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  1. Una foto del restaurante Kebab Queen

    Kebab Queen

    Precio: Muy caro
    Oriental
    4.9
    (36)
    KQ is the critically acclaimed fine dining project of Manu Canales, Ed Brunet & Stephen Tozer. Drawing from their vast knowledge in modern Middle Eastern cookery and their tenure in multiple Michelin starred kitchens, they've created a culinary masterpiece. Currently hosting the renowned chef Pamir Zeydan, KQ stands as a beacon of extreme creativity in the world of gastronomy. It challenges and disrupts the conventional norms of what it means to "fine dine". Forget what you know, and join us for a very unusual dinner.
    At the heart of the Kebab Queen dining experience is our meticulously crafted menu. Chef Pamir's eight course tasting menu revolves around immersion and connection. Drawing inspiration from humble origins, he skillfully elevates traditional Turkish dishes to create an unparalleled dining experience. The menu celebrates the essence of Mediterranean cuisine, thoughtfully featuring dishes that blend comfort and ingenuity.
  2. Una foto del restaurante Uoichi

    Uoichi

    Precio: Muy caro
    Japonesa
    4.9
    (143)
    Uoichi (Japanese Izakaya) - Traditional & Authentic
  1. Una foto del restaurante Wiltons

    Wiltons

    Precio: Muy caro
    Británica
    4.9
    (1,107)
    El Wiltons fue inaugurado en 1742 y sigue siendo una referencia de la buena mesa en Londres. George William Wilton proporcionaba las mejores ostras a los comerciantes de la calle londinense Haymarket. Hoy en día, el Wiltons continúa con la tradición y sirve las mejores ostras, mariscos y carne de caza. El Wiltons combina una filosofía moderna y un estilo tradicional británico creando una experiencia culinaria única. Antes de hacer reservas para grupos de 6 o más comensales deberá ponerse en contacto con el Wiltons directamente. En caso de tener alguna petición especial, como pasteles de cumpleaños o champán, deberá comunicarlo directamente al Wiltons al hacer la reserva. El código de vestimenta para los caballeros es camisa de manga larga y pantalones largos. Deberá evitarse la ropa deportiva y el calzado abierto.
  2. Una foto del restaurante La Nonna Pasta Fresca

    La Nonna Pasta Fresca

    Precio: Moderado
    Italiana
    4.8
    (377)
    "THE STORY Our story began in 2018 when lifelong friends and business partners Daniele and Eduardo spotted an opportunity to bring ‘la bella vita’ to busy Londoners. Using Daniele’s Italian Nonna and her traditional recipes as inspiration we embarked on a mission to bring the best fresh pasta dishes in London town! Our pasta is freshly made daily with zero zero flour from Italy and it is combined with egg, water, and salt. Our sauces are made in-house with Nonna’s love using the freshest ingredients sourced from Italy and our UK homeland. Nonna’s dishes are finished with a sprinkle of Pecorino or Parmigiano Reggiano cheese depending on preference and tradition and of course, the pasta will be always cooked al dente, Nonna’s way!"
  1. Una foto del restaurante BEAST

    BEAST

    Precio: Muy caro
    cortes de carne
    4.7
    (496)
    Este establecimiento ofrece una experiencia gastronómica indómita y sirve cangrejo rey de noruega y carne de vacuno Angus de Nebraska. Con el mismo ambiente de antaño de velas y lujo, este establecimiento ofrece un entorno moderno, elegante y rústico. Los huéspedes podrán disfrutar de bebidas antes de la cena en el bar de servicio completo, de un coctel extravagante o de una copa de champaña. Al restaurante se accede directamente mediante ascensor. Podrá ver cómo se secan los filetes de Nebraska, observar los cangrejos reyes de noruega en sus enormes tanques y coger en sus manos al salvaje rey cangrejo, dando inicio a su Experiencia Salvaje. Este establecimiento ofrece una comida en una mesa de 6 metros hecha por encargado a partir de madera de roble inglesa secada al aire.
  2. Una foto del restaurante B E H I N D

    B E H I N D

    Precio: Muy caro
    Británica
    5
    (86)
    Welcome to BEHIND. We are an intimate 1 Michelin star fish-focused tasting menu restaurant run by chef Andy Beynon. Situated on the edge of London Fields, Hackney, BEHIND has 18 kitchen-table seats for lunch and dinner sittings, as well as a relaxed wine bar.
    BEHIND is Andy Beynon’s first restaurant, opened in October 2020. After just 20 days’ trading it was awarded its first Michelin Star. Andy spent 15 years working in some of the best Michelin star restaurants in the country, including with chefs Claude Bosi, Phil Howard and Michael Wignall.
  1. Una foto del restaurante 56 West Smithfield

    56 West Smithfield

    Precio: Moderado
    Bar de Vinos
    4.8
    (20)
    56 West Smithfield was founded by a family of winemakers, with a passion for creating unique, hand-crafted wines.
    Our family vineyard, Château De La Cômbe, is a small, boutique vineyard in Provence. Determined to make exceptional reds and whites in a region renowned for its rosés, we spent years lovingly restoring the chateau and estate, rebuilding the winemaking cave with state-of-the-art equipment and re-planting and tending to the vines. It wasn’t long before our organic wines began winning international awards – a testament to quality winemaking in Provence.
    Eager to share our wines with the world, we partnered with like-minded, family-owned and boutique wineries to bring our rare and wonderful wines to you at 56 West Smithfield, without costly intermediaries.
  2. Una foto del restaurante Oi Spaghetti

    Oi Spaghetti

    Precio: Muy caro
    Italiana contemporánea
    5
    (361)
    My name is Francesco and I cook spaghetti in this cabin restaurant with 3 tables, since 2015. I work solo. I don't serve more than 15 diners a day, and I will take care of your dinner like I would for my mother.
    You can watch me LIVE on Twitch under "Francescocooksspaghetti".
  1. Una foto del restaurante City Spice - Brick Lane

    City Spice - Brick Lane

    Precio: Moderado
    Hindú
    4.8
    (931)
    As seen on BBC TV, ITV and on the Evening Standard:
    We pride ourselves on our award-winning Indian food, great customer service, and a truly luxurious atmosphere in the heart of Brick Lane. Our Michelin-inspired menu has a distinctive Bengali twist, and our expert vegan curry menu is second to none.
    From classic dishes to signature creations, we’ve won a host of awards for our Indian food including the Best Restaurant in London 2016. Looking for the best curry on Brick Lane? Take a look at our meat and vegan menu at City Spice.
    Below we have listed just some of our achievements as a proud stalwart for hearty, family-infused Indian cooking in London
    AWARDS:
    OpenTable Top 10 Indian Restaurants in London
    BCA Chef of the Year 2021 (Meat category)
    AFA Best Restaurant in London 2019
    BCA Best Vegan Restaurant 2018
    BCA Best Indian Restaurant 2017 and 2018
    Currylife Best Indian Restaurant 2016
    MEDIA FEATURES:
    BBC3 and BBC News
    ITV News
    Evening Standard
    Metro
    Timeout
    The Guardian
  2. Una foto del restaurante Augustine Kitchen

    Augustine Kitchen

    Precio: Caro
    Francesa
    4.9
    (340)
    Named after Franck Raymond’s grandmother, Augustine Kitchen showcases truly authentic French dishes, with a focus on produce from the Evian region where Franck was born.
    Augustine Kitchen is a 45 cover restaurant and has got an intimate family feel with a focus on good quality produce and wine. The producers are handpicked, to ensure the very best quality, including charcuterie from Monsieur Colliard and fish from Mouchet Anythy sur Leman, a fourth generation fisherman.
    Regional dishes feature Reblochon tarte, gratin of crozets and delicate smoked fera, whilst other highlights range from the sublime snails served with garlic mousse and parsley butter to pike quenelle or pork shank which has been slow cooked for 36 hours.
    Behind the bar, the handpicked selection of wines are displayed in open racks, in a typical French charm, along with a fine selection of Armagnacs, Cognacs and other well known spirits.

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