivo, accesible y auténtico. La terraza al aire libre permite a los comensales disfrutar de las vistas a los fuegos artificiales nocturnos, mientras que la cocina abierta les permite estar cerca de la acción. El Capa está abierto al público. Se recomienda reservar, pero también son bienvenidos los comensales sin reservación previa.
Reseña destacada
AlejandroVIP
Comieron en 18 dic 2024
Un lugar excelente para disfrutar la calidad de la comida, la calidez del ambiente y por sobre todo la excelencia del servicio
4.5 (1)
Hasta $30
Cubana
Coconut Grove
Chug's is a Cuban-American Diner in the heart of Coconut Grove by Chef Michael Beltran. Known for Cuban coffee, croquetas, pastelitos, sweets and all day breakfast, lunch & dinner. The vintage interior is complete with a full bar, perfect for Happy Hour. Chug's also has an outdoor patio space and a ventanita.
Chug's is a Cuban-American Diner in the heart of Coconut Grove by Chef Michael Beltran. Known for Cuban coffee, croquetas, pastelitos, sweets and all day breakfast, lunch & dinner. The vintage interior is complete with a full bar, perfect for Happy Hour. Chug's also has an outdoor patio space and a ventanita.
4.7 (2643)
De $31 a $50
Mediterránea
Wynwood
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
Reseña destacada
luis
Comieron en 15 feb 2025
Es buena la comida y a precio accesible . El ambiente está bien. La música no es buena .
Welcome to DOYA! We are a modern Aegean Meze + Bar restaurant in Wynwood. Chef Erhan Kostepen (formerly of Mandolin) offers plates to share, prepared over wood and coal fire. Besides a beautifully decorated dining room, we offer a theater kitchen with counter seats where guests can interact with the chefs directly. Our outdoor seating is a garden oasis unlike any other in Wynwood/ Miami.
Reseña destacada
luis
Comieron en 15 feb 2025
Es buena la comida y a precio accesible . El ambiente está bien. La música no es buena .
4.6 (160)
más de $50
Internacional
Tampa
The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team.

Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.

Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.
The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team.

Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.

Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.
4.8 (1047)
más de $50
Colombiano
Brickell
El Cielo Miami ⭐ - Juan Manuel Barrientos

Situado en el vibrante corazón de Brickell, El Cielo se distingue como el único restaurante colombiano en Florida galardonado con una Estrella Michelin ⭐ .

Nuestra propuesta culinaria de autor presenta un menú de degustación Colombiano de 19 momentos que fusiona la cocina moderna con una experiencia gastronómica y sensorial innovadora.

Sumérgete en una atmósfera encantadora y disfruta de nuestra terraza con acceso exclusivo para yates, capturando la esencia mágica de Miami.

Comprometidos con la sostenibilidad, privilegiamos productos locales brindando experiencias inolvidables que celebran nuestras profundas raíces latinas. Únete a nosotros en este viaje culinario en Miami.

No aceptamos llegadas tardías a las reservaciones. Después de 15 minutos, la reserva se considerará como no presentado y se aplicará una tarifa por no presentarse/cancelación.

Código de vestimenta: Negocio Casual.
Reseña destacada
LuisaVIP
Comieron en 21 ene 2025
La comida es espectacular, así como el servicio y la experiencia!
El Cielo Miami ⭐ - Juan Manuel Barrientos

Situado en el vibrante corazón de Brickell, El Cielo se distingue como el único restaurante colombiano en Florida galardonado con una Estrella Michelin ⭐ .

Nuestra propuesta culinaria de autor presenta un menú de degustación Colombiano de 19 momentos que fusiona la cocina moderna con una experiencia gastronómica y sensorial innovadora.

Sumérgete en una atmósfera encantadora y disfruta de nuestra terraza con acceso exclusivo para yates, capturando la esencia mágica de Miami.

Comprometidos con la sostenibilidad, privilegiamos productos locales brindando experiencias inolvidables que celebran nuestras profundas raíces latinas. Únete a nosotros en este viaje culinario en Miami.

No aceptamos llegadas tardías a las reservaciones. Después de 15 minutos, la reserva se considerará como no presentado y se aplicará una tarifa por no presentarse/cancelación.

Código de vestimenta: Negocio Casual.
Reseña destacada
LuisaVIP
Comieron en 21 ene 2025
La comida es espectacular, así como el servicio y la experiencia!
4.6 (361)
De $31 a $50
Turca
Buena Vista
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.
Reseña destacada
Alexandra
Comieron en 25 feb 2025
Muy rica la comoda los quesos con masa philo, la carne guisada las salsas de yogourt, la de berenjenas,hummos muy ricas
Chosen as one of the best new restaurants 2021 by top Chefs (bloomberg.com) located in a beautiful retail sanctuary Upper Buena Vista in Design District. El Turco won the prestigious 'Michelin' Bib Gourmand award in 2022, 2023, and 2024 , three years in a row.
In 2023 El Turco was chosen ' The best Mediterranean Restaurant' by Miami New Times and one of the best 7 restaurant by Bon Appetit magazine.
We serve Family Style dishes such as hand made Manti, Izmir Kofte, Kavurma, Lamb Casserole, Hand made Boreks as well as Aegean, Mediterranean Mezes such as Babaganush, Hand rolled grape leaves with rice, and hummus.
We are proud of serving legendary Turkish breakfast and Sucuk with eggs and Menemen.
Under the shades of a 150 years old banyan tree with an incredible spiritual atmosphere we know you will enjoy this great dining experience.
Our Tiki hut is heat and rain protected and perfect for small events.
Simple but tasty food, casual and spiritual atmosphere and relaxing music.
Reseña destacada
Alexandra
Comieron en 25 feb 2025
Muy rica la comoda los quesos con masa philo, la carne guisada las salsas de yogourt, la de berenjenas,hummos muy ricas
4.7 (1556)
Hasta $30
Hindú
Kendall
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
Reseña destacada
Roman
Comieron en 13 dic 2024
Buena experiencia los precios muy elevados. La comida deliciosa los postres no son su fuerte.
A pursuit for knowledge was the stimulus and continues to be the driving force behind Chef Niven’s career. Ghee means PURE and has a symbolic meaning both spiritually and in the kitchen of an Indian home. The restaurant encompass traditional Indian home cooking, ingredient driven using local artisan purveyors. Chef Niven highlights the experience of dining at Ghee: "I want to my guests to walk into Ghee with the sense of entering my home. I want them to feel at home. I want them to smell the aromas and spices and get more engaged in their meal. One of the things that I always tell my cooks is, ask questions, be inquisitive if you don’t know. I want the same for my guests."
Reseña destacada
Roman
Comieron en 13 dic 2024
Buena experiencia los precios muy elevados. La comida deliciosa los postres no son su fuerte.
4.8 (487)
más de $50
Francesa
Design District
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.

L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Reseña destacada
RonitVIP
Comieron en 14 feb 2025
La atención del personal es muy bueno. La comida estuvo excepcional. Aunque el postre no fue de mis favoritos. Nos encantó el Mousse de Foie y el raviol. Muchas gracias
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.

L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Reseña destacada
RonitVIP
Comieron en 14 feb 2025
La atención del personal es muy bueno. La comida estuvo excepcional. Aunque el postre no fue de mis favoritos. Nos encantó el Mousse de Foie y el raviol. Muchas gracias
4.4 (534)
Hasta $30
Francesa / Americana contemporánea
Design District
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Reseña destacada
Galo
Comieron en 26 ago 2024
Comida muy buena , ambiente agradable y elegante. La atención buena
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Reseña destacada
Galo
Comieron en 26 ago 2024
Comida muy buena , ambiente agradable y elegante. La atención buena
4.8 (686)
más de $50
Mediterránea
Tampa
Lilac, the Michelin-Starred Mediterranean restaurant helmed by the esteemed Chef John Fraser, redefines the art of dining. It features signature elements of Chef Fraser's Mediterranean cuisine mastery, explored through fresh Floridian ingredients.

Open for dinner Tuesday through Saturday, the dining room’s open concept, walnut flooring, and glowing pendant globes surround an eight-seat Christian Liaigre chef’s counter and a lively open kitchen, creating a convivial, yet elevated environment. Taking its cues from Fraser’s Greek heritage and his admiration of Turkish and French cuisines, Lilac’s menu is a balance of fresh, seasonal, and locally-sourced items with bold flavors and exquisite presentations.
Reseña destacada
Rocio Daylen
Comieron hace 1 día
La comida fue espectacular , el lugar es hermoso y muy buena atención 👌👌👌
Lilac, the Michelin-Starred Mediterranean restaurant helmed by the esteemed Chef John Fraser, redefines the art of dining. It features signature elements of Chef Fraser's Mediterranean cuisine mastery, explored through fresh Floridian ingredients.

Open for dinner Tuesday through Saturday, the dining room’s open concept, walnut flooring, and glowing pendant globes surround an eight-seat Christian Liaigre chef’s counter and a lively open kitchen, creating a convivial, yet elevated environment. Taking its cues from Fraser’s Greek heritage and his admiration of Turkish and French cuisines, Lilac’s menu is a balance of fresh, seasonal, and locally-sourced items with bold flavors and exquisite presentations.
Reseña destacada
Rocio Daylen
Comieron hace 1 día
La comida fue espectacular , el lugar es hermoso y muy buena atención 👌👌👌
4.6 (6513)
De $31 a $50
Americana contemporánea
Design District
Desde el primer Michael's Genuine Food & Drink abierto en el Design District de Miami en la primavera del 2007, los comensales han abrazado y deseado la combinación entre un ambiente relajado y comida realmente buena que ofrece este bistro local. En este lugar el chef y propietario Michael Schwartz, muestra lo mejor de lo que sabe hacer y prepara platillos caseros, modestos, deliciosos y con un énfasis en ingredientes locales excelentes. El restaurante está abierto los 7 días de la semana y sirve almuerzos, un menú por la tarde, cena y brunch. El salón comedor principal y el patio cuentan con capacidad para recibir a 100 comensales, mientras que el bar puede recibir a 16 con 24 lugares adicionales en la barra de la recepción, en donde los clientes pueden disfrutar del menú de la tarde y de la barra de mariscos de 15:00 a 17:30, de lunes a sábado. Los platillos pequeños destacan durante el brunch dominical mediante un menú de elementos dulces y salados que cambia semanalmente. El restaurante está ubicado en la animada zona del Design District, el cual es el nuevo patio de lujo y moda de Miami.
Reseña destacada
Polo
Comieron en 16 feb 2025
Platillos con poco sabor Se les acabo el pan Terrible No respetaron la reserva de open table No lo recomiendo Muy caro para la comida sin sabor
Desde el primer Michael's Genuine Food & Drink abierto en el Design District de Miami en la primavera del 2007, los comensales han abrazado y deseado la combinación entre un ambiente relajado y comida realmente buena que ofrece este bistro local. En este lugar el chef y propietario Michael Schwartz, muestra lo mejor de lo que sabe hacer y prepara platillos caseros, modestos, deliciosos y con un énfasis en ingredientes locales excelentes. El restaurante está abierto los 7 días de la semana y sirve almuerzos, un menú por la tarde, cena y brunch. El salón comedor principal y el patio cuentan con capacidad para recibir a 100 comensales, mientras que el bar puede recibir a 16 con 24 lugares adicionales en la barra de la recepción, en donde los clientes pueden disfrutar del menú de la tarde y de la barra de mariscos de 15:00 a 17:30, de lunes a sábado. Los platillos pequeños destacan durante el brunch dominical mediante un menú de elementos dulces y salados que cambia semanalmente. El restaurante está ubicado en la animada zona del Design District, el cual es el nuevo patio de lujo y moda de Miami.
Reseña destacada
Polo
Comieron en 16 feb 2025
Platillos con poco sabor Se les acabo el pan Terrible No respetaron la reserva de open table No lo recomiendo Muy caro para la comida sin sabor
5 (349)
De $31 a $50
Sushi
Winter Garden
2023 & 2024 Michelin Bib Gourmand
Reserve a spot at our 8 seat sushi counter that serves up unique hand rolls, sushi, sashimi, and cold tastings. Not sure what to order? Allow the Chef to curate a special omakase experience for you. The forms are endless, just like origami. Source Globally for high quality ingredient.

Located inside Plant Street Market in historic downtown Winter Garden.
2023 & 2024 Michelin Bib Gourmand
Reserve a spot at our 8 seat sushi counter that serves up unique hand rolls, sushi, sashimi, and cold tastings. Not sure what to order? Allow the Chef to curate a special omakase experience for you. The forms are endless, just like origami. Source Globally for high quality ingredient.

Located inside Plant Street Market in historic downtown Winter Garden.
4.6 (1316)
De $31 a $50
Asiática
MiMo/Zona este superior
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Reseña destacada
Valeria
Comieron en 12 dic 2024
La atención fue muy buena desde el momento que llegamos, te tratan por tu nombre muy amables y te ofrecen la mesa que quieras súper simpáticas todas, la comida me pareció espectacular. La crema de edamames con tostones es algo fuera de lo común y no pueden dejar de pedirla me pareció wowwww!!! Y los tostones con pimienta divinossss, el arroz trufado es wowww los platos son grandes incluso dejamos bastante comida les recomiendo ir pidiendo 2 luego 2 así, las alitas. De pollo dulces estaban normal. Los tragos si no me gustaron mucho. El tataki de atún con la salsa divino divino. Y en cuanto el ambiente está bonito el sitio la luz indirecta también. Sin embargo cuando entramos olía mucho a baño y eso si deberían poner para el olor y estar pendiente de la limpieza rápida de los baños y modernizaría más el sitio ya que la comida y atención está muy buena y repetible ! Me encantó.
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.

Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Reseña destacada
Valeria
Comieron en 12 dic 2024
La atención fue muy buena desde el momento que llegamos, te tratan por tu nombre muy amables y te ofrecen la mesa que quieras súper simpáticas todas, la comida me pareció espectacular. La crema de edamames con tostones es algo fuera de lo común y no pueden dejar de pedirla me pareció wowwww!!! Y los tostones con pimienta divinossss, el arroz trufado es wowww los platos son grandes incluso dejamos bastante comida les recomiendo ir pidiendo 2 luego 2 así, las alitas. De pollo dulces estaban normal. Los tragos si no me gustaron mucho. El tataki de atún con la salsa divino divino. Y en cuanto el ambiente está bonito el sitio la luz indirecta también. Sin embargo cuando entramos olía mucho a baño y eso si deberían poner para el olor y estar pendiente de la limpieza rápida de los baños y modernizaría más el sitio ya que la comida y atención está muy buena y repetible ! Me encantó.
4.8 (999)
Hasta $30
Griega
Tampa
PSOMI literally translates to “bread” but its essence is so much more. Psomi refers to the best bite, the “choice” piece, the crumb that everyone at the table fights over. Whether you’re a local or just passing through- Psomi is more than just an incredibly delicious, beautiful bakery + eatery, it’s a place to call home.
Reseña destacada
PaolaF
Comieron en 10 jul 2024
Me encanto!!! La comida 10/10, la atencion muy buena y la comida muy muy rica
PSOMI literally translates to “bread” but its essence is so much more. Psomi refers to the best bite, the “choice” piece, the crumb that everyone at the table fights over. Whether you’re a local or just passing through- Psomi is more than just an incredibly delicious, beautiful bakery + eatery, it’s a place to call home.
Reseña destacada
PaolaF
Comieron en 10 jul 2024
Me encanto!!! La comida 10/10, la atencion muy buena y la comida muy muy rica
4.8 (2926)
más de $50
Americana
South Beach
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.


Reseña destacada
Carla
Comieron en 20 feb 2025
La comida y el servicio fueron excelentes! El único problema fue que fue difícil escuchar a los camareros y mantener una charla, por el ruido
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.


Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet.

A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.


Reseña destacada
Carla
Comieron en 20 feb 2025
La comida y el servicio fueron excelentes! El único problema fue que fue difícil escuchar a los camareros y mantener una charla, por el ruido
4.8 (190)
De $31 a $50
Sushi
Centro de Orlando
Visit our website sushisaint.com/omakase to book our $100 8-seat Omakase experience.

Sushi Saint, located in Downtown Orlando's Creative Village inside the Brew Theory brewery, is a temaki hand roll bar & sushi lounge by Michelin-starred chef Michael Collantes. Each hand roll is made fresh and handed one-by-one to ensure its consumed in its freshest state. Sushi Saint features many beers on tap manufactured on-site, a selection of low ABV sake-based cocktails and sake by the glass.

Made-to-order hand rolls are prepared with the finest global selection of premium seafood, at both the temaki bar and sushi lounge. The lounge menu is designed to elevate date nights and intimate group outings with DIY hand rolls, nigiri platter and other small bites.

Walk-ins are welcome. Reservations are recommended for the 12-seat temaki bar for a more personalized experience in front of the chefs.

We accept all major credit cards and are a cashless facility.


Visit our website sushisaint.com/omakase to book our $100 8-seat Omakase experience.

Sushi Saint, located in Downtown Orlando's Creative Village inside the Brew Theory brewery, is a temaki hand roll bar & sushi lounge by Michelin-starred chef Michael Collantes. Each hand roll is made fresh and handed one-by-one to ensure its consumed in its freshest state. Sushi Saint features many beers on tap manufactured on-site, a selection of low ABV sake-based cocktails and sake by the glass.

Made-to-order hand rolls are prepared with the finest global selection of premium seafood, at both the temaki bar and sushi lounge. The lounge menu is designed to elevate date nights and intimate group outings with DIY hand rolls, nigiri platter and other small bites.

Walk-ins are welcome. Reservations are recommended for the 12-seat temaki bar for a more personalized experience in front of the chefs.

We accept all major credit cards and are a cashless facility.


4.2 (98)
Hasta $30
Asiática
Centro de Orlando
Join our kitchen for fresh, authentic Vietnamese cuisine with VEGAN options!
Join our kitchen for fresh, authentic Vietnamese cuisine with VEGAN options!
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