Enable JavaScript to run this app.
Ir al contenido principal
Logotipo de OpenTable
  1. Inicio
  2. Estados Unidos
  3. Región de la Bahía de San Francisco

Los restaurantes tradicional franceses más populares en Fisherman's Wharf

Precios
Regiones
Vecindarios
Mejores calificados
Opciones de comida
Opciones de asiento
Accesibilidad

10 restaurantes cercanos disponibles

Una foto del restaurante Le Central
4.7
Excepcional(2108)
Precio: Caro
• Traditional french • Centro de la ciudad/Union Square
Reservado 22 veces hoy
Le Central abrió sus puertas en 1974, y desde entonces se ha mantenido como uno de los últimos vestigios del antiguo San Francisco. Le Central está cimentada en los valores de las tradiciones, y se enorgullece de satisfacer el apetito de los comensales desde hace más de 4 décadas. Este pequeño hogar de administración familiar ofrece comida francesa tradicional tales como el excelente pollo rostizado clásico con papas a la francesa, filete miñón aderezado con salsa de pimienta y brandy, y el legendario cassoulet (platillo preparado con alubias blancas o frijoles y carne) que se ha preparado por 14,918 días y contando. Le Central le da la bienvenida para que disfrute los sabores picantes y sabrosos de la comida de San Francisco al estilo francés.
Una foto del restaurante Bon Delire
4.6
Excepcional(60)
Precio: Caro
• Traditional french • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 7 veces hoy
Bon Délire’s chic yet approachable atmosphere draws inspiration from the cafés, lounges, and bistros of Paris. The interior boasts a sculpted horseshoe-shaped wooden bar, plush banquettes, and vibrant, European-imported furnishings that invite intimate dining and lounging. Guests can enjoy indoor seating with views of the Bay Bridge, or relax at the outdoor cafe-style seating, framed by planter boxes and umbrellas, perfect for people-watching along the Embarcadero.At night, the space comes alive with flickering projections of vintage French films and a relaxed, nostalgic soundtrack of throwback French and American tunes, making Bon Délire a sophisticated yet cozy setting for private and semi-private events.
Una foto del restaurante Le Parc Bistrobar
4.7
Excepcional(59)
Precio: Moderado
• Traditional french • Distrito financiero/Embarcadero
Reservado 8 veces hoy
Le Parc Bistrobar is a delightful French restaurant in Union Square, San Francisco, nestled within the Galleria Park Hotel. Led by the renowned 2-star Michelin Chef Bruno Chemel, this bistro offers a culinary escapade that perfectly complements the city's refined tastes. The menu at Le Parc Bistrobar is a tribute to classic French cuisine, featuring fresh, seasonal ingredients that bring out the rich, traditional flavors in every dish. The lounge bar provides a wide variety of wines and cocktails to enhance the gourmet experience.
Una foto del restaurante Cafe de la Presse
4.5
Increíble(1904)
Precio: Moderado
• Traditional french • Centro de la ciudad/Union Square
Reservado 12 veces hoy
Por muchos siglos, los cafés en el mundo han proporcionado entretenimiento inspirado en todos los ámbitos de la vida. Los cafés son espacios de reunión donde se mezcla el arte, la política, la moda y los eventos cotidianos, para experimentar la confluencia única de cultura ecléctica y cocina tradicional. Siguiendo esa tradición e inspirado en Paris, el Cafe de la Presse ofrece literatura internacional, platillos clásicos, y el ancestral pasatiempo de cenar, relajarse y conversar en un ambiente animado.
Una foto del restaurante Catch French Bistro
4.3
Increíble(59)
Precio: Caro
• Traditional french • Daly City
Reservado 5 veces hoy
Welcome to our new French restaurant,where we specialise in exquisite seafood dishes and feature live piano music every weekend.Our Charming venue is located at 2362 market street,San francisco,CA,94114,offering a warm and elegant atmosphere perfect for an unforgettable dining experience.
Una foto del restaurante Aquitaine - San Francisco
4.8
Excepcional(333)
Precio: Moderado
• Traditional french • Valle de Noe
Reservado 4 veces hoy
El establecimiento le permite disfrutar de vinos y gastronomía del suroeste de Francia en un ambiente confortable y exquisito. Origen de la alianza estratégica entre Andrew Fidelman, Laurent Manrique y Chris Condy, este restaurante y bar de vinos acogedor se inspiró en la gastronomía y vinos de Gascuña. Disfrute de las recetas favoritas del suroeste de Francia, bocadillos en el bar antes de una noche en la ciudad o la comida francesa deliciosa en un agradable almuerzo o cena. Michael Bauer de The San Francisco Chronicle menciona que Aquitaine ofrece "Los mejores mejillones de la bahía (de San Francisco)" y lo llama uno de los "mejores lugares para comer en los alrededores de la Plaza Unión". Aquitaine también ofrece una gran selección de vinos al por menor a un 30% de descuento del precio de lista donde tienen su lugar uvas del suroeste de Francia, y de países como Argentina, Chile y Estados Unidos. El establecimiento también cuenta con la habitación privada "The Cave" bajando las escaleras para eventos especiales con cupo hasta para 40 personas.
Una foto del restaurante Hyde Street Seafood House & Raw Bar
4.6
Excepcional(768)
Precio: Moderado
• Traditional french • Russian Hill
El Hyde Street Seafood House está especializado en la cocina "en papillote", una técnica tradicional francesa en la que se utiliza el papel de horno para cocinar. La técnica consiste en hornear una selección de marisco envuelta en papel de horno junto con verduras cortadas a tiras, hierbas y vino blanco, así se conservan todos los sabores y jugos naturales.
Una foto del restaurante Left Bank - Jack London Square
4.5
Increíble(527)
Precio: Moderado
• Traditional french • Oakland
Reservado 27 veces hoy
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.
Una foto del restaurante Petite Left Bank
4.5
Increíble(413)
Precio: Caro
• Traditional french • Tiburon
Reservado 18 veces hoy
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics. Seating along the sidewalk under the bistro lights feels like a true French cafe and the fire pit offers a cozy hangout to enjoy French bites and cocktails.
Una foto del restaurante Le Marais Mill Valley
4.4
Increíble(3)
Precio: Caro
• Traditional french • Mill Valley
Reservado 5 veces hoy
Tastes of France in Mill Valley, join us for romantic dinners, family meals, and special occasions in our charming, French-inspired California bistro. Chef Emmanuel's classic French dishes made with local and organic ingredients — fondue gougères, rillettes de saumon, entrecote aux trois poivres, moules frites, bouillabaisse marseillaise, saint-jacques scallops, poulet a l'estragon, soupe à l'oignon, salade niçoise, et plus! Owner Patrick Ascaso has curated a list of his favorite, affordable French wines, offering some unique profiles from the Southern part of France with spicier, fruitier profiles, and also from the Northern Rhone region with earthier finishes, along with many organic wines with less and less nitrates to bring the natural flavors forward.
  • Política de privacidad
  • Términos de uso
  • Cookies y anuncios según intereses
  • Preferencias de cookies
Copyright © 2023 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St, Ste 500, San Francisco CA 94104 U.S.A - Todos los derechos reservados.
OpenTable es parte de Booking Holdings, líder mundial en viajes en línea y otros servicios relacionados.
Logotipo de Booking
Logotipo de Priceline
Logotipo de KAYAK
Logotipo de Agoda
Logotipo de OpenTable